[賽後報告] 爆出大量白糊糊濃濃既精液,好一幅色香味俱全既淫慾畫面

簽到
名稱: 李師師
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/16536-荃灣-一樓一-李師師.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

返工真係忙到爆廠呀,吊頸都要透下氣架,收工後於是乎搵條女出下氣,見到李師師真人,姣樣,對腿靚到丫,露晒對大奶對住我,就攬住我,心口頂住心口,柔軟感好舒服,好好feel,揸埋個靚籮,好有彈性實好好推, 性慾大發,同佢來個大車,車住入浴室沖涼,我又不停搓佢對波,同我有波推前後,屁股推前後,然後跪係度同我黎個水蕭,仲一路望一路吹,吹到我碌野硬撚左,差d爆埋,功夫好鬼到家!~

沖洗時佢幫沖得好細心,沖完又幫抹乾身!上床,主動擒上黎錫我,含啜奶全身,食蛋蛋,吸袋袋,幾好技術,環保吹時,咬住個龜頭,猛吸猛吮,就好似龜頭上套左一個肉圈圈,果種滋味,真係感到無限美妙,同時手指R袋,另一手玩我LINLIN,咁正既女,一定同佢玩69 ,我用嘴又吮又咬又吸咁玩弄,佢一邊吹一邊嬌聽浪叫,真係太誘人了,佢既陰毛濃密鳥黑,下面一條若隱若現既肉縫,肉縫上濕淋淋掛滿我既口水漬,兩片小陰唇十分性感,忍唔住上套大戰了。

囡囡先坐蓮,坐到咬晒手指,又係咁奶鳩我LINLIN,叫床聲唔做作,同佢扑野仲以為拍緊AV,換男上時,囡囡一副春心蕩漾既神情,不斷咁講:「喔~喔~喔~好爽…好爽…我要死啦…用力屌我!用力屌我!屌我!屌我!屌我!…喔~喔~喔~喔~」屌到雙眼反白,全身顫抖抽搐,溢出左一灘熱騰騰既淫液,淫穴更緊緊將我碌野吸住!

呢個淫娃既敏感度真棒!到推車時,眼前既香豔聲色下,快忍受唔住,於是我抽出跳動既陽具,囡囡即刻上前大口含住,兩片櫻唇緊夾,迅速咁前後套弄,仲一邊轉著半圈…太爽啦!我已在爆發邊緣~~

我按住佢個頭,將佢個嘴當成淫穴用力咁抽插,不同既係佢口中有條靈活濕熱舌,勁地咁纏繞、舔弄住我碌野,一下子快感達到左頂點,我一面瘋狂猛插刺,一面係佢個櫻桃小嘴裡爆射出大量濃濃既精液!抽插既劇烈動作,令到白糊糊既精液不停溢出囡囡既豔紅小口,極度令人震憾既淫慾畫面!

相關帖子

口爆+大車. . . . .?師兄真真真識嘆
回覆 讚好 不讚 使用道具

一入房李CC就笑住迎接我,我地四目交投之下車呀車,情不自禁除起衫上黎,大家好快就變左兩條肉蟲,女女籮圓幾有肉喎,腿長長,對波仲好靚同好渣手,沖涼服務一級好,水簫,波推,同考車牌,沖好涼上床,先抱住車左一輪,佢摷下我,我又摸下佢,佢好快出水,好敏感,之後佢反轉我由我頸開始錫落去Dee Dee,使出一級環保吹奏、深喉奶袋、橫簫直笛,唔想比佢吹爆,叫停上套,做左幾個Pose之後,成支抽出射哂佢塊面,超級正,沖涼,最後俾埋家用走人。

4 個 C 。 C cup 師師有對好性感好索嘅黑絲腳。

激情 69 水蕭

睇見都覺得正

點解,在下烏卜卜。點解,在下烏卜卜!

點解,在下烏卜卜。點解,在下烏卜卜!

回復 yogic #1 的帖子

ching thank you for your sharing

影到腳趾就更好

多謝師兄分享

咁好嘅囡囡,點可以唔支持

哇....很誘惑啊!

感謝師兄用心分享