帶你走訪信心保証@1654A + 好評泰妹@2036 + 高鐘囡囡@BRIX

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟上個星期去左星洲工幹幾日, 既然出埠就係睇下當地有咩好玩
除左哩度最多人講嘅1654A 之外, 我仲去左2036 搵泰妹, 同埋去左BRIX 度搵D 比較貴價嘅個體戶
我出親帖都慣左打好多字, 請見諒.

1654A 祖國佳麗
1654A 係哩個版最多討論/REPORT 嘅地方, 但其實我睇過幾個其他FORUM(例如SAXXYBOY), 都一樣係有好多人討論1654A 而且都係好多好評
作為第一炮, 都係穩陣為主, 於是星期三我就趁LUNCH 搭左車過GEYLANG 搵1654A 了...

由於已做哂準備, 所以去到好快就搵到1654A 個BUILDING 所在, 行樓梯上一層就見到個門口了
入到去左手邊個房仔就見到有六七個囡囡, 個個都唔錯.
我記得睇SAXXYBOY FORUM 話哩期有個AN AN 好靚女, 於是問KEEPER, 點知話未夠鐘番工
於是我問KEEPER 邊個囡囡大波佢就介紹左個俾我(已唔記得咩名, 好似NI NI?)
KEEPER 叫佢企起身俾我望下, 我睇下都真係幾OK, 的確大波又唔係肥, 於是就決定去馬

入房前有個阿叔問我飲咩, 我問佢拎左鑵ZERO 飲, 之後就同囡囡入房了
囡囡態度幾好, 入到房就主動幫我除衫同埋掛起D 衫
佢除哂衫之後就見到佢真係真材實料, D 級天然導彈手感好好
囡囡話自己22 歲, 湖北人. 身高有170, 長髮及腰, 體型適中唔肥, 係塊面比較有BABY FAT

除哂衫就一齊入企缸沖個涼. 沖涼期間NINI 都好識做, 會幫我波推下, 又吹兩野咁樣
沖完涼就出來抹身訓上床, 等NINI 開始服務啦
基本上都係標準流程, 亦算有誠意, 吹奏係環保式, 而且技術都可以
上套之後就做番基本野啦, 中間轉左幾POSE 然後就派左彩
沖個身, 坐一陣就出番去了, 眼見房仔又多左兩條女可以揀, 仲唔錯添.

評價:
整體感覺唔錯, SGD$150 一個鐘一炮, 圍番港紙都唔駛九舊,
以哩個質素計真係幾抵食, 好過香港D 900-1200 酒店女, 唔怪之得咁多人推介1654A
另外我眼見D 囡食用指數的確係高, 質素同澳門有得比
以我食用個NINI 為例, 有170 高, 如果係澳門/大陸已係模特組又會收貴你幾舊, 所以我個人覺得SGD$150 實在係抵屌

2036 泰菜屋
試完1654A 之後, 有諗過再去(想睇下個AN AN 有幾得), 但我又想試下其他野
爬過文有人話2036 D 泰妹唔錯, 而且設備良好, 於是我星期五LUNCH 就去左試
2036 係地鋪好易搵. 入到去, 金魚缸入便只得三條女, 而且好似都係一般
我問KEEPER 係咪得咁多佢話暫時得番哩三個, 又話都係NEW COMER, SERVICE VERY GOOD 叫我試下
我又問KEEPER 邊個大波, 佢就點左88 號俾我, 我都係純綷諗住試試, 於是就OK 左
我問KEEPER 收費幾多, 佢就答我話$100 FOR MASSAGE AND SEX(1HR)
其實我爬過文係可以揀SEX ONLY(30MIN) 就$50, 於是我就話我想要30MIN SEX ONLY 就OK
擺低$50 就同囡囡上房

