告知別人!不誠實使用電腦?罪孽深重?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一言堂?回以屌!吊!仆街!憨旮鏟!
操你個花開富貴!

咩樹 ????

...............
原帖由 太空翔 於 2008-3-6 05:13 發表
一言堂?回以屌!吊!仆街!憨旮鏟!
操你個花開富貴!

o個個唔係你來ga? --------------> http://www.141hongkong.com/forum/viewpro.php?uid=122921

http://www.141hongkong.com/forum ... &extra=page%3D2

係你就柒到無倫lor,用句「不誠實使用電腦」回幾十帖!
再多口講句、未ban「不誠實使用電腦」件蛋散咪管理層仁慈lor! 仲講咩罪孽深重ㄚ!
咁似下聯ge?!! -------->一沉百踩、乘机作亂? 人性醜惡

HKPlaydude 該用戶已被刪除
此兄以"不誠實使用電腦"詞句洗版,確實有違版規之處,
該如何處置,自有權責主事之人視情況懲治.

但發帖以獎金懸賞,徵求網上弟兄互相指出自己心中的龜蛋?
是否就比較別出心裁,高風亮節,促進和諧,寓教於樂?
原帖由 太空翔 於 2008-3-8 14:26 發表
此兄以"不誠實使用電腦"詞句洗版,確實有違版規之處,
該如何處置,自有權責主事之人視情況我出懲治.

但發帖以獎金懸賞,徵求網上弟兄互相指出自己心中的龜蛋?
是否就比較別出心裁,高風亮節,促進和諧,寓教於樂? ...

你個名叫「太空翔」就真係冇錯,一日就魂遊太空!一)我出獎金懸賞係徵求網上弟兄互相指出自己心中的龜蛋嗎? 之前提過你gala,先去搞洗楚件事再去向人開火(比意見批評)! 我ge 懸賞係要揾出某件事件中ge藏頭露尾之輩而非你筆下ge:「網上弟兄互相指出自己心中的龜蛋」!

二) 我重來冇講過我自已係甚麼德高望重、高風亮節之人, 請唔好抬舉我!

三)你向來自以為咁有禮教,點解又出口有辱斯文呀(見此thread #post 1)? 你又用咩身份同o個個「不誠實使用電腦」柒頭向我開火呀? 此人若然唔係於此區回(我)post, 我刀唔会插佢啦! 佢o係呢區出得帖ge就預左比人插,我同樣係ga,你夠理據咪來lor! o係嘈交區有晒理據去吊人刀唔o岩? 似乎你係一言堂多過我好多wow! 嘿!
1.閣下認為誰是某主題藏首露尾之輩,
  何不擺出閣下自認的證明與看法,
  網上自有公論,閣下的答案亦未必正確.
  放任網上弟兄盲目猜測,牽扯無辜.
  作法欠厚道,思慮如幻遊太虛,趕快降落地球吧.
2.閣下客氣了!
3.當日措詞實有不雅,謹向網上兄弟致歉,自深省下不為例.
  眾人事眾人論,何須先比較身份?
  以"不誠實使用電腦"一詞洗版,吾亦不認同,
  閣下認為其為柒頭,吾卻想瞭解其以此句回文之心態與想法.
原帖由 太空翔 於 2008-3-8 17:16 發表
1.閣下認為誰是某主題藏首露尾之輩,
  何不擺出閣下自認的證明與看法,
  網上自有公論,閣下的答案亦未必正確.
  放任網上弟兄盲目猜測,牽扯無辜.
  作法欠厚道,思慮如幻遊太虛,趕快降落地球吧.
2.閣下客氣了!
3.當日 ...

1) 我點玩俗D來講: 關你尻事咩? 你唔舒服我咪開聲吊我lor, 洗乜揾埋咁多藉口咩? o係開頭我已經聲明係「知情人事」gala,唔知情ge根本冇得估! 你咪成將你自已套思想去強姦別人!

2.點客氣? 即係你就揾返我D認屎認屁ge帖出來引證我係o個種得高望重ge人lor!

3. 你想瞭解柒頭一詞有兩個方法: a) 除左條褲dup低你個頭望下(本人亦排除你冇ge可能性!)   b) 四周圍出多D on9 ge帖, 比人吊得多自然明!

真好、吊D「文化」人冇乜人同我爭野反!
原帖由 孫文阿叔 於 2008-3-8 17:55 發表
真好、吊D「文化」人冇乜人同我爭野反!

.

今日又見識到一個偽君子!
原帖由 孫文阿叔 於 2008-3-8 18:17 發表

今日又見識到一個偽君子!

無錯
屌你屎忽,阿直,做乜襯我龜縮時先有野反
原帖由 花蕾乳交漆 於 2008-3-9 00:42 發表
屌你屎忽,阿直,做乜襯我龜縮時先有野反

關我咩事? 一) 你唔盡忠職守,擅離崗位,關人忍事! 二)睇條題目就G佢開我名啦! 咁仲洗爭?
原帖由 孫文阿叔 於 2008-3-9 06:21 發表

關我咩事? 一) 你唔盡忠職守,擅離崗位,關人忍事! 二)睇條題目就G佢開我名啦! 咁仲洗爭?

咁又係……矛得爭……矛得玩……仲要比你入我兩野……

原帖由 花蕾乳交漆 於 2008-3-9 11:24 發表

咁又係……矛得爭……矛得玩……仲要比你入我兩野……

又唔洗灰心ge!
原帖由 孫文阿叔 於 2008-3-8 17:45 發表

1) 我點玩俗D來講: 關你尻事咩? 你唔舒服我咪開聲吊我lor, 洗乜揾埋咁多藉口咩? o係開頭我已經聲明係「知情人事」gala,唔知情ge根本冇得估! 你咪成將你自已套思想去強姦別人!

2.點客氣? 即係 ...

1.既只聲明"知情人士"那又何須懸賞?怕無正義之士指稱誰是龜蛋?
  何不開始就限制閱讀權限,以免殃及池魚?怕回帖一言中的不夠亂?
  閣下看法為理由,他人看法為藉口,
  人焉叟哉.
2.若稱閣下德高望重,猶須先證明其正確性,
  力有未殆,收回.
3.本意為想瞭解以"不誠實使用電腦"一詞其意為何?
  柒頭之意,清楚明瞭.
  閣下實無須常解褲端詳,
  更加不用常被人敦倫,方知其位.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 03:53