享受肛門的快感-肛塞

回復 江交樂 #20 的帖子
& F$ v1 p. b- J! N( K0 z/ H7 \7 n; ?1 V* I7 a1 m* a) O: o
我玩拳頭塞入肛門,比肛交更nice,very good feeling
回覆 讚好 不讚 使用道具

示範相片既屎眼,被塞到变型变色。

" K' g, A+ _3 f0 p
能夠塞入9.5cm巨型肛塞,肛門一定會變形
9 i3 }1 W5 I1 k- ]. {1 t+ T圖為我拔出巨型肛塞後仍張開的肛門: p6 ]5 y( d! I1 q5 c
pull the plug_美图_美图.jpg

fykuen 發表於 2015-4-22 20:07 * h3 s9 [4 U- j, J( q/ f
回復 江交樂 #20 的帖子
& _6 t- z' c5 w& Z0 W" K
, Z4 O/ c( R7 h6 D8 E, |我玩拳頭塞入肛門,比肛交更nice,very good feeling

7 C. r" g+ s/ Z, W9 L拳頭塞入肛門的我, p/ ?: x- C/ K$ ^$ Y3 W1 y8 B

江交樂 發表於 2015-4-25 21:14
) d: I! v" D0 I1 K能夠塞入9.5cm巨型肛塞,肛門一定會變形4 f- O4 j9 F9 U7 A5 K& v+ A
圖為我拔出巨型肛塞後仍張開的肛門

6 v" b6 j7 E' {% D3 ~3 b% g  |好似碳燒肛門咁様。

江交樂 發表於 2015-4-25 21:17 8 C  b9 X# M& M& b" f5 A2 t7 L- c
拳頭塞入肛門的我

( W6 q& P5 ]' C玩開肛塞会越塞越大碌。有冇試過塞隻腳入去。

超能仔 發表於 2015-4-25 21:22 2 Q1 ]* z) k! Y" s
玩開肛塞会越塞越大碌。有冇試過塞隻腳入去。
9 t  ^8 z( G7 d
未試過,但酒瓶就-定能塞入去

睇見都覺得會好痛

爆石搵次子 發表於 2015-4-25 23:45 - C" j/ u) v# D7 Y+ v% Y) d
睇見都覺得會好痛
* A' ]$ u% w6 `! ~# [* F# n  d; E2 e8 G
其實只要你的肛門適應了擴張,肛塞塞入肛門的快感是很強烈持久的6 H% _8 \7 ?8 u* M$ l3 q) i! S' A
現時我每天都塞住肛塞12小時或以上,睡覺時更一定要塞住7.5cm的肛塞
( \( {4 {# P2 V" q2 k" V0 x 1001106_500x500_Anus05-01.jpg 7 H$ L0 i0 ~) g' x& x3 b

好過癮喎

請問  CHING   會失禁嗎   ?

旺角龍爺 發表於 2015-5-1 22:17 ' T/ r0 Y4 q6 U
請問  CHING   會失禁嗎   ?

) J% c5 {) w! y- H3 c別人不知但我暫時未試過失禁

用完呢樣野,唔怕痾唔出屎

tung1985 發表於 2015-5-3 16:17
$ b" _/ H: X( f, H% j( S9 Z4 Y用完呢樣野,唔怕痾唔出屎
; t/ U# t) h3 {# W; U) |  c) |
插到急屎,拔出來有屎的肛塞
' q# G  y" S! ?0 Q4 e2 ^. l* G l021.jpg

tung1985 發表於 2015-5-3 16:17
# ^0 T( d7 x6 p% b- H& \9 f用完呢樣野,唔怕痾唔出屎

; Z' v5 A1 m  y7 G1 x2 U用假陽具自插,插到流屎亦時有發生
4 t) ]) q0 ^$ W6 y" \. l) d8 J IMGP9997_美图.jpg ) c. D$ V2 P* e( C3 Z( w- c* e

真係好重口味

fykuen 發表於 2015-4-22 20:07
5 ^$ q& [( |5 A) z8 H回復 江交樂 #20 的帖子8 X$ Y+ i# x; T

# g% \+ D* I1 c3 r4 U# z9 z. }; o- ^我玩拳頭塞入肛門,比肛交更nice,very good feeling
: d0 ?; P' c9 r" R, ~% d
拳頭型肛塞
( e0 ?& y, H& k1 a1 ?* l) u 01.jpg ; q& p% x) W1 K/ m0 O) u) v
# k$ E4 }) R: q 002.jpg + Z( Q: X* j) ?( }2 D! j

hyt8 發表於 2015-5-6 22:49 $ ]: t+ s/ s$ f1 |5 _4 H6 A
真係好重口味
+ m8 t8 U8 ]% x9 Q
拳頭塞塞入肛門的情形
) G  H1 P0 S; e( @0 D 02.jpg
9 D+ E4 {2 W' r- o 03.jpg
0 p& J% v& D4 O1 v8 Q- @6 } 04.jpg
! K" M* ]/ G: }/ l 05.jpg

拳頭型肛塞塞入屎眼再轉動它,快感強烈,比假陽具更厲害
$ e& J3 G% d" M! t7 p) K MTXX_20150511_040216.jpg

回復 江交樂 #6 的帖子: }' ]2 p) i; Z6 p) H
! p0 N) @1 w- O7 Y1 Z, R' ^9 s
这个有点恐怖了