[吹水] 有冇囡囡把眞名話俾你知?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我試過,唔止講眞名,仲連屋企有乜人有乜事都同我講.
C Hing們有冇遇過呢D 情況?
試過囡囡要睇醫生食藥,無意間睇到

一種係老相好,  一種係初出黎做既女女,  至會同客講自己名

平水相逄,  又識於呢種場所,  我寧願唔知佢真名 ......唔好同我講.....
因為阿女一講自己個名,  跟住就講私事,  再開始講埋好多生活困難 日常問題等等......
市埸太多女,  知唔哂 幫唔到幾多

我睇過好多妹妹身份証添,  佢要俾我睇佢生日........   唉,  上床識  落床散就算
知太多 就無左玩既心情

十分同意!
雖然係好奇想知,可能會覺得親切啲,不過係無用既。
有feel就已經難能可貴。
啱傾都唔使知真名既。
當然有啦
試過有囡囡(老相好)比埋屋企電話我
吹下水好了, 彼此太深入都係唔係咁好...
回復 王小西 #1 的帖子

內容豐富,大開眼界!
上埋人地屋企,見埋人地老豆老母老公同仔女,so?!
無野既,床上交易,床下老友,handle到咪得囉!
知黎做咩?你想進一步咩
肥叔叔 發表於 2015-3-26 18:12
一種係老相好,  一種係初出黎做既女女,  至會同客講自己名

平水相逄,  又識於呢種場所,  我寧願唔知佢真名 ...

同肥叔一樣,知咁多做乜

then what so special about it lei?
she likes you?
she treats you as close friend?
she loves you?
通常交換 V7 時, 囡囡會話個真名我知.

真名,
假名都只係一個稱呼
回復 RSR #10 的帖子

"床上交易,床下老友,handle到咪得囉!"
好句 ! 贊同 !
知道左個名仲煩, 下次見佢講唔出真係有點兒...   (雖然可以叫BB, honey果D)
回復 simonfku #18 的帖子

Does she have a tight pussy?
我來尋開心, 你同我講D唔開心野做乜?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 22:58