[曼谷] 冇雞運曼谷遊 (相已補)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

開始之前首先係度多謝師兄們既report la,唔係既話真係乜都唔識。
所以去完之後都要係度出返個包膠,甘先對得住呢度既前師兄既!

見返果條女千奇唔好分享張相比佢THX!

第一篇:http://141hongkong.com/thread-1506608-1-1.html

話說第一晚中左伏,第2日就成日都好驚驚吾敢再亂食啦,於是正正常常做遊客諗住夜晚都係用左手算,但夜晚10點到唔爭氣都係想搵女,於是就去左呢度好多師兄推介既addict 啦,確保搵到真女女嗎!

入到去,媽媽生拎個價錢牌出黎之後比我揀,之後就叫d女一字排開,夜晚10點幾都有成10條女既,但係就無著製服同埋最近果個都同我保持“1米“距離,唔係睇得好清楚,最後揀左件著T+短群大波妹(其實有其他相頭更好同埋更少布+更白,但果刻諗住師兄們金句相頭差少少既服務先好?),之後都係比錢上房啦,同期撞到個架仔一齊上去。

一路上房一路都有講有笑,因為一陣有得渣大波波,跟住入房就沖涼啦,一渣落去,屌!又係劣質假波,硬既,即刻灰左,但自己揀既又上到黎可以點,咪沖涼囉,之後又咪係果d,基本服務全部都有既,其實條女真係幾好服務全程係甘笑又聊我講野,但我因為有左前一晚經驗之後,真係無心情再同佢搞野,一出完佢叫我繼續搞佢我都即刻話sorry好攰倍我訓算(其實已經想走lol),之後過多陣夠鐘就換衫走人返酒店。

屌!屌屌屌屌屌!我真係好能時運低,搞到酒店樓下竟然撞撚到琴晚果件人妖,今晚仲換左條紅色群(老實講真係幾索)+女人聲(or 聽落似 at least),不過佢d fd就真係好唔得,一睇就睇得出,仆街點解琴晚佢d fd唔係隔離,係正部lift隔離仲同我打招呼,我大方笑一笑快快手沖入lift上房啦,仆街佢d 7 爆fd仲同我揮手,好彩果件妖都算有義氣即刻stop佢d fd應該同佢地講話我唔岩人妖。跟住上到房聽到門口有d聲,同個偷窺鏡望出去佢3個竟然入能左我對面間房,即刻覺得好能唔安住換件衫沖落level 目及 女定定驚,好多鬼佬同鬼妹,但應該多數都係真係落黎玩,我呢d毒jj飲完支啤酒都係返酒店訓教算

-----------------------------------------------------

第2日又訓到點幾2點起身,日頭又係做下遊客,到夜晚諗住就整個正骨充充電啦,跟住1點到就落蛇美睇下,好多女呀好多客呀,無乜心機揀就落insanity 睇下,無乜人咋wor,可能太早少,之後又去了牛仔街下星期6晚會唔會多女d la,點知女就唔係多好多但客就多好能多啦,可能太夜去了去到都已經2點,之後撞返有個前晚黎既女女,佢超細粒勁細個既幼幼又平波(其實完全唔係我杯茶),甘佢又同我打招呼咪叫佢過黎住囉,其實我連水都無抽佢,但循例問下d基本野原來都20歲,LT開我5000 lol ,跟住我話唔啦佢就上返去跳舞了,之後埋單走啦諗住返去訓教好攰。

返酒店途中見到有個女女好正,但前一晚經驗同我講路邊野花不要採,所以都係繼續行啦,之後去到蛇美門口,蛇美岩岩好山門,全部未比人帶走既女行晒出黎啦,全部不可食用lol(甘又係可以食用既係山門之前都比人帶走晒啦),但係岩岩路邊見到果條靚女都出現左,全場得佢一個可食用,猶疑緊問唔問好既時候有2個韓仔/架仔去左問佢價錢,之後見佢做手勢好似6千(LT?),果2個韓仔既物體就走左了;再過左2分鐘我就上去問下幾錢啦,心諗唔岩既就走啦反正得佢可食用唔岩問完就走,甘佢竟然開2000,之後我就問佢有冇西啦,佢即刻show左張相比我有wor,但show完之後即刻加價3000,老味都唔刻減返價wor,是但啦3000就3000真係好似韓妹又busty(自稱thai mixed korean),就的左佢返酒店啦。一路行既時候同佢講hk人佢竟然話之前係香檳做過,心諗掂啦今次香檳做過點都無死啦,佢又有牌agogo牌果d號碼牌,但之後返到酒店係甘講野講左好能耐都未開始(越黎越攰),但皇天不負有心人終於渣到軟波波有手感,但之後發現都係假波黎(師兄們講既高質假波),甘之後都係甘搞啦,但佢坐左上去2秒就叫我上去,懶到仆街,但我越屌越覺得唔對路,佢係甘話coming(細佬真係冇甘勁都未試過屌d女 5分鐘黎左2次),之後d叫聲又唔係真叫,唔知點解突然間有種佢係transex既感覺,佢手多毛+我細佬對佢妹妹無乜feel,之後我就發軟啼啦,佢都好努力甘扮q又剩想整硬我再黎,但我話算啦好攰我比錢你走啦(因為驚係ts),之後佢話好啦同我去食野,我就扮傻仔一路係床度等佢自己著衫走。

------------------------
第2朝起身換酒店啦,住左係沙砧吞果邊,呢邊用wechat好似多d真女,普遍都係3000b左右,呢邊有幾條女都好想叫佢黎真係好正。
可惜呢日去dup骨時比個中年骨妹按左出黎,加上自己呢幾日既狀態都痳痳就算了,廢是一陣又唔得。

總結:搵女真係唔好睇樣,搵d特徵令你feel comfortable 佢一定係真女既! 甘就算佢係假野你都食得落啦 lol
回復 左手同右手 #1 的帖子

師兄祝你下次好運
回覆 讚好 不讚 使用道具

Ching, 無辦法CP關,Bangkok算比較好地方

等睇相...

Going there too late is always risky
There are much fewer choices even though they may reduce price

師兄講最後個條女感覺似TS 多..

sounds like an interesting but risky story

CHING一夜被妖咬, 十年怕囡囡, 呢次真係大劑
真係唔使咁大陰影噃, 最後呢件係做慣鬼佬客, 係唔係都大聲叫, 交足XXX電影FEEL, 而且熱帶女仔多毛, 多手毛腳毛越對平常, 真係惗多左

泰國你要真波就唔好揀太大太挺個D 真真假假我諗50/50

在曼谷要good sex都系去冲涼:Emmanuel, nateeree, Colonze,...之類
要服務行先就日式啦:Addict, Paradise....
確保真波就要揀女前問清楚mamasan 或papas an

祝你下次好運D

Thanks Ching's sharing, wait for your photos~

Don't worry la C Hing, gals are all over in Thailand, never give up!

師兄祝你下次好運

BKK 就係有依種好同吾好之間GE 感覺。

自己擝有時中伏,師兄下次可以去返大場,下下4000 5000 THB ,有好多鋪ADDICT ANGEL 個D 包到兩Q,仲吾洗搞到自己間房。

但我又明帶女返房個種感覺好開心。多謝你個REPORT,下次好運啦

GOOD LUCK next time haha
假波真係周圍都係

今次唔好運姐
下次就唔會

ching , your taste is smae to me but the last one

some girl pictures r nice except last 1 ...maybe different ppl different taste...
anyway thank for sharing ur exp...