語言不通真係麻Q 煩, 我問佢HOW OLD ARE YOU 佢都答唔到我
入到房, 硬件唔錯(好過1654A), 條囡自己除衫, 咁我唯有自己除
入到SHOWER ROOM, 佢都只係較好水溫遞隻花曬頭俾我等我自己沖
我沖完佢就指條毛巾示意我出去抹身, 然後佢先至自己沖
我訓上床度等佢, 隔無耐佢都沖完抹乾, 服務都係嗰D 啦, 吹奏都係環保式
BTW, 我一渣佢對波就發現奶哂野, 硬到丫...
錢都已俾左, 只能算. 好彩條女夠後生, 皮膚好, 又唔係肥,
可能新來, 下面都算幾窄, 又唔駛用KY, D 喘氣聲仲幾正添
時間都冇幾多, 於是轉幾個POSE 就派左彩, 由於言語不通, 想吹下水都唔得, 真係幾悶...
落樓後KEEPER 問我點樣, 我就同佢反映番話SERVICE OK, 但FAKE BOOBS 唔OK

評價: 中左假波, 只能嘆自己唔好彩, 但除左對波外其他都OK, 又夠窄. 只係俾SGD$50(港紙二百幾) 食個快餐, 都唔可以要求咁多啦
我覺得下次可以夜少少再來睇下有咩女揀, 揀唔啱最多咪走人

BRIX 夜店高鐘
到左新加坡最後一晚, 我就去左ORCHARD 買手信, 然後行左去ORCHARD TOWER 睇下聞名已久嘅"4 floors of whores", 純綷係想參觀下冇諗過要搵囡囡
哩度D 女年紀相對似乎比較大, 但都有D 唔錯. 我睇到都係泰妹為主, 亦有D 大陸囡. 要留意係有唔少LADYBOY, 眼睇真係未必睇得出, 但一講野就俾佢嚇撚死
ANYWAY, 行哂四層就算. 有諗過入IPANEMA BAR 睇下, 但我拎住袋林志源肉乾咁ON9, 都係放棄番酒店算
番酒店途中, 諗起有師兄講過除左orchard tower 之外, 仲有間叫BRIX D 女仲高質D, 於是即時GOOGLE 下
BRIX 係grand hyatt 地庫, 原來都係ORCHARD 站. 我番到酒店放低肉乾, 沖個靚涼就又出發去番ORCHARD, 打算一探BRIX 睇下D 女有幾得
http://www.singapore.grand.hyatt ... ix/location-en.html
我去到BRIX 已係十二點左右, 門口有兩個BOUNCER, 冇人排隊... 諗左幾分鐘先決定入場
佢其實分左兩條隊, 一條隊係GRAND HYATT 住客, 另一條係一般WALK IN, 原來酒店住客入場係免費, 至於WALK IN 就要俾SGD$30(包一杯STANDARD DRINK)
入到去, 好似一般CLUB 咁黑媽媽, 其實唔太睇得清D 人樣, 一入去已見好多囡囡企喺牆邊或坐定定等人同佢搭訕
男嘅主要都係鬼佬為主, 好多係放工來飲野, 仲著住恤衫西褲皮鞋的, 而年紀我感覺都係40 以上為主, 冇後生仔(D WORKING GIRL 就當然後生啦)

初來報到, 我行左個圈睇睇板先啦, 大致上都係亞洲囡囡為主, 亦有少量鬼妹. 質素有高有低, 但整體都係中上.
我第一次去, 都唔知係直接問價定係傾計, 結果決定行來行去觀察下先, 咁就傻仔咁浪費左成粒鐘一條女都冇傾過, 柒到喊(平時落老蘭搵FOC 反而會主動D)
最後, 係有條女主動同我搭訕. 佢係細細粒的泰妹, 叫NANA, 英文好流利, 個樣同身型都好得. 基本上都係平時CLUBBING 滾女咁吹吹水問下邊度黎之類
傾傾下佢問我係諗住leave alone 定係bring someone back to hotel, 我話not sure yet. Depends. 跟住佢就話番一番去同D FRIEND 講聲再過來搵我... 叫我唔好行開
點知我ON99 等左成10 分鐘都唔見佢回頭, 於是就行開左(後來發現佢係同埋成班鬼吹水). 然後開始搵D 啱心水嘅溝通下
D 女D 衣著多數都係DEEP V, 同埋好貼身, 身材一覽無遺, 小弟最愛係大波+DEEP V 同埋超貼身短裙, 見到真係引死人
同幾條囡傾過, 佢地都係會問我STAY 喺邊, 我講完佢地又會話唔知, 然後就會話我帶佢番去佢咪知囉咁, 似乎咁樣就係暗號?
不過埋身傾落睇真D 又唔係真係我杯茶, 所以都冇問價(D 女主要都係泰同越, 中國嘅一個都見唔到, 可能係因為個場係要用英文溝通?)

