[曼谷] Hunter 今年泰國最後一擊,勾根勾足十一days報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

首先今次我HUNTER同我既炮友分途出擊,我先同二個友人stay 4days bkk,
其餘炮友去布吉玩下水鈎下魚先。在曼谷跟友人都係每日沖下涼食下野做下spa,夜晚就nana cowboy飲野睇女,唔啱就落蛇美walk around pick女過夜。唔講咁多去相啦!
再一次多謝barr兄上次帶我係曼谷飲飲食食令到我今次plan多左係曼谷,下文既芭堤亞report會令我下次plan既旅程再改動多d時間係曼谷!順帶一提nataree 隔離開左一排個間叫Madame hardware 同software都okay,仲要收2000bath,個嗰質素真係冇咩挑剔!

回復 hunterx99 #1 的帖子

過左三日半曼谷行,就book左架車入pty會合其他炮友繼續發炮!基本野日頭自由活動做咩都得,夜晚食好晚飯就全體集合去walking street agogo pick囡然後落 hollywood玩跳飲!唯一要講係agogo既雞價貴左好多。basic bar fine 已標到1000-1500bath 不等最旺既bacara仲係700b 但LT錢大概5000b,已經表明我地係香港人,甚至話佢地bar fine好貴mama san 直頭西面,pty bacara LT要收全數先,反而今次曼谷nana既rainbow2可以佢走先俾。雖然今次好彩我每條女service都好又冇早走,就當俾你去間AGOGO一下揀到女連lady drink 最低消費都6000b,所以今水都有幾個炮友mark死一個可以慳番d drink 錢條女又係酒店紮營賺左時間!睇開我包膠都知我寫好野多,但今次點都要寫西間場叫sensations 下圖!
顏色同間店一樣 -------- 黑店
左邊條女係之前airline做既女女轉左場,呢間場女女多而且質素叫做啱香港人口味, QUALITY 就拍得住BACARA,唸住同佢聚下舊因為佢好玩得下,去之前send左LINE去搵佢,個晚想休息唔勾根去到間場同佢講唔扑野bar fine 出去玩okay? 點知barfine 已經1500b 仲要話三點走tips開九我5000b,佢直頭high大左,我叫佢上台跳啦bye bye.張相右邊條女我地有炮友睇中,本來唸住埋單走人2800b drink 錢(我地六條友係間場消費),mamasan 要tips 我地唔俾又西面,個friend deal好佢走埋單變左4400b! 一睇張單多左七杯 tequila!!!! 唔知條女仆街嗌咁多咁多杯定mama San 唔俾tips玩野做九我地,唔拗啦!只係我地以後都唔去呢間西場同埋寫衰佢等其他brother警剔一下!仲有happy agogo既mama San 成個脹爆左既元秋咁款又係西口西面,pick走佢d女好似搶佢錢咁!我地客黍ga大佬出黍消費仲要睇你個八婆面色bull Shxx! 好彩今個trip d女女都幾好玩好service. 唔係就真係貼錢買難受啦!
SENSATIONS 冇PICK到之前左邊條女,變左PICK呢條WAITRESS 妹, BAR FINE 都1000B, 佢都好玩最尾TIPS 多1000B 唔勾根打發佢走因為個日想休息
佢算係SENSATION最軍真個o個啦

雖然我愛陽光與海灘既渡假feel,但咁既雞價(hollywood竟然有freelance女開價6-7000b真係痴x缐)normal 4000b 過夜都可以接受第一晚就係hollywood撈!我會重新考慮bkk 同pty 日數既比例啦!講住咁多去相
HOLLYWOOD 新SINGER 好靚女下,有幸同佢影下相

最後我既炮兵團友去機場前去沖多一次涼,我就約左女女係附近食完野再去big C mall有間coffee shop談下心吹下水,因為會再約所以唔出相啦呢個!總結14Q飽飽完成賽事!下年再出post
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +50 元錢

見到D相都好想搵埋班炮友一齊出發!

好多囡囡都好吸引, 謝分享

都不错啊,感谢分享~~

睇相就知你地玩得樂而忘返啦

好玩

多謝師兄分享來自: iPhone客戶端

many pretty girls , thanks CHING for sharing this information

回復 barr #6 的帖子

直頭唔想番黍Tim la,個soul 仲係泰!

愉快旅程

日日直唔同女女

爽屎

真係男人天堂

回復 hunterx99 #2 的帖子

感谢分享~~

Bangkok baccara  係 cowboys 唔係NANA
SENSATION 我之前搵都係TOTAL 5000B   左邊果條白波幾大 但小肥,痴女FU
而家BAR FINE 係咁亂晒 ANYWAY LT + BAR FINE 4000~6000 我都接受到

回復 mahsiu #17 的帖子

師兄多謝提醒,我都亂唒係nana既rainbow2先真!等陣改番。
Sensation 個西場已經唔係第一次西ga la, 我d friend 之前去d女LT 已經早走!
今次有個炮友deal好LT,女既LT錢好彩diu完先俾,點知番酒店一Q要走先話番agogo
場搵friend 定點,我friend 老手話大家公平d俾二千先,因為之前deal好1Q之後去Hollywood
之後打電話黍要帶多個friend 黍,仲之煩個鬼!其實仲有野講,仲之呢個西場我地永久black
List 除非在此有好幾個好的報告才考慮回歸

多謝師兄分享! BKK is better than Pataya,.

而家PTY D價位高左甘多