享受肛門的快感-肛塞

& Q! t" }& ~  [1 e3 a4 i8 I
肛塞塞入屎眼後,會很自然地(不需用力不需刻意)被屎眼咬住不放
( g) g4 g' C" ~0 p8 f# z2 v就算有屁谷住有屎急枝肛塞都吾會跌出來7 C: ~6 j; Z3 G# Y" I
回覆 讚好 不讚 使用道具

江大師老而彌堅!

回復 江交樂 #80 的帖子2 @- {1 t6 ~. c- |! f( B) Y
5 G" `" u% H2 R) _
經驗老到

多謝分享喇

大開眼界
' h- B+ L, s, ]4 k. ?. n聽聞要慢慢開發?

最近玩马眼,很好玩。

本帖最後由 江交樂 於 2015-11-19 21:00 編輯 & {% o# J/ J" a  {8 q0 F) \
Candence 發表於 2015-10-23 00:20 6 K. C  W! _0 g, s
大開眼界% E, P& n$ ?% K- ^9 w" E$ \& W# y
聽聞要慢慢開發?
  s, b  j' j' Z, @) G

4 S: A& @% b4 Q9 X' B$ ]" E" c* ]要由小型肛塞開始) X( W( `+ [$ d. Q) E( A4 ]

多謝樓主嘅資訊

用过,但是塞一阵子就要拿出来,有点麻烦

午夜的绿光 發表於 2015-11-22 15:44
) a- o( x+ k0 g' b( y4 ^用过,但是塞一阵子就要拿出来,有点麻烦

/ G# v* z2 q, j7 x. W7 s我每日至少用肛塞塞肛12小時以上

回復 江交樂 #89 的帖子
& b; ]! c; E+ K' O0 M, s! x/ }& d& F& h
佩服佩服!

午夜的绿光 發表於 2015-11-22 22:07
: K1 B# P7 d1 k5 H4 B& K2 u7 Y1 G$ Q4 v回復 江交樂 #89 的帖子
+ i. E  s4 z) f9 p
' h3 ~: B9 o, _- f; b# r) q佩服佩服!

, `# E$ w( A4 m其實我都幾煩惱,一日吾用肛塞塞住屎眼都吾得
, ~! a& g, e( C* F& t" u; G$ k而且塞肛的時間愈來愈長,肛塞亦愈用愈大,屎眼愈來愈闊......... % T/ O7 U, b0 X% M& {( o6 N

口味好重,更有點恐怖了

多謝分享及詳細說明

回復 Stud825 #93 的帖子
- p5 x2 o' T% e/ s$ }! g  \6 d# Q( K8 D, s3 w! V# ]
江大大,来玩玩马眼吧。很刺激的。

我用過肛塞但鍾意假九多D.
% w# M6 p% @7 }2 y; R0 U因為可以因個人需要用不同的長度, 我試過用25cm成支插入晒, 一路打飞机.5 m+ o5 f3 b* r( B
真係 torch 到 G 点, 得到從未有過的高潮. 但我不是GAY.

哩兩曰我睇咗好多 gay 同 ladyboy 嘅四仔, 我覺得好鬼high, 食咗少少偉哥打咗幾次飞机先可以降温. 我好想被男人屌我個 pat pat, 好想幇你哋囗爆

sissy 發表於 2016-3-3 18:30
' T9 m) p% I! p' m( }2 S我用過肛塞但鍾意假九多D.! N$ O* X: \* L5 I/ W8 h* }) P
因為可以因個人需要用不同的長度, 我試過用25cm成支插入晒, 一路打飞机.* [- E# Z1 ^8 A# u9 @
真係 torch 到 G 点, 得到從未有過的高潮. 但我不是GAY.

, g# j6 h, V/ a8 [假陽具我有,但不及肛塞可以長時間使用
+ L9 c3 P1 T; @9 ]: Y9 v" W# s* h, v) Z肛塞我可以連續塞住屎眼十幾個小時,陽具插入肛門頂多幾分鐘' |. y" M" Q6 g* y; K; f

我個條無咁大. 我有些事想請教, ?# i% Y) B- r8 t4 ~  O7 d  K* W
我有老婆, 但最近係141識咗個C兄. 我約佢出嚟玩.6 v6 J, s, d2 F( V" {: Q& {( F  K' O
我買咗套女情趣内衣叫佢着住幇我含J. 佢答應咗, 我好似溝咗條新女咁并心.: x( d0 ~7 d- ~
我算唔算係 GAY 呢? 但我見到D女人身才好或着得sex D又好想屌佢. % d0 z) ~1 w2 O" u+ Z7 w$ S4 J, w
可能係咸濕, 連男人都想玩吓.

sissy 發表於 2016-3-26 02:50
6 @+ g+ x' M9 V' Q  e! i! N7 O我個條無咁大. 我有些事想請教
, p+ w  M1 Y9 T. {( S我有老婆, 但最近係141識咗個C兄. 我約佢出嚟玩.
7 u% s8 Q& `. i! k我買咗套女情趣内衣叫佢着 ...

, y1 o) w+ Z! y( l3 s5 i. |可能你同我一樣同時接受男或女性生,我屎眼闊而深,近年喜歡玩拳交肛門
3 \! q/ ?( a  a8 l& w方法是兩個亞嬸一個給我吊佢個西或者吊佢屎忽而另一個用拳頭塞入去我的屎眼度. S3 D: D% b" D9 p7 w; ~; y" x+ _
我一路吊人而亞嬸不停用拳頭吊我,到高潮來時我會大聲叫,好X過瘾.................1 l$ K' [7 X5 i( _
仲有我有變態性慾,喜歡吊d老女人,尤其是亞婆級的