單拖莫斯科/聖彼德堡之旅 (有相)!已更新PART 2 聖彼得堡

細紅圈就係我去果間,另外長紅圈都有唔少酒吧同食水煙既地方,果邊有間星巴克,所以好易搵
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 fc3s #1 的帖子

Wow! The price has gone down a lot! Maybe I should revisit Russia!

Thanks for the web site!

Ching, 網上的價錢是否真實?

我遲些到波蘭,再去莫斯科行行,D女質素 OK 喎,對港紙都係幾百元一小時,抵吊

Thanks for sharing ,
nice report ,good job!!!

多謝師兄報告!!!

謝師兄解答

但去到有無女跟走呢

Don't forget take photos and report it. 真係100分此美女! 真想看一看真人相! 万分感謝!

sounds very good experience lesson for my future discvery

回復 iwish #47 的帖子

尖沙咀俄羅斯 restaurant 係邊度?

fc3s 發表於 2015-9-29 17:29
哈哈..多謝你幫我搵個靚女出黎 ..我今年內會去烏克蘭..睇下返黎果時會唔會去到莫斯科食到佢.

你幾時去? 行程如何? 香港有直飛嗎?
我都想去烏克蘭,一个人去安全吗?

fc3s 發表於 2015-9-4 17:47
小弟曾於今年初分享過日本之旅後 , 今年 8月底更將戰場移師俄羅斯 .
希望可以同大家分享 .
小弟於8月19至 ...

Which hotels in Moscow & Saint Petersburg are convenient to bring girls in ?
Thanks for advice.

smartken520 發表於 2015-10-1 19:11
謝師兄解答

但去到有無女跟走呢

好老實 , 唔識俄文好難會有女跟走 . 加上 , 佢地既英文真係好一般 .

不過係酒吧都有攬攬鍚鍚..哈哈.

vodka66 發表於 2015-9-30 09:35

Ching, 網上的價錢是否真實?

網上價錢大致上真實 , 相差 +/- $50 美金左右 .

不過記得係電話/SMS 講清楚你想玩咩  

chanph 發表於 2015-10-3 14:09
你幾時去? 行程如何? 香港有直飛嗎?
我都想去烏克蘭,一个人去安全吗?

我今年內會去 . 大約12月中/下 期間 . 行程6-7日 . 主要會去烏克蘭同拉脫維亞 .

香港暫時未有直飛 , 要經 迪拜 / 莫斯科 轉機 . 其實小心D , 都幾安全既

got bed photos?

To all Ching.   Must sex with condom.  見大哥年青,有$$...吹都要dom呀~

就算是戰鬥民族,也難擋愛滋病疫情在俄羅斯擴散,根據世界衛生組織(WHO)最新報告,東歐和中亞區域光是去年感染愛滋病的人數就有13萬6235人,比2012年高出80%,其中有8萬名患者是在俄羅斯。
俄羅斯當地通訊社《The Russian news agency Tass》也指出,現今俄羅斯人感染病毒人數已經佔總人口的0.5%,也就是說每200人之中就有1人受感染,其中以都會區、年輕人口感染最嚴重。
俄羅斯學院(Russian Academy)教授波克羅夫斯基(Vadim Pokrovsky)表示,俄羅斯愛滋病疫情正在快速擴散中,建議即將結婚的女性們,先和另一半一起去體檢,以防生出「愛滋寶寶」,讓疫情繼續擴大。

原文網址: WHO:俄羅斯愛滋病人數激增至8萬 都會年輕人染病率高 | ETtoday國際新聞 | ETtoday 新聞雲 http://www.ettoday.net/news/20141129/432174.htm#ixzz3nmXvPt4u
Follow us: @ETtodaynet on Twitter | ETtoday on Facebook

多謝師兄分享。

多謝分享,俄羅斯也可以排上日程了

woow 謝謝大大分享~~~~~~~~~~