有冇人試過烏蠅水??

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

如題,有冇效?
犯法野.............
但香港性商店有售,應該不會犯法掛
邊度有得買呀
2 _5 N' _6 d# R  _: H( [我搵唔到嘅
; _, `$ W+ w: U& ^4 w4 ]2 ?我都想試試
回復 skhsm135 #8 的帖子
- v& V4 J& ~9 @) l% Z
) y3 J! {4 s$ Z" d' `尖沙咀 加連咸老道 the one 對面一间性商店
香港比你買得到既都唔慌會有用啦!
) @. E& G; V2 E0 K, x賣烏蠅水不如賣埋丸仔啦! 傻2 `( i( w2 c6 D5 A. ?/ X
去偉天既祖國買就差不多
是什么东西呀? 做什么用的呢
又搽又飲。。好快,。死得。唔好試呀。
犯法野,好似係
回復 fran997 #1 的帖子
/ J" L, S4 _' }/ Y. J: P, j$ x8 J$ Z3 k4 l4 o
外來的藥,讓你超支,死左吾知
9 ?# \) }0 E1 l9 R$ @馬上風
試左,女女超HI
回復 badegg1997 #12 的帖子) t' d5 N: N% G) v

) s7 z; x6 h4 V% T5 `  [大陸買既,都幾貴,90幾蚊人仔一支,
係咪真係咁有用㗎
回復 ray22a #13 的帖子7 N+ P+ S" `2 U, ]5 x1 c% H
+ N7 g0 e% |/ [. H! [- Z" F( Q
師兄,聽你講完我都想買返一支烏蠅水d6吖# ]# i9 ~' A- {' }6 V9 s
我想問問你落開幾多滴,同埋條女係咪會好聽教聽話,發曬姣咁㗎?
大陸野,怕唔怕冇保證
點用?邊到買?用左會點?
回復 ray22a #11 的帖子
3 n3 B  g  n5 R2 y: t% V4 s5 |2 J( j& U) z& R- w; k
師兄可唔可以PM我詳情
係邊買?幾錢?
回復 ray22a #13 的帖子0 [/ K: o  o1 B' W
/ F$ t3 ~' |+ {  c
Ray 師兄可唔可以PM我在那裡買

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 02:43