[曼谷] 4日3夜Freelance玩命之旅(day 3&4,完)(相後補)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

續上文:http://141hongkong.com/thread-1454089-1-6.html

太耐冇出post, 比人鎖帖 重開..

Day 3搞到11點鐘先醒,喺床攬吓睇電視到12點,恢復少少體力就出去食野,條女話去T21食日本野,我冇所謂立即起行;等𨋢時我多口問句你出左幾多次,佢話3...細佬我有冇咁堅抽呀?搞到心郁郁想返房執多劑!有個咁嘅partner真係抵比€100,可惜有心無力兼冇銀,唯有食完飯再算!去到T21上4樓日本菜開餐(應該好多師兄都有食過),嚟手先整隻刺身船再加壽司,埋單差唔多1800匹開始想食埋我隻車,手頭得少少歐羅泰銖,為左之後行程先碌一次卡...食飯時天南地北地吹水,原來佢有兩個妹,一個喺星加坡讀law,一個做dancer不過睇相係Tomboy,自己就話讀緊fashion design,咁差天共地嘅?聽完就算...交換完line就走人,條女話要行街買禮物,算,鬼叫自己冧人咩,買左啲美容野埋單2500匹,屌真係去蛇美玩多次短鐘算!買完野就送人走,臨走前話今晚想陪我,我真係話要諗諗,因為要去Victoria見識下,佢都冇所謂,今晚12點再算!送走人就返酒店休息...

補充內容 (2015-8-14 20:40):
相在32樓
後記: 喺歐洲紮咗成個月炮就係等曼谷出征, 初時諗住試唔同花臣, 點知好似沉咗船咁同一條女玩足3晚; 前前後後喺條女身上起碼洗4000港紙, 有師兄覺得唔多抵, 自己都好撚肉痛, 不過搵到件咁玩得嘅女真係乜都抵返晒! 以下少少總結..

Mixx最好1點半至2點入場飲酒跳舞溝女, 大約3點半就會開大灯趕人走;
如果喺場食白果嘅師兄可以走嘅時候喺門口等一等, 因為場內搵唔倒食嘅女就會喺門口夾人去下場;
通常會去SPICE嘅姊妹店玩到6點先收皮(當晚都見倒好多人咁樣轉場), 各師兄要留意體力消耗;
搵女始終都係講咗價先好費事扑完比人開大口;

個人意見Victoria 8點後去到最好, 6點會多女但本身Phra Ram 9會塞車塞到暈; 師兄夠胆嘅就坐電單車去避開塞車, 否則坐的士去的話8點後會較好;
如果係比較被動嘅師兄(好似我)其實無需去到咁遠, Victoria嘅幼幼多數連英文字母都唔識嘅時候就算google translate幫手都係冇咁好氣氛, 不如大路去翻labelle/emmanualle/nataree慳翻D出入時間;
下次去曼谷應該的起心肝試吓玩gogobar, 不過計計埋埋差唔多3500ST/5500LT就硬係覺得唔抵(寧願飲多兩杯酒當買鐘錢好過)..一係就落翻蛇美搵女...
回覆 讚好 不讚 使用道具

最後: 返咗嚟香港已經好少Line, 過埋潑水節就DEL埋A/C, 我亦都唔怕開相同各師兄分享..

登錄/註冊後可看大圖

其實以相頭計只係中等水平(出面大把師兄report好多都靚過佢), 當晚真係飲咗酒求其執件落下場, 只不過之後好似順理成章咁帶返酒店;
身材方面細佬見識少唔知係真波定好真嘅假波, 不過35D應該走唔甩, 仲要係葫蘆身形...
態度...除咗R錢之外基本上係滿分(唔計安全性 無袋坐落嚟就值啦)
名就唔開喇, 各師兄有緣就落去Mixx搵吓啦, 話就話讀緊書但9成9全職搵食居多; 搵倒佳人千祈唔好爆響口, THX...
P.S. 佢有泰妹FD識講廣東話, 可惜當晚我比人MARK咗否則想好好會一會佢.....
再P.S. 希望唔好有相熟師兄話唔係真女.....

續Day 3..

