[曼谷] 中秋加國慶曼谷芭提雅八日七夜 - 全編 (全部完成)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

玩了八日七夜的曼谷加芭提雅,一班朋友主要係放鬆玩下,大家都唔係主要去跑Q數,而呢個REPORT主要都係分享資訊和夜場最新update為主,有D我地的玩法一定會有師兄會睇唔過眼又或者覺得我地咁玩好ON9,如果你地會有呢D睇法就請唔好再睇落去

好,講完開場白,開始第一天

DAY1
中秋節正日三個人先到曼谷下午五點到T21隔離的UNO酒店,先講下呢間酒店,選擇主要係地點,近ASOK及帶女唔洗收過路費 (SEND過EMAIL問過及團友PIMP帶過女返酒店),而酒店房間都幾大及舒服,請睇酒店房內照片,而價錢唔洗HK$400。
IMG-20150927-WA0013.jpeg IMG-20150927-WA0016.jpeg
攞完酒店就去T21食野就帶個第一次去泰國的團友去沖涼,坐BTS去ADDICT,去之前我都覺得我和個位朋友應該揀到女,但事實係現場大約二十個空姐服女女冇一個得,而且有一半係望都唔能想望(當時大約七點到),即刻走人坐BTS再轉MRT到Huai Khwang站,先到Emmanuelle,大約二十條女,可食用唔高,叫左一人一枝泰啤一路飲慢慢睇,主要唔想迫個新團友揀女,睇左二十分鐘新團友揀左個好似$3000匹女入房,我地兩個就打算去隔離Lemon Grass按腳等佢,出到大路見Nataree就係隔離,就走左入去八下先去按腳,點知一入去就發覺帶錯新團友去Emmanuelle,當時應該有五十至六十條女係大廳同我地超近距離接觸,感覺就好似返左常平花街揀女一樣,由$2600至$4xxx都有而且可食用率超高,但我地兩個因要照顧住入左閘的團友及打算明天等齊第二小隊再黎揀過,所以行左個圈就走左去按腳。
20150927_223043.jpg 20150928_182420.jpg 20150928_182425.jpg 20150928_192107.jpg
差唔多按完脚朋友都黎到等我地,跟住就落蛇尾齋睇女,當時女女有大約60至70人到啦,可食用都係10%,在場中人妖應該一定有,留左大約半個鐘,最好睇係一D唔識英文的韓個大叔和一D宅男日本仔揀女過程真係好好笑,有興趣師兄可落去睇下,跟住就行過去NANA RAINBOW4飲左兩枝啤酒就返酒店瞓覺。

DAY2
習慣早起,一條友去T21食個KFC早餐跟住返酒店等大家起身,起身後就去SIAM行陣食午餐,再去SUPERRICH換錢,唔知點解個個去迫入第一間SUPERRICH,其實個到有幾間,間間個RATE都一樣,我地見人多行入一間冇人係到,即刻換錢再入BIG C買野返酒店等戰兄第二小隊,集合六人之後第一時間去Nataree,可惜一出地面就落大雨,為有入建興食飯等停雨,7點半到Nataree好彩依然多女,但我地團麻能煩香港人又心大心細,有D又話剛到唔想屌,但又BOOK左PIMP 9:30,中間時間又唔知去邊,結果我就作出重要決定,開炮,揀左件幾高長髮好身材上房,$2600即上,爸爸冇要TIPS,上房除衫主動話假波,但態度幾好同有講有笑,都算OK,$200 TIPS落樓,班死仔就坐係到邊睇邊等,賺能到盡
時間差唔多想坐TAXI直去PIMP,但又係好多的士佬都唔識去,(之前已經問左YAM攞左泰文地址 ),又用左半個鐘到先找到兩架的士去PIMP,
而PIMP個晚情況可睇我和戰兄的REPORT,加多幾張PIMP相比大家分享下,包括4條女和當晚張面單。
1212.jpg 20150928_230702.jpg 20150928_230917.jpg 1443513955654.jpg 20150929_011108.jpg
其中有一條女想係借"戰火連天"兄

相片處理中會再update落去,請加分支持支持

DAY3至7
酒店住Mercure Pattaya Ocean Resort,因次次都住近BIG C,價錢都OK,我地住五晚都係HK$2400。帶女都當然係唔收過路費。
去到芭提雅重點係Hollywood,而今次同戰兄睇左AGOGO吧及新裝修完的CLIMAX,但AGOGO我就覺得唔適合我玩,去睇左Baccara,女女的確幾吸引,兩次入去都係夜晚8點剛開門,女女都唔想跟你LT,而ST價係$3300, LT價就係$5800,CLIMAX我估可能換左大陸佬做老闆,改左名做The Party 中文名叫"天上人間",女依然係之前個班,不過收費就唔同曬,$2000一個人一個半鐘任飲咩酒都得,揀女坐就$1000一個鐘,當時早去又冇人又冇氣氛,6條友叫左個識得的女坐左一PART,坐完就走人,冇下次了。
到講主場Hollywood,去左幾年,都識得門口靚女帶位和裡面待仔,所以唔怕揀到人妖,有本地人幫我地FILTER (但TIPS就一定唔小得啦 ),
而今次我地就玩得幾土豪,台上D女歌手落黎我地到玩都派$500,而我地團中有個好識同女玩的團友,所以靚女歌手經常留係我地台都玩,整到周圍D死韓仔都眼望望 ,到最後兩日更加玩包剪揼,男輸飲酒攞$100出黎,女輸就飲酒攞走台面D錢(師兄睇完唔好屌呀! ),玩到最勁台上有成千匹,整到D女連厠所都唔想去,飲到成台進入瘋狂狀態,真係好能好玩,而女我都有兩晚帶左返酒店,一晚收$5000,一晚$4000。普普通通啦。POST兩位女歌手相,一個門口帶位相及戰兄及我各一條女的相出黎和大家分享下。
20151001_014252.jpg 1443872674615.jpg Hollywood - 1.jpg New Picture (1).jpg New Picture.jpg
回覆 讚好 不讚 使用道具

留位做UPDATE2

多謝師兄嘅分享

等睇PART 2  

NATAREE 既囡囡木人巷唔係O甘易過, 梗有2,3件O岩手水!
BUT 沖涼HAREWARE 梗係去Emmanuelle 啦!
請繼續報告!THX

感谢师兄分享。

期待更精彩的報告

8D7N 玩得真開心,期待更新

一定SUPPORT 你,有相又詳細

師兄好野

支持,支持,等跟新

多謝師兄分享

多謝分享!支持呀!

期待師兄精彩報告,8日7晚真令人開心

留位等讚好精彩報吿

Thank you for ching sharing

Waiting for updated reports

萬眾期待

Happy足成個禮拜真開心!期待你下一個報告。