[曼谷] 曼谷跌錢記

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

坐夜機又delay的士又室車,終於係點幾2點checkin完。 好在住nana, 放好行李9秒9沖去蛇美睇睇,都有30%可食用,但無問價就走左去soi cowboy B記,全場女仲多過客,睇中左一個但佢完全吾理我,自動波果d又吾岩,3點打道回府諗住食白果算,點知行行下撞到個樣+身材ok(其實撞過仲正D但會ts or lb),加上又成3,4點諗住睇下咩價有得食好過無得食,佢開價2k仲話乜9都up to me 果刻即時覺得抵呀 即上。
點知返到去即刻要比錢先又要熄燈先,果刻已經覺得吾對路(師兄之前報告講過),但又入左房就 算 見你把聲都ok 比你先 仲比多200tips 希望好服務d. 一比完錢即刻自動波吹,涼都吾沖,跟住就叫我入去,正當我上套之際,佢問左句:where you wanna fuxx? 我:your pussy for sure 佢:sorry I don't hv pussy. Fuxk my ass..come on
我心入面即刻屌鬼 + 連9都軟埋 仆街真係妖 點解一路行返來我都碧覺 連聲都變埋 但錢又比左唯有叫佢打出黎 但個仆街技術又痳痳 最後自己打完即刻叫佢走。 灰左。 一路都提自己路邊野花不要採 真係衰就手出能左事。

奉勸各師兄。真係小心街邊野。衣家又足左2200珠又好驚佢無套吹左幾分鐘會奶野
好慘呀師兄、謝謝分享...
回覆 讚好 不讚 使用道具

夜晚係路邊撈隨時可以係LB。

路邊野花不要採

回復 Thai8899 #4 的帖子

同情,不过多参考前辈才行

聽到尻都軟撚埋

細佬戰勝大腦

回復 左手同右手 #1 的帖子

人妖有時真的睇唔出,只有当一次經历。

Ur story also affected me ...lol
even high mode became down ...
anyway thank for sharing

跌錢買經驗啦~帥兄~~

多謝師兄提醒, 好讓我們下次玩得安心啲, 及唔駛好似你咁樣跌錢呢.

感謝師兄!

I'm feeling soo sad for your.  sorry to hear that.. 希望在明天

其實去泰國搵食,一定搵夜總會或桑拿囡囡,路邊野花不要採,費事中伏又有陰影

同情師兄中招

既然錢都無左,ching應該影張相放上黎俾大家一個警惕
我發現Nana路邊有d唔知真啞定扮啞既妹妹收2000b,總覺得有d野唔妥
話時話如果細細個就做手術TS, 大個左係咪連孫悟空金睛火眼都睇唔出

thanks for the sharing .. Take your time next time. Don't get rush next time. Thanks.

算吧, 另類經驗

點解係LB/TS吹就驚 如果係真女吹就唔驚

其實兩樣都驚😂 但lb好似大機會d 屌得ass多

回復 anakinana #16 的帖子

我果個講野都吾似男聲😑