台北品茶報告

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

地點: 西門X
價錢: 一般台幣6000-12000
途徑: WE 7搖下有大把
玩法: WE7叫中間人SD 相俾你..報價,岩就叫上黎你酒店,女上到黎唔岩直接拒絕佢,唔收錢,(*如果已經除3發現唔岩都仲可以俾500-1000台幣叫條女走)
服務: 一般都係三點式沖涼,1樓1服務水準
相頭: 睇相揀女,但我試過幾次都係假相,係假相!!!!唔係PS相,所以唔洗信相,叫佢黎價錢岩相頭岩就放入,如果唔岩唔SAY NO~
相頭: 20+去到35+,質素極度参次!!!!!!!

有用請加分,謝謝
回復 poupoud #1 的帖子

多謝分享 有相片就更加完美!
35都會有... 真係唔敢相信
謝謝 分享 有機會試試   感覺很不錯
+35 絕對有!唔信即管撞下

谢谢分享

多謝師兄分享! 可以PM你的GTO联络吗?
我試過去個D網站搵到wechat id後約女.頂.假波.雖然唔硬.但摸得出假既.
Wechat好似好伏
以上完全屬實, 只能睇下只己有冇運.
另外佢地計時計得好盡, 6~8K/HR, 千祈唔好比佢同你傾, 如果唔係加硬鐘,
ANYWAY, 一切靠運 !!
謝謝分享

請問道友有沒有靠譜推薦的品茶渠道?
多謝分享
this price is so expensive! really a ripoff price!

多謝師兄分享
35+!!!!
都幾貴喎
本人搬左去台灣4年,老老豆豆比起係香港同大陸玩都偏貴...人工又唔係高點會甘奇怪!
如果一條佬黎玩可以提早少少搵定D"個人工作室",之係等於香港嘅1樓1
價錢約>HKD400,overall質數同技術都唔錯,好過你去叫外賣(相信好多師兄都中過招!)
同香港唔同,有好多野唔會寫到好白,有咩唔明可以留言問
謝謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 09:39