桑拿新手問題

簽到
名稱:桑拿新手問題
場所種類:桑拿
消費:$2000~$2999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

1)下午3點去到澳門,但6點鐘要交人,budget 預2000-2500, 咁應該玩桑拿定打令1好?

2)桑拿3個鐘頭夠唔夠時間玩?,3點去到應該得好少無女揀同無Game玩,是否呢個鐘數去唔抵玩呢?

3)桑拿上完房1q後,可否去休息室玩大脾根加錢出多Q ?

4)  打令1,囡囡質素是否會比同價位桑拿囡囡高,OR 其實都差唔多呢?

問題比較多,望各師兄指點新手小弟
時間緊迫還跑D1,去皇堡啦,有玩有吃有喝
回復 ma19 #2 的帖子

我見不少師兄偷跳都說D1好,是否D1偏僻d所以時間上反而耐左?
另皇堡是否桑拿,$2000-2500 夠唔夠玩,同埋3個鐘頭夠唔夠?

謝謝師兄解答

去D1方便偷跳已是很久以前的事,當時地址在回力,就在碼頭附近;但現在搬到16浦,單是從碼頭坐車去都要大半個鐘,新馬路如塞車就更糟。
東方皇家金堡,就在皇家金堡酒店,最接近碼頭,買套票去還可要求公司車接送。回程返碼頭要預早跟經理說。
這家桑拿簡稱東堡、皇堡,澳門桑拿版面上報告多的是。
回復 wingsns #4 的帖子

首先多謝師兄回覆

另外想問一下時間上,下午3點-6點夠唔夠時間玩桑拿,同埋呢個鐘數會唔會無囡揀? 及囡囡質素上是否會比D1 差點?

以上幾點我Search左好多post都搵唔到答案,望師兄們能指教小弟,thanks
cheese51 發表於 2015-7-11 20:13

首先多謝師兄回覆

師兄,其實搜尋過很多帖子都找不到答案,就表示沒有明顯答案囉。

姑且答下,夠唔夠“玩”桑拿,就要視乎你想怎玩(其實“我叫阿牛”師兄已答左你嘞)。

如果浸池、乾濕蒸、按肩按腿採耳、揀囡上房、按大腿筋、食餐勁嘅,仲要飲嘢,睇電視,咁一定唔夠時間啦。

如果只找一位囡囡,找一個師傅工服務(按肩之類),食一兩樣嘢,飲一兩杯嘢,前後沖涼,尚算可以的。
依家真係好想快d去試下,希望3個鐘頭趕得切玩啦
cheese51 發表於 2015-7-11 20:42
依家真係好想快d去試下,希望3個鐘頭趕得切玩啦

不過世事係好多變數嘅!

假如你睇啱一位囡囡,但剛剛俾另一個客人選了,你等不等?

又如你跟某囡囡好開心,咁加唔加鐘?

就算三小時完成東堡之旅,回程時用換票券換得的船票,都唔會太啱時間,等候補位都唔知等幾耐,要視乎人流同運氣,自己留意。
cheese51 發表於 2015-7-11 20:13

首先多謝師兄回覆

下午囡囡數目一定比夜晚少,但東堡的已經算多,一定有囡囡當值返日班,而且係輪班制,同夜晚一樣有好有唔好。

以我個人喜好來說,東堡囡囡質素遠勝D1 喎,怎會不及啊?
去D1的確浪費左大半個鐘交通時間,尤其下班時間好易賴野
近馬頭的還有18
補充:東堡有AV房
回復 wingsns #8 的帖子

其實我係約左朋友七點係金沙食飯,所以先要玩到六點鐘先走啊
cheese51 發表於 2015-7-11 23:46

皇堡啦, 咁近!!!!!!!!!  

老實講,3個小時入東堡玩真係好趕!小弟一般有目標先會快上快樂入東堡,如果唔係,根本唔夠時間係場內hea同享受!

一入場就同經理book定公司車,6:45出車,5分鐘都到金沙啦,仲早到添,邊使預1小時去金沙呀?
回復 wingsns #16 的帖子

少去澳門,唔熟環境,咁我就放心喇
回復 我叫阿牛 #15 的帖子

想問下師兄一般玩幾耐啊?

Thanks師兄指點
小弟難得可以去澳門偷跳一下,要等下次有機會唔知要等到幾時啦
所以需要時間唔充裕,但都想試下

btw, 如果師兄你做我,得3個幾鐘,你會點玩呢
cheese51 發表於 2015-7-12 10:19

想問下師兄一般玩幾耐啊?

唔定的,有時候我有目標的話,一入場就點女上房,食完即走,兩粒鐘攪掂。有時候會入去hea,十幾粒鐘先去都唔定。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 14:52