[產品使用經驗]Tenga FLIP HOLE (BLACK)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前幾日係亞馬遜見到呢個重複使用型的Tenga flip hole 特價就買來玩玩,
  O$ ]/ y9 T1 A: @* v/ s本來影左相,但係容量太大放唔到上來....唔好意思><
/ I0 x! n. \+ F/ _" M$ I下面放YOUTUBE個官方介紹比大家CC
4 T4 q0 a( B9 F) n, \
8 J$ \5 p# p, j$ \* T7 c使用感想:感覺都幾正,佢入面有果D膠突起插下插下幾輸服, 尺寸方面我覺得比較緊(我正常size)& L! j5 u$ P1 t3 L; E
              雖然比起一般一次性果D TENGA 貴D , but 我覺得個價錢我都接受到,
* U- N+ T2 d* A" |              而且佢可以重複用,水洗風干就ok,唔使點保養, but 要注意唔可以用油性滑油,只可用水性滑油.6 e) q: Q8 B3 U& y) g" e3 o
( N) T$ A, x/ Q& p; `  h
新手第一次發帖,不求有功 只求加分 XDDDD; R6 ?2 h4 L2 I5 ]& a; H& o
, q  f! c7 V8 F1 X3 `0 y
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址
感覺良好
回覆 讚好 不讚 使用道具

幾吸引喎

貴咗D,我覺得tenga egg 好玩,多款選擇,有唔同feel

So good.      So good easy to use