後來見到有條囡望落真係好正, 條裙超貼身見到好FIT, 又有波, 我就決定埋去吹水然後問價
條女係越南妹, 佢開我SGD$400, 我網上睇過可以還價, 同埋我心目中都係諗住落BRIX 係見識下, 冇諗過真係要帶女番酒店, 於是我回佢SGD$200
條女就話唔得啦, BOTTOMLINE 係$300, 佢係咁話自己好靚, 又HIGH QUALITY 又話會Make me very happy, 我就唔SO 佢話$200 就去, 多過$200 OVER BUDGET 就算了
佢就話冇辦法啦, 下次再算... ANYWAY, 大家都係笑笑口的, 價合即走, 不合則去, 各取所需

之後我問一個又係越南妹, 著住套旗袍款嘅短裙
佢開SGD$350, 我又係話SGD$200... 佢又係唔肯
跟住講多兩句就已經好直接咁同我講話因為佢喺度搵食, 如果我唔係帶佢走, 佢就唔陪我吹水了, WELL, 坦坦白白幾好, 而且佢由始至終都係好好笑容的.
我就話It's a pitty then, hope you got what you want. 然後就又搵下個目標了

最後, 有個超DEEP V窄身連身裙, 超大波, 又唔肥... 行過我面前又對住我笑
睇到都硬哂, 我即刻同佢SAY HI. 問一問, 又係越南妹!?
同佢搭訕佢好好笑容. 又冇其他越南妹咁直接, 基本上我同佢都吹到兩咀, 問下佢來新加圾做乜呀之類
佢話佢係過來讀書, WEEKEND 先會落BRIX
傾左5-10 分鐘終於到戲肉, 就係問我會唔會帶佢番酒店, 我問佢幾錢, 又係開SGD400 1 SHOT
我又係還SGD200, 佢當然唔制, 但佢又唔行開繼續同我傾計
在傾一陣我就問佢BOTTOM LINE 係幾多, 佢話300, 我就話300 OVER BUDGET, 我俾唔到
之後我同佢講話$250 啦, 250 我地可以即走, 再一輪BARGAIN 後佢話250 OK 但又要俾多SGD20 回程的士錢, 即係270
咁都計, OK... 我話咁走啦, 點知佢又扭擰問可唔可以$300, 話300 佢會好開心
其實我都冇咩所謂, 但我同佢講話都係270, 如果SERVICE 好我俾多30 做TIPS, 然後佢就OK 左一齊上去搭的士番酒店
佢一上的士就即刻披番件小外套封胸, 話TOO SEXY... (?!)
去到酒店我地就拖住手上房. 一入房我就梗係二話不話上下其手先啦, 想咀佢點知佢避喎!
我問佢NO KISS? 佢就話沖身先. 好, 咁沖身先囉
我幫佢除衫, 嘩, 對天然D 奶真係引死人. 佢有D 怕怕羞羞咁又要遮住
入到去沖身, 佢就幫我較水溫同搽梘液, 好細心好好笑容, 實在係超級GFF!!!
沖完身就上床去, 佢硬係要熄哂間房D 燈, 話怕醜, OK 啦
同平時一樣, 我攤喺度等囡囡服務, 佢基本上都錫哂我全身, 然後環保吹
最估唔到佢係高級樂手, 一路吹一路望住我微笑問我舒唔舒服, 又會講下日文咁... 真係KIMOCHI~
(呀, 唔記得左講, 條女之前喺越南讀大學係主修日文, 能操流利日語, 佢有問過我扑野時駛唔駛講日文, 笑死我)
全程佢一D 都唔趕時間, 吹左足足十幾分鐘之後問我仲駛唔駛吹, 定係想上套
我就決定提槍上馬, 一入... 好窄, 正~
跟住過程都係嗰D 啦, 但重點係我想轉咩POSE 佢都配合我, 由床玩到牆邊到鏡前到凳仔梳化再番上床, 都好配合, 估唔到咁好SERVICE
我玩左半個鐘有多就派彩, 之後我就攬住佢訓喺度休息, 又傾下佢過來讀書D 野
一傾又傾左半個鐘, 跟住佢打呵欠話有D 眼訓, 然後就枕喺我膊頭就訓, 話訓醒先走喎~ (AGAIN, 勁有GFF)
訓到朝早我醒時佢都早我少少醒左, 仲剛剛著好衫.
於是我都起身, 俾左$300 俾佢(講真$300 我覺得好抵俾),
加左佢WECHAT 下次聯絡, 臨走再攬下抽下水先送佢出門口

