[曼谷] 4日3夜Freelance玩命之旅(冇圖超長報告不喜勿入)day1完

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟3月放左成個月假去歐洲玩,返嚟諗住過曼谷梳乎下先返香港,反正油王有隻機經曼谷來回香港杜拜,唔爭在啦。估唔到最後竟然有一段非常難忘嘅體驗...

話說小弟喺杜拜朝早3點上機,6個鐘後到曼谷已經係晏晝12點,出機場搭的士返酒店已經2點。由於喺機度冇瞓過所以搵酒店Book一個4粒鐘嘅Spa等自己休息吓。喺酒店settle好就出T21行下順便食野(順帶一提酒店叫the continent,喺soi cowboy前面+過馬路就係T21超級方便),6點鐘就去soi 31揼正骨盛惠2000匹多啲,10點半出返牛仔入百家樂,嗌左支泰啤飲完走人;落蛇美嗌杯Barcadi Coke巡場就走人返酒店,大約12點半倒...

原諒我咁多口水未入正題,好快...

對上兩次到曼谷仲有好多夜場未見識過,其中一間就係Mixx。喺酒店唞一唞2點打的落去果然未閂,拿拿臨去吸煙區整翻兩飛先。嗌左杯vodka再扯多支雪茄(冇錯,大大支),巡一巡場果然好多鬼妹搵食,不過小弟又矮又瘦,都係遠觀算數。之後過翻禁煙區,果然比較多泰妹同埋搵食嘅比例較少。飲多兩杯酒就去尬舞,其中有幾條泰妹係COT,不過一個只同姊妹跳,另一個就比唔知韓仔定陸哩定㗎仔嘜左,仲要一路跳一路比手指,心諗擺明係LT傾唔掂數,係咁陰陰咀笑...但心諗自己冇膽出手撬人走,算鳩數跳到閂門返酒店打飛機啦...

其實由此至終第一晚都冇諗過開大,同個豬扒泰妹及幾個鬼仔分別跳舞,跳到4點Mixx終於落閘。小弟尾隨COT同班姊妹上地面,整口煙搭的士之際門口突然有3條泰妹問我去邊,我話返酒店,其中一個即刻話不如一齊落Spicy玩,仲人未到波先到埋嚟十指緊扣!睇真D個樣中上,副偈就擺明係禾稈冚珍珠,心諗有冇下文都好,反正有女下場好過冇,問左的士佬100匹即刻上車...一上車都未自我介紹完已經攬住副偈,仲要被引導上大帽山,咁撚大嘅?呢次冇死咯...

之前有師兄報過Spicy嘅大名,果然4點去到已經收左皮,上到隔離一間up dup到爆嘅disco,黑媽媽一個客都冇,真係有啲驚比人劏死牛,原來其他人未轉場啫,不過都㩒住搶喇,爛鳩紅牌收2600匹仲要cash only?好彩小弟仲有貨(諗住洗幾多先唱幾多,手頭歐羅多過銖),拿拿臨1男3女就開始飲喇。一路飲一路車及上下其手,我問條女點解執我走,佢話喺Mixx已經留意緊我跳舞,仲問點解唔過去搵佢;心諗我有COT梗係冇留意你咁多啦,不過是鳩但啦(PS佢之後再有FD到,竟然同我講廣東話!)。不過因為廿幾粒鐘冇瞓過太攰,小弟飲左2-3杯就冧,即刻拖住條女走,落下面食個早餐,點知碗冬蔭功未到肚就劏!條女都算有義氣,食埋嘢陪我上的士返酒店,仆街的士佬開我500匹,好彩細佬有3分醒即反價100唔搭罷就!條女趕住送我返去就反價200匹上車,搭到去Lumphini附近頂唔住再攞胶袋劏,條女竟然叫我就咁揼出去...

一輪功夫終於6點幾返到酒店,循例交低條女ID,點解好似唔識DO嘅?心諗你詐傻定扮懵呀?上到房我話唔搞野,又肯喎!分開沖涼,自己刷埋牙,跟手就剝晒衫上牀攬住瞓...邊瞓得著丫!瞓下醒下11點鐘,兩個終於醒晒,咁就梗係埋牙啦;不過飲酒飲得太多唔夠硬,前後套左兩個袋都拮唔倒入去,條女可能太想要,第三次竟然直接坐落嚟,嗌都嗌唔切!不過既然入晒,燒賣就燒賣啦!始終酒精影響,指插捽碟樣樣齊,搞左好耐先派彩,事後沖涼比家用,要4000匹?好彩冇唱咁多,€100搞掂!著衫諗住出去食野,行到酒店門口見到餐廳Buffet百幾蚊一個人,條女話不如喺度食,y not?
MIX都幾多野食,之前試過2000 LT
回覆 讚好 不讚 使用道具

而家人在香港 但因為呢次玩命之旅搞到我凌晨5點先開始出report 容後再談

期待師兄下集

圖呢!!(講笑,入黎支持fl玩家)

留名..期待Day 2~~

回復 danonball #1 的帖子

我鐘意睇古仔,留名追

期待下集,師兄

期待第二日报告

MIXX是disco嗎? 師兄一條友落去介?但我們這些大叔年紀,幾會應該不屬於我吧

點解我去左幾十次曼谷都無呢d奇遇?

精彩,真的是精力十足,勇往直前,

精彩!等待下集

間酒店好靚 好喜歡

又有野學 一定要追看

回復 danonball #1 的帖子

D Ching,

Nice part 1 of the report.

Looking forward for the next part(s)~

CH

正等下集

多謝師兄的分享;熱切期待下集.

回復 partner55076300 #17 的帖子

Ching, we all waiting your other part of the report/ Hurry up, please.

精彩報告,期待師兄下集.

nice part of report and part 2 expected . keep it up bro!