[曼谷] Hunter 與 Barr 精華遊2 La belle 囡囡人肉shabu shabu篇

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上一篇Hunter 與 Barr 精華遊2 浴室freelance 囡囡篇
http://141hongkong.com/thread-1494876-1-1.html
出出封面相
因為O甘橋土人師兄係我地同一日較早時間去過LA BELLE, 連人數玩法都一樣, 仲出埋post世事真係太橋啦! 所以開場名都冇所謂!
首先我地六點幾一行四人由Terminal 21 既MRT Sukhumvmit 站搭一個站到 Phetchaburi 站 walk 過去la belle. 去到客多過囡(坐係LIPS SOFA既囡囡), 因為有位師兄做完Thai massage 等佢過黎. 囡又睇唔O岩,正當大家灰心冷要去搭 MRT去Huai khwang 沖涼既時做,係bar枱出現左mcot 既model囡囡, 白色背心仔對奶吱唒出黎,再加一個韓系樣能不選嗎? 我pick左之後去左厠所, 出番黎之後竟然多三位brother都pick埋model級囡囡(世事就係o甘,pick左一個就個個都出手pick到).剩番既師兄都因為model既供應開始多都pick埋. 同行Y兄因為之前開左member card 所以我地一行十人, 五pair男女到vip房溝通溝通!

房既格局如下:

首先係飯枱到同囡囡吃個小飯局 (半殘廢間唔中囡囡都有喂食),o甘既飯局連高質囡囡
陪食真係好想影張相留念,可惜有部份囡囡唔okay所以擱置左. 唔係個畫面都幾震撼.
飯枱對面sofa位係唱K既area. 飯枱隔離要上樓梯就係人肉shabu shabu既正場 – mood light Jacuzzi. 哩個浴池一D都唔寂寞, 五pair肉帛相見既男女就等工人較好水後就跳落去.視覺效果更震撼! 囡囡待浴你渣我摸情況比比皆是.囡囡係池到幫我吹左二轉(事關我之前勾根勾到冇唒power而囡囡feel到(真細心),仲幫我細心吹左幾分鐘幫我起死回生, 之前講過浸浴哩part好似澳門既貴妃浴加長版! http://141hongkong.com/thread-1362650-1-1.html
大家要做要抽既水都做夠喇(浸左超過半粒鐘). 大家抺乾身就入房勾根.浸完浴房電話響原來囡囡到鐘要加鐘,加鐘包2Q我地全冇問題入房運動. 我自己條囡就由樣到body都係mcot. 更surprise 仲係可以重車加水頭充足, 小hunter就快速舉旗致敬啦!完美2Q順利完成,遺憾既係條囡最後都係唔肯影合照.但我add左fb keep下contact. 囡囡fb 相

Barr 兄既囡囡相

大家想像下五條O甘既質素既囡囡一齊人肉shabu shabu 係幾O甘爽! 人生點都要試一次.
埋單未計侍仔BABA SAN TIPS要6萬鬆D銖! 我地唔計MODEL價5000-7000銖 SHARE條數大家都覺得值. 2Q玩左二三個鐘真係去澳門都唔止啦!

當晚落左NANA PLAZA 去下RAINBOW系列又落蛇美都係WALK AROUND冇PICK. 原因係Labelle 既2Q勾根太完美,唔想pick件囡過夜影嚮成件事. (同行既牛兄仲係蛇美pick 到件好好既囡囡廷續當天夢幻既勾根賽事)
回覆 讚好 不讚 使用道具

幾條女嗰張...

立下眼,

仲以為每人拎住一盒Dom Dom tim

回復 barr #2 的帖子

I believe you

回復 hunterx99 #1 的帖子

Wish I was there. I spent 4 days in BKK last month but only eat one girl

回復 barr #2 的帖子

容我說一句:
Barr hing 你是最姣(好)的

austinpower 發表於 2015-7-11 23:50

Wish I was there. I spent 4 days in BKK last month but only eat one girl

因為你要同越南女女玩拍拖

幾位C兄真係玩到出神入化真係好想有機會同幾位去見識下

seem crazy good of ching play together

件件都咁正

每一位都很正啊

正到呢!件件都極品,感受到師兄們喜悅

hunterx99 發表於 2015-7-11 23:20
上一篇Hunter 與 Barr 精華遊2 浴室freelance 囡囡篇
http://141hongkong.com/thread-1494876-1-1.html
出 ...

真係錯有錯著,當日揼骨遲到,最後意想不到大家都pick到女,仲要全部5條都係又5000-7000b的model!
小弟第一次10條肉蟲,係浴池人肉shabu shabu!真係好淫好正!要多謝同行的幾位好戰友!

hunterx99 發表於 2015-7-11 23:20
出 ...

當日係la belle pick果件就係成個旅程相頭最靚女女。
而當晚落蛇美就pick左件服務一流及極有女友feel的女女,攪到第二日中午先同女女道別。當日實在太有g運,特別要多謝Y兄!!!

barr 發表於 2015-7-11 23:42
容我說一句:  
只有我不想影的女女,而沒有影不到的女女

你唔單止無影唔到的女女,更加無食唔到的女女!堅勁!

囡囡人肉真係好正!

謝謝師兄分享

回復 我叫阿牛 #13 的帖子

係唔係五隻光豬加五隻個囡囡

师兄出品,必熟佳品,正!

回復 austinpower #5 的帖子

Austin we also wish we were there when u in Vietnam