有問題可以點做?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一名 33 歲中國男子應部 Mercedes S63 AMG 修理問題不滿而摧毀自己部車. 有問題可以用法律途徑, 自己摧毀部車, Mercedes "話仲好咩都唔洗整".

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

都唔愛惜气車,亦吾尊重做車的工人之努力。真係名乎其實的土豪一名!
回覆 讚好 不讚 使用道具

大6佬覺得有錢大矖, Benz 覺得你摧毀自己部車而後唔洗 follow up 正矖!! 白痴先會咁做. 比我, 告到 Benz PK 啦!! 可惜我冇錢買...

cableitoh 發表於 2015-9-15 09:12
一名 33 歲中國男子應部 Mercedes S63 AMG 修理問題不滿而摧毀自己部車. 有問題可以用法律途徑, 自己摧毀部車, Mercedes "話仲好咩都唔洗整".

那是韓國人,你這個白痴

toppas 發表於 2015-9-15 03:22
都唔愛惜气車,亦吾尊重做車的工人之努力。真係名乎其實的土豪一名!

well, when you are that rich (most of them work very very hard, only lucky few inherit the money); and when you spend so much on something, you will expect the best of everything...

so, yeah, I can understand where the owner comes from; a great pity though, he could have just give the car to me

告E個韓國土豪行為不檢

原文

رجل أعمال كوري يحطم مرسيدس اس 63 الجديدة بعد رفض الوكالة استرجاع واستبدال السيارة

Korean businessman break new Mercedes S 63 after the agency refused to retrieve and replace the car

可惜 ! 有泥種變態車主   有問題刀變無問題 ~

嗰度唔係大6,大6嘅車牌係藍色架?
睇真啲係韓國啵,條友係中國人或者韓國人點知姐?

痴線佬

阿拉伯土豪集中區喎!

呢d係損自已,而沒有不利人的做法

回復 cableitoh #1 的帖子

有錢就是任性!

New S63 , around  $ 3M in  HK ??  

141tls 發表於 2015-9-16 01:19
New S63 , around  $ 3M in  HK ??

唔知, 因為我都冇錢買...

alexGTR 發表於 2015-9-16 00:24
回復 cableitoh #1 的帖子

有錢就是任性!

真係唔明有錢心態...

自己closed 個快勞

似你