有關SPA既野 想請教下各位師兄

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟平時去開一樓一,或者番大陸DUP骨開細,一直有留意開香港果D乜乜SPA,我想請問下果D乜乜SPA 係明碼實價 定係要另外比小費囡囡?例如果D咩$548(水療120分鐘) 連起機,埋單係實比$548?定係$548再加起機小費? 要如比小費 一般係幾多?如果係果D$1800開大 一般又係點計?我未去過果D SPA 怕比人開天殺價。
1般spa$538刀要再比tips  200-300
大餐我唔g
回復 on99jet #2 的帖子

$1800嗰啲絕大部分都是廣告小心跌錢,而一般什麼水療基本費用$3xx加囡囡小費約$250-300共$600至$700(1.5hrs),視乎囡囡手勢及服務好壞而俾Tips,做Spa(2hrs)嘅Ching通常很少!

即係小費無焗限比幾多,自己隨意比?我驚有時服務麻麻 但又焗比2 300好唔抵~.~
回復 DivingU #3 的帖子

咁C兄九龍區有無場推介下呀
回復 RAYRAYLOVE #5 的帖子

老尖區:俏佳x丶緗x閣、新月x啲囡囡都ok!

多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 DivingU #6 的帖子

.臭佳人我去過...非常差...不要去
煱我比tip
回復 DivingU #6 的帖子

Thank you for your sharing ching
謝謝師兄分享
回復 on99jet #9 的帖子

ching上次係俾囡囡焗R tips?
講黎聽下,下次可以唔揀

感謝分享
想問下係咪 香港 SPA 多數無大?
多謝師兄分享!
回復 patpatcheng #14 的帖子

無錯,除非你真係媾到佢
回復 DivingU #3 的帖子

內容豐富,大開眼界!
回復 RAYRAYLOVE #1 的帖子

多謝師兄分享!
回復 RAYRAYLOVE #1 的帖子

多謝師兄分享!
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 14:12