EROS Level 3 延時噴霧使用心得

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最近認識咗件索女,上咗幾次,發現自己時間唔夠耐,可能條女太正 ,頂唔得好耐,前幾日經過晴趣屋銅鑼灣新開嘅分店,問吓有無延時用品,店員介紹咗德國EROS 3號,話純天然成分,唔會有麻木感覺,即刻買咗試下。: H( ^6 h5 h5 e3 \1 ^

, `$ _' J- y2 Q9 w0 `用咗幾次,終於可以比之前延遲15分鐘左右,我覺得OK。好多年前,有一個朋友係醫生,當然係咸濕個D ,話有隻美國新產品可以金槍不倒,不過要打針落條J度,我都好勇敢,佢幫我打咗一針,之後一齊去叫雞,結果。。。條J一直扯旗三個鐘頭,我只係搞咗一個鐘 7 k; o# R6 o. s/ [
: |5 }0 F7 z+ t% T7 A3 f
有興趣試下嘅朋友,可以參考晴趣屋網站/ c) l* t, v: |5 w6 V) B& B# Y

0 v' q9 N+ d3 E 101.jpg 5 k9 r1 g3 q0 ?( i$ ]8 y! [

$ l/ S% {' ~# A% J. Q  k& p 102.jpg - v2 o/ \& N# f

. {1 c8 \  U# B: C; ]: o
係咪真係一啲麻痺感都無?? 事前幾耐查??
回覆 讚好 不讚 使用道具

什麼時間前要噴???口交會對女方不好嗎???

回復 7140gnuf #2 的帖子
( f7 X) c5 ^% w6 N8 `6 o
" P; e0 k- Q# T) x- p4 L我唔係好覺,不過搞野個陣感覺係無咁刺激嘅,唔係點能夠搞耐D。

回復 jli008 #3 的帖子1 v; J# E; e5 n! I8 A$ U7 D( m1 p  P

/ u! f4 P5 l0 ~0 J15-20分鐘前,如果茶多D,要吸收耐D,完全吸收後才能口交。

我都想試吓,大約幾錢

回復 ben_chao #1 的帖子
+ A9 H, Q' X1 E% A" E
# b. V1 H7 G0 g$ F" C+ c打針落條J度

回復 ben_chao #1 的帖子, r( E# g% E; Q- S" {, u( G8 v

5 x9 r% n; _$ c咁要買黎試下

幾銀一支?
1 Z& U" q' G& g- ?  M! G7 O
6 s! h9 g- A  R: s; d  |. G9 G吸收左後 條女含會唔會有怪味?9 O+ R" D) a: ]2 K) U4 ]% ~! W
1 m/ t8 y/ }0 S2 q* u+ T' ~  E
搽落條野到會唔會好油?如果會 咁條內褲就油曬囉?!
3 H$ [$ d; m1 f/ Q7 J+ ]/ a7 r) `' Y

8 }* V( S+ o9 g4 k謝謝解答

回復 cola1 #9 的帖子
' p3 S1 y0 h/ [
$ @7 M6 i/ U; t7 f2 q& Q# C唔會有怪味,你唔放心可以搵番梘洗吓先,呢支係噴霧唔會油,200多蚊一支

ben_chao 發表於 2015-10-5 18:48 4 c+ y6 v% n- d# J$ f5 K$ o" d7 a
回復 cola1 #9 的帖子, F9 w) e8 |2 W8 _6 E0 q" z

$ ^+ p- t( N  V  q4 D- c) l8 h# ~唔會有怪味,你唔放心可以搵番梘洗吓先,呢支係噴霧唔會油,200多蚊一支
. U6 }) L! F! T( z1 A7 F( s7 c' v
thank you 回答6 g. P- e4 X/ |; |. P$ [1 q
3 H/ i6 y: `% X# D# k
咁勁 用番梘洗完都仲有效 咁就要買黎試下
& d9 k* u% i9 m+ r
; H5 h; g9 \" g( q問題 咁條女含落去系咩味道? 謝謝

應該值得一試既

系怕條女含落去有異味姐

噴了,可以口交吗?

重有冇用後報告呢?

試用過感覺唔到有幫助,可能唔識用吧!

# g0 T, g" t, T
我都想試吓,大約幾錢

好似幾好用,幾錢

好似幾好用, 用完的ching再给意见吧。

多謝師兄分享