[唱K-GF] 西記跌錢扮潮吹(千千)$437

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日去到想坐嘅女都坐緊, 咁開名試非非, 但係見到真人接受唔到, 再開名試下敏兒, 師兄話30+, 來咗個45+唔對路, 最後試咗千千, 聽ching 講連坐佢幾日又顏射咪試吓咯, 樣衰就預咗, 去得都係玩淫賤. 帶位亚叔勁唔耐煩態度極差, 問我有冇來過好似怕我玩嘢, 亞叔你唔怪得我, 你地以前都成日客人開咗名但隨便咗條女過來啦. 呢條女千千講嘢無乜腦, 好多怨言, 又話我麻煩, 又話我多口講其他女女, 比其他客人聽到佢地揾唔到食, 又話我難服待, 講到我冇哂mood. 我話最like 玩潮吹, 指插佢一陣話太深唔會出水, 叫我扣佢西口近尿洞, 跟手佢呵咗小小尿又話潮吹咗. 咪當我係初哥啦, 指扣呢個位冇可能會潮吹, 呵尿出來扮潮吹. 隔離手電筒照到佢, 又走去話人. 跟住插佢小小軟咗, 好唔耐煩咁吹返硬. 跌錢到爆. 上次坐可樂好玩D!
深表同情!
魚旦場消失前有幸去過一次, 見師兄報告很有同感, 心內笑出來.
多謝師兄報告
回復 shooter5 #1 的帖子

o下???? 差左咁多....
以前佢唔係好多野講, 吹奏好耐同口技好好...(無腦就一定gala)
換幾個姿勢都無詐型wor!

等我call佢下禮拜調教下佢先....

嗰日無la la sms我叫我上去聚下,CLS.好彩老虎晤係隔離,上次顏射又要左就右就,不過口技ok la,波路细左d
回復 sex077 #6 的帖子

捉住佢膊頭唔好比佢避啊...
bigdickknight 發表於 2015-3-14 14:43

点解5係捉住佢頭唔比佢避啊。。。
師兄下次玩開心D!來自: iPhone客戶端
bigdickknight 發表於 2015-3-14 14:43

有捉住,不過唔比我射到先塊面嗰隻
回復 sex077 #10 的帖子

啊...我次次對正塊面寫,有一次仲開埋電筒
唔比渣流攤
bigdickknight 發表於 2015-3-15 17:29
回復 sex077 #10 的帖子

啊...我次次對正塊面寫,有一次仲開埋電筒

ching成日跟你d推介✌✌
回復 bigdickknight #5 的帖子

佢唔係唔做, 不過好多怨言咯, 聽到唔舒服咯
西記係邊?
回復 leochanking #14 的帖子

so sorry, let try other girls
深表同情!

小弟之前去另一間黑廳,條女一座低就話做埋兩日唔做,好唔適應,咁我心諗,繼續落去你都唔慌好招呼,咪濕廿蚊叫佢換人!
多謝師兄分享
射顔好爽華 !
回復 shooter5 #1 的帖子

收到了,C兄!條囡放了入黑名單啦!
西記是西班牙定馬德里?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 15:41