第一日去soi 31揼骨時漏低兩隻介指喺spa,好好彩佢地幫我搵翻,喺酒店休息到4點就出發,攞完野預備去Victoria沖涼,點知的士交更+塞車冇得截!行到Phetchaburi塞到暈,唯有獻出第1次 - 搭水上巴士!11匹搭3個站喺Thonglo落船再轉電單車去,仆街司機唔識行走左轉UTurn仲收多我20匹(原本講價60匹搞掂),不過慾火焚身就當帛金比!去到6點幾,坐底嗌酒睇下冇想像中咁多正女,條女開始line我話過嚟,費事最後食自己就叫佢12點去牛仔等我..坐左大半個鐘頂唔住搵媽媽生係一個好似中國人嘅泰國大媽,其中有一件幼幼睇得上眼,問媽媽生咩料,佢話18歲....以為執倒寶,即刻執走上房,上到房真係雞同鴨講,18歲真係英文字母都唔識多隻,唯有用超有限泰文+google幫手。放完水侍浴冇水簫(冇辦法條女太嫩),上到床準備開波,細佬竟然玩罷工!仆街應該係同飯盒玩得太激回唔切氣,對住件18歲都出事...人生中最失敗嘅一個鐘過後著衫離開傷心地,仲要同18歲+媽媽生say sorry,唔係佢地唔得,係自己發軟蹄....9點媽媽生幫我嗌的士返牛仔,Victoria I will be back!

回復 danonball #1 的帖子

Sofa spot and good to hear the story continues...

CH

補充內容 (2015-8-11 12:41):
Victoria the Secret is a good place to visit~

追返上次個 POST
師兄無用套呀?
出去玩但求出野 4000好貴

smartken520 發表於 2015-8-11 12:50
追返上次個 POST
師兄無用套呀?
出去玩但求出野 4000好貴

4000 LT 仲話貴,唔係話

洗费都几高wor, 我就情愿去la belle 玩多两次算啦

去到牛仔求其食少少野就返房休息,12點鐘就落翻牛仔會佳人,之前其實有諗過做一次仆街扑完唔比錢,亦都問過條女話冇錢佢都會過嚟,但最後打消左念頭...兩個人去街頭兩間beer bar飲酒聽歌,同隔離枱一樣對住條女又攬又錫真係冇得頂!仲要有其中兩隻飲歌 SomeoneLikeYou+It'sMyLife即刻送比條女!大約兩點幾返酒店門口談心,傾傾下忍唔住就十指緊扣上房,前台都見慣見熟牌都唔抄,爽到爆!由於第三晚交鋒唔洗再講咁多,唔沖涼唔戴袋就砌!砌到咁上下條女出左一次,自己又係老問題體力下降出唔倒,於是先小休一個鐘,五點撩佢起身再砌!砌到最後一點體力都用完抆翻出嚟,軟嘅?條女話我內射左...是但啦,真係散晒,比埋最後一張€100,落樓下買煙及事後丸,再整兩野Goodbye Kiss先依依不捨送佢走...返房瞓幾個鐘10點起身11點退房出機場,臨走都唔記得問前台係咪真女,失策!兩點搭油王機返香港,結束呢次玩命之旅…

大江東去 發表於 2015-8-11 13:26

我無看錯4點先撞出場返去
其實出得一Q
不過真軍可能貴一點
計落唔O
仲未計又請飯又送野
似比人當有錢 佬 當水魚

不過開心就好

師兄,好像玩緊溝女。條女是否好有女友感覺?

真軍?師兄真係玩命之旅!!

danonball 發表於 2015-8-11 14:06
去到牛仔求其食少少野就返房休息,12點鐘就落翻牛仔會佳人,之前其實有諗過做一次仆街扑完唔比錢,亦都問過 ...

佩服ching勇氣....竟敢跟吧女打真軍....風險極高....

flymonster 發表於 2015-8-11 17:36
佩服ching勇氣....竟敢跟吧女打真軍....風險極高....

最初嗰晚係有戴袋點知埋門拮唔入 前後嘥左兩個袋 第三次搞硬翻唔知係心急定冇晒袋 直接引蛇入洞...我都嚇撚左一跳 不過已經入左就冇得再驚 之後兩晚都真軍 反正要中嘅就唔係過兩日先會中啦...

另覆一覆洗費:家用每次€100 圍翻其實太約3400匹倒 貴過蛇美同沖涼basic價但同gogobar差唔多 LT其實拉勻計(仆街學政府口吻)每次少左1發 當去labelle沖1次貴價涼囉 最重要有得陪瞓唔洗趕住走啫

大江東去 發表於 2015-8-11 13:26

4000LT 仲要高質真係好抵WOR師兄!

回復 danonball #7 的帖子

師兄真好野!切左幾次都唔知是咪真女……??

睇完心慾慾...又想去泰國走轉添...多謝C兄report...

兩晚都真軍............

C兄高風險,記得check一check~

這個旅行太爽了吧?
不過同朕check下穩陣D

帥兄快D去驗吓身