單拖莫斯科/聖彼德堡之旅 (有相)!已更新PART 2 聖彼得堡

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟曾於今年初分享過日本之旅後 , 今年 8月底更將戰場移師俄羅斯 .
希望可以同大家分享 .
小弟於8月19至8月26日單拖莫斯科/聖彼德堡 2 大城市 . 遊記果D就唔係度陳述 .
係出發莫斯科前已經做左功課。
https://relaxmsk.net/eng/
已經一早Mark 定左好幾個,咁果晚我就先打電話比個女仔,你要好快同準確咁講好自己想玩d咩/時間,幾q 等等,再send sms 比個地址約個女仔去自己間酒店,咁佢就會直接去自己間房。
好彩!!相同真人都係70-80%相似。佢叫polina ,22歲,大學生,可用英文溝通,咁服務都係係基本野,不過下下都深喉,而且佢就好熱情,可以大車,身材起碼有E cup。因為我都幾鐘意佢,所以完事後我就直接問佢第2日有冇時間做下伴遊。又點知佢ok 啊,如是者,我第2日同佢拍住拖暢遊莫斯科!
張相係我同佢係公園影既,我地係玩緊outdoor 既摩天輪!無錯,係outdoor !

Part 2 聖彼得堡 (會詳細少少)
咁就係離開莫斯科既同一日 , 我既伴遊 Polina 竟然送埋我去聖彼德堡既火車站 , 臨走前仲同佢有5分鐘既俄式濕吻同幾張自拍 . 有D依依不捨 , 搞到我差D想叫埋佢去聖彼德堡 . 我就揀左夜晚11點既臥鋪火車出發 , 車程8小時 , 有一種好好既體驗同時又可以使小一晚酒店錢 .

安全到達我BOOK好左既聖彼德堡既酒店後 , 我又用同一種方法去約女仔 .
不過今次我就去左另一個網站 ( http://rusprostitute.com/ ) , 呢個網站有少少唔同在於會有唔少女女既自我介紹 , 不過識英文既相對比較少 . 今次我就揀左個叫MILA 既19歲女仔 ( http://rusprostitute.com/showgirls.php?ank=7964 )
佢真人同相基本上無咩太大差別 , 都幾靚女 又唔肥 !只係頭髮顏色唔同 , 佢話染左髮 ~

服務就比polina更周到 , 有埋推油按摩 !  不過就無深喉 , 佢怕會嘔 . 都可以大車 ! 上套 , 而且佢一定騎師王 , 女上足足有十幾分鐘 , 我就係咁比佢騎爆左1Q .

回氣時 , 同佢傾計得知佢話原來唔少俄妹都搵亞洲人做男朋友 , MILA個前男友係韓國人 , 依家單身 , 又講下佢想去香港 , 想食魚蛋 等等. 邊傾邊同佢錫錫下 , 細佬開始有料到 .  又吹左一陣 , 上馬第2Q ,  換左幾個POSE , 最後係佢不停同俄文同英文叫床下完事 .

最後 , 同佢都有交換WTSAPP . 張相係佢D生活照 .  
Pretty girl, Congratulations Ching~
回覆 讚好 不讚 使用道具

nice and pretty girl ~~congratulation ~~~
如果可以的,在提供更多的信息。。

回復 boyhow #3 的帖子

提供更多的信息 ? 什麼信息

it looks like the girls in both photos are different girl, the 2nd one looks big

wow, beautiful girl, lucky man, congratulations to you

I would add point for you, but forum does not allow.
Since you need to send SMS to girl, that means you need Russian cell phone?
Do you speak any Russian?

大概花费如何啊?都想去俄罗斯的

多謝師兄報告

回復 bennycheung #5 的帖子

Actually,both of photos are same , and the second one that is the girl send to me .

回復 Fcukajap #8 的帖子

When I arrive the SVO airport , I bought the unlimited data SIM card with 500 mins phone call at the 2/F.

No . I don't know Russian , but you slect for some girls who can speak English in the website.

Also . Because I don't want to provide the wrong address to her , that's the reason I send sms to her.

回復 gohlingyaw #9 的帖子

花費係個網站上面有講 ,個個女仔都唔同 。

而約左佢2q 再加一日伴遊就大約。450 美金左右。

已更新PART 2 聖彼得堡 !

回復 大江東去 #14 的帖子

其實都只係半日,但都已經唔錯!

I wanna try too,兩個鍾都係80蚊美金。 好低玩

回復 fc3s #1 的帖子

文化人揾囡囡都型过一般人。大讚!

fc3s 發表於 2015-9-5 12:05
回復 gohlingyaw #9 的帖子

花費係個網站上面有講 ,個個女仔都唔同 。

都可以接受

回復 ericmakk #17 的帖子

咁又唔好完全信曬個網站,特別係價錢唔一定相同,要同佢係約佢地黎前傾好左先.