[澳洲野] 男人恩物 MACA片

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

細佬我係澳洲都6,7年(而家都重係澳洲) 試左隻野幾好用 佢叫MACA (瑪加) 片
補腎補精力. 增加性慾 其實係網上找一找MACA都知咩黎我就唔詳細介紹
因為細佬我以前玩得太癲 搞到身體機能都唔係好得去邊  細細佬更加係時軟時硬
跟住上網係禁找POST睇點搞. 見到有好多老友都話香港海狗丸同瑪加片都有用 但小心假野ONLY
跟住我係澳洲就找睇下有沒MACA片呢樣野啦(因為我唔知海狗丸英文係乜 ).
跟住就找到呢個.澳洲既保健品係全世界數一數二(詳細都係個句.上網找就知,唔係我亂吹)
100粒一樽 1日食3次 (但我懶就直接得閒食2粒)  食到第3日有料到!
男人似終返工累有壓力訓又訓唔好. 加上男人唔補好易沒 睇次西醫連藥都幾千蚊落樓.加上. *你有沒禁既勇氣去睇醫生* ?
我自問就真係沒啦. 與其信網上既偏方 不如試下信下我 人地話介呢樣個樣介成個幾2個月. 大佬呀 到有機會食好野唔通叫人地等你幾個月咩
網上偏方呃你幾個月 我自己就3日見效 呢樽野1個星期內點都見效既.

有分快速到貨同埋慢速到貨
快速=我係澳洲直接寄去你屋企
慢速=我係澳洲寄去我自己屋企再由屋企人寄去你地址
點解沒面交? 因為我相信你唔想比人知....

*如果你想面交都可以 我屋企人代勞*
如果有咩野問可能PM我 (雖然我唔知我覆唔覆到PM=.=) 留聯絡方法

PS.如果有朋友需要澳洲任何產品. 細佬都可以代勞
鬼佬都信d咁嘅野?
回復 蛋撻出水猛禁隊 #1 的帖子

加上男人唔補好易沒 睇次西醫連藥都幾千蚊落樓.加上. *你有沒禁既勇氣去睇醫生* ?

It should be free (Medicare)   !!!!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 22:17