[消閒活動] 邊間健身中心好呢?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

已經試過 pure 或者康文
其他唔知會點呢?

諗緊舒適堡 但佢個名又臭臭地
上網見又要24個月以上 即係差都要比24個月錢啦

有冇邊間1年架?

其實我下午太多時間 唔知去邊想搵地方玩姐
下下桑拿都幾金
洗樓王子 發表於 2015-4-28 17:59
師兄喺邊頭打躉先,同埋你想去鐵館定大場?

咩叫鐵館? 固定場?  大唔大場冇所謂既
我想有桑拿室 冇場味 我玩單車機同跑步機多既
如果有沙包打下又好喎 諗過去拳館既 但冇桑拿室
我係灣仔 同 黃大仙都有住所既
試過旺角pure 佢 單車機小到要等
winwin14 發表於 2015-4-28 19:59
咩叫鐵館? 固定場?  大唔大場冇所謂既
我想有桑拿室 冇場味 我玩單車機同跑步機多既
如果有沙包打下又好 ...

鐵館=砌場

因為細同設備唔多, d師兄唔會行黎行去or同人吹水, or 去睇電視, 一去到就係咁砌野, 休息時間都小d

因為設備唔多, 好多野都share 黎用, 唔會好似P記d人咁, 玩完又坐起度. 因為咁, 師兄弟好close, 幾乎全都識, 大家玩gym, 互相幫手, 好親切.

不過宜家得番幾間,你住果兩區都無
洗樓王子 發表於 2015-4-28 20:11
鐵館=砌場

因為細同設備唔多, d師兄唔會行黎行去or同人吹水, or 去睇電視, 一去到就係咁砌野, 休息時間 ...

呢d場幾好呀 但有冇桑拿室呢?
其實我幾鐘意pure 但佢單車機成日要等

不過我仲想有地方上下網睇下電視 天熱啦 搵個中間地方等人出黎玩最好呢
尖沙咀 旺角有冇架? 收費又點呢? 唔該哂師兄
winwin14 發表於 2015-4-29 00:40
呢d場幾好呀 但有冇桑拿室呢?
其實我幾鐘意pure 但佢單車機成日要等

旺角有間叫力威,乃上網search下啦
洗樓王子 發表於 2015-4-29 13:25
旺角有間叫力威,乃上網search下啦

唔該哂師兄

唔水客氣
其實如果你周圍走就睇下最多分店個間
但如果你係指定地點就搵最舒服
但如果唔係堅操~我諗個d鐵館你唔好去啦
一來唔平二來冇地方俾師兄休息~
得閒一齊交流下
mm123456abc 發表於 2015-5-25 22:37
其實如果你周圍走就睇下最多分店個間
但如果你係指定地點就搵最舒服
但如果唔係堅操~我諗個d鐵館你唔好去啦

係架 我又唔係大隻 都幾煩
咁又唔駛煩睇下自己目標係咩
再去選擇岩既野姐~
我覺得Fitness First幾好,啲PT又唔sale,我以前join過p記同c記
pure fitness, the only problem is rather expensive
noneedworry 發表於 2015-6-12 12:27
pure fitness, the only problem is rather expensive

去過啦 單車機小 其實我唔比人搞住哂
又有單車機用 幾鐘意果道架
好處係有3換呀 佢
winwin14 發表於 2015-6-12 15:06
去過啦 單車機小 其實我唔比人搞住哂
又有單車機用 幾鐘意果道架
好處係有3換呀 佢

無錯,淨係帶對鞋
回復 winwin14 #1 的帖子

舒xx 日日收客
兵有甘多場地比人操呀
又要你upgrade甘
變相既................賺$至上
比$做會員,限時限刻,
dcfeverman 發表於 2015-6-22 11:10
回復 winwin14 #1 的帖子

舒xx 日日收客

所以暫時冇一間好 如果有間係屋企樓下就好lu
用手機回應 winwin14 #17 的帖子

同意,大果幾間啲sale不停叫你join package或者找personal trainer.
very good  thk c hing ...

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 07:38