評價: SGD$300, 千七左右話貴唔貴話平唔平, 但我哩次經驗絕對值回票價. GFF+嘆慢板+過埋夜(須然冇MORNING Q)
我相信如果我係揀左第一次問價$400 條女服務未必有咁好, 佢撈味太重. 而我食左哩個就素人FEEL 多D, 我唔理佢演技好又好點都好啦, 我BUY
下次過新加坡我諗我都會再去BRIX 搵食

另外TIPS: BRIX D 女你隔便搭訕就可以, 可以HI 完就攬住佢抽下水, 我基本上一路同條女傾一路就用手掃佢全身同渣PATPAT, WELL... 咁我點都要試下辦先架嘛.
所以就算你唔帶女走, 全晚剩係抽水都可以. BTW, 我見到有條女俾條仔搭訕跟住傾左好耐, 後來條仔想咀佢, 佢半推半就下就同條仔打車輪, 條仔當然同時上下其手...
到最後條仔係食完免費頭盤就唔見左人, 剩番條女又ON99 等下一個客
一般D 泰妹好傾D, 可以傾好多野先入正題, 而越南妹就好直接, 多數傾兩句就叫你帶佢走. 哩樣係個人喜好, 而我個人鍾意吹水吹耐D, 有D 溝女FEEL

新加坡乜都管得咁嚴, 但估唔到性行業就隻眼開隻眼閉(GEYLANG 屋入便係合法), 都係一個玩樂好地方
大家覺得篇文有用請幫手加分~

回復 shmmm #1 的帖子

SOFA SPOT~

Great Singapore report, Shmmm ching.

Too bad I only know of BRIX now, otherwise I would check it out back in April when I was there~

CH
回覆 讚好 不讚 使用道具

thanks bro for Sing report - it has been a long time since 4-floors for me!   and now BRIX!

chryo 發表於 2015-7-14 03:59

SOFA SPOT~

學其他師兄話齋, 好似來來去去都淨係講1654A 好似太悶... 咪EXPLORE 下其他囉~~~
去之前我刨左好耐SAMMYBXX 同LAKSABXX forum, 睇左D local comment.
佢地連GEYLANG 邊間有咩女, 邊間有大波妹都有LIST, 好詳細...
每間都有條THREAD 咁滯.

c-hing, can share her WC? as I am going to SGP next month...

多谢Ching分享

sparkyhk 發表於 2015-7-14 07:38
thanks bro for Sing report - it has been a long time since 4-floors for me!   and now BRIX! :t ...

師兄都有去BRIX 度搵女?
BTW, orchard tower d 女食唔食得過?

Nice report
But se Asian have many fake balls
Need to check

Liverbirdywna 發表於 2015-7-14 17:31
Nice report
But se Asian have many fake balls
Need to check

係呀, D 泰妹好多假波...
所以我喺BRIX 有抽水驗証

師兄,可否pm囡囡wc?

你咁樣一講,真係要去BRIX視察下!
btw, 請pm 囡囡wc :) Thanks!

hksweetbee 發表於 2015-7-14 22:05
你咁樣一講,真係要去BRIX視察下!
btw, 請pm 囡囡wc :) Thanks!

你落BRIX 自己慢慢揀好過啦...

多謝師兄詳細REPORT, 很有用呢

very nice report, will try BRIX next time

多谢ching分享

thankyou bro for the sharing .  

shmmm 發表於 2015-7-14 01:29
小弟上個星期去左星洲工幹幾日, 既然出埠就係睇下當地有咩好玩
除左哩度最多人講嘅1654A 之外, 我仲去左203 ...

估唔到新加坡夜生活都咁精彩!

Pls pm me the AC of the vit girl. Thx

多謝詳細報告。

Ching

it's a very good report and give me lots of idea when I'm going to Singapore on September. Will go to BRIX for sure!