[搵囡心得] 2015 年越南完美之旅 Part 2 (超多相)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Part 1 http://141hongkong.com/forum.php ... ;page=1#pid59773380

六月十日。今日又做遊客,帶 Fat 仔行街,買手信,影相。中午去 Nha Hanh Ngon 食。係一家集街邊小食於一家的食堂。價錢相對亦算平。
http://www.tripadvisor.com/Resta ... _Chi_Minh_City.html

中午,P君在酒店休息,我和Fat 仔去揾洗頭妹。我食左二位,一位係舊相好阿紅。另一位係她的姐妹,外表 Ok, 但身材 不知所謂. 生過仔。 Fat 仔又比吹爆,我就留精今晚用。

今晚 P 君想食中餐,決定到五郡愛華酒樓食飯。食物都算Ok, 以越南的 standard 都算貴。

飯後打電話比舊相好艷香约返酒店聚舊。作日係艷香 20th  birthday, 先來個Happy Birthday! 知道我返越南,香妹亦好高興。我問有女介紹比我朋友嗎?有二位,一位年輕,另一位小肥(其實係都幾肥). OK 走肥,要一位年輕的。二位準時到酒店,一位比 Fat 仔。P 君今晚唔想玩。所以食自己。

阿香肥左小小,其實靚左。阿香幾時都咁聽話。計下我都識左三年。都算老友。阿香一直留到等二日早上九點半先走。

六月十一日。唔多記得今日做乜。晚上又食中餐。去食私房菜,位於五郡東京酒店旁邊樓上叫 新雅飯店。此店以乳鴿及乳豬出名。三支公只可食乳鴿。一隻 14 萬。比舊年貴在二萬。

飯後去玩 beer om ( beer = 啤酒,om= 抱的意思). 玩法同 ktv 差不多。有Mami, 有女陪伴。無最抵消費。飲多少,食多少就計多少。如果開機唱歌就一小時多收 12萬,吾唱就免付。女女坐枱 30 萬 (F1, 50 萬), ST 150 萬 (F1 100 美元), LT 250 萬( F1 150 美元). 質數難比較,各花各眼。

我們第一站先去 鴻發。因為己近九點,女只乘無多。轉第二站 順發。重衰,小貓三二隻。又轉場(都係同一條街在 安陽王街,五郡). 最後上左一家叫 Shanghai 360 An Duong Vuong. 女都幾多但無個正。唯獨Mani 就好正。算啦,玩幾個鐘,返正大家都未準備帶女走。Beer om 比ktv 開放得多。又比揸波 (多謝 P 君比機會我), 又比我睇西. Fat 仔 條女係新女 18歲 ,好老實,又怕羞。放她一馬。

當晚每人用左25 美元,包括酒水,小食,Karaoke 開機費,Mami 小費。另外囡囡坐枱費 30 萬另計。

今晚休息,無食女。

六月十二日。今日三支公決定去頭頓做遊客。中午十二點坐船,船票20 萬單程船票。一點半抵頭頓,打的到海邊食海鮮。然後在頭頓後灘訂酒店。三個人三間房。P君間房三張大床 (影返張相比老婆仔睇,話三人住一間房,無叫雞). 我自己間房二張大床). fat 仔間最正, 無敵大海景. 都係一個價。 40 美元一晚。

晚上行街,吹海風,食海鮮。飯後去揾女。先到一家 karaoke ,有十幾條女。睇中可直接帶走。ST 60 萬, LT 160 萬可到早上十點,超平。Fat 仔選到一位。我及 P君,到另一家。我選到一位 St 60 萬,我話比你80 萬,玩到十二點,當時近十點。女話OK。  P君話費時再揾。今晚休息。各自回房。我在 45 分內完了一Q. 玩完女女就著衣服好似準備想走咁個樣. 我話講明十二點走。於家 10:45 你就想走?女話,我無走呀。我會留到十二點。吊, 我留你當然要你全裸在床陪我,全身包到密密重坐在沙發上咁都算?比我吊左幾句,話我麻煩,有鬼火,U最後比我趕出門口。

六月十三日。早上做遊客。四處遊玩。重食左頭頓最出名的小食 Bang khoc. 呢間生意真係好到爆。

Part 3 http://141hongkong.com/forum.php ... =#pid59784666on....
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
回覆 讚好 不讚 使用道具

圖文都很棒~!

師兄係好嘢,要女有女,要旅有旅,越王美名,實至名歸。
我未去過越南啊......

想請教一下,"搵洗頭妹"即是包什麼服務、是如何玩的呢?
>揾洗頭妹............ 但身材 不知所謂

師兄..小弟真係十分佩服你..越南妹真係勁索..不過真係唔知點樣玩先係好..
圖文並茂真係好..我最喜歡呢2條女..真係我最愛..

希望可以教教小弟如何在越南言語不通之下去玩..

無懈可擊
期待第三集

師兄..請問是次越南之旅有沒有探訪韓國店舊相好阿 NGA 呢? :

啤酒抱在五郡的陳興道上面也有很多
包回飯店整晚大概230W~250W
當然包廂+酒水另計

回復 Kingofactor #7 的帖子

我都想知 因為佢實在好正!!!

i love vietnam. i love hcmc

下下萬萬聲好似好豪咁

Beer om 低胸綠衫好銀正,must LT with her

嘩!仲去埋頭頓!又美女又美食又美景真係人生一大樂事!!

回復 austinpower #1 的帖子

發帖很用心啊!

回復 austinpower #1 的帖子

Austin C-hing,

您的越南報告正過D旅遊節目好多~

熱列期待第三回!

CH

回復 Kingofactor #5 的帖子

第一個是媽咪,第二個先係女,超大波

回復 Kingofactor #7 的帖子

甘靚梗係有返食啦

點去beer om?有冇會講英文 既媽咪電話?
可以電場渣波摸蟹?
Thanks

food is good and girls are pretty ! what else can you ask for ??