單拖莫斯科/聖彼德堡之旅 (有相)!已更新PART 2 聖彼得堡

回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 fc3s #1 的帖子

英文唔夠用,都係學多種至得,多謝師兄!

chanph 發表於 2015-10-3 22:54
Which hotels in Moscow & Saint Petersburg are convenient to bring girls in ?
Thanks for advice.

Hi . For the Hotel which I booked in Moscow and St Petersburg the details as below ;

Moscow : Kebur Palace
St Petersburg : Radisson Royal Hotel

回復 iwish #79 的帖子

多謝c Hing 分享! 大家都要玩得小心

Haha , if this post can more respond, I will post some more sexy photo of that girl .

Cumshots 發表於 2015-10-12 00:04

恭喜你食到好野,想問1000RUB等如幾多港紙?

如果按我當時匯率計算 $1 Usd : $ 67 Rub
$1000 Rub : $116 HKD .

因為盧比兌美元匯率中間價日日浮動好大,所以有好匯率就即兌換!

多謝分享

Thanks C-Hing! I will use this web site next trip! (The price was really good!)

Your date looks like a star! Lucky you!!

回復 fc3s #87 的帖子

Ching, thank you very much

fc3s 發表於 2015-9-4 17:47
小弟曾於今年初分享過日本之旅後 , 今年 8月底更將戰場移師俄羅斯 .
希望可以同大家分享 .
小弟於8月19至 ...

我正考慮跟随Ching的行程. 请问去聖彼德堡既臥鋪火車,有地方放大行李吗?

回復 chanph #94 的帖子

HI , 我基本上一個大型行李箱都有地方放 .

如果你想知更多去聖彼得堡臥鋪火車既野 可以睇下 : http://twrolla.blogspot.hk/2013/01/blog-post_1573.html

回復 fc3s #95 的帖子

多謝Ching指點。

真的咁平、、、、

感謝師兄的報告

Are those photos of Polina or Mila?

fc3s 發表於 2015-9-4 17:47
小弟曾於今年初分享過日本之旅後 , 今年 8月底更將戰場移師俄羅斯 .
希望可以同大家分享 .
小弟於8月19至 ...

我十一月会去. 請問Ching一個人搭夜晚既臥鋪火車去聖彼德堡,安全嗎?  要留意D咩?

回復 homomo #99 的帖子

https://relaxmsk.net/eng/prostitutka-polina-23606/   polina

http://rusprostitute.com/showgirls.php?ank=7964  MILA

If this post keep Popular .. i will post more polina photos ~ haha

回復 chanph #100 的帖子

基本上安全 , 主要係錢同護照要完全跟身 !!!