[芭提雅] 2015年 Hunter 泰國最後一撃 芭提亞篇

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

慣性每年都係十月放番個大假去泰國勾根sabai sabai! 七月與Barr hing 友人同行,九月去搵相好玩幾日冇咩好寫!
十月大假就跟上年既報告 http://141hongkong.com/thread-1401717-1-1.html
分配改動一下芭提亞5days 曼谷5days

首先我今次經朋友介紹住哩間siam@siam design hotel,房間格局同景觀

府瞰下面地理如是
俾honey 2 同好好夾住(方便短敍),對面big c 買日常用品方便也近Hollywood. 但去walking street
就比較遠但上喪條都係5-10mins 內10bath到步行街!

Hotel 真的不錯,原因有3:
1. 不收囡囡過路費(但要大堂登記)
2. 剛使用不久(好似2003年起好)硬件新
3. 景觀一流樓底高(天台二層泳池也要享用啊)
有咁好既地理,晩晚開開心心勾根就冇問題la

係我去開既agogo 未入門口係街就俾mama san認到拉入去,未坐定嗌drink 就俾相好攪,順理成章就係佢!
樣需然唔算靚但勝在service好同話頭醒尾

朋友相好與hunter合影!又係識左年幾二年玩得

Hollywood 唱海闊天空既歌手(人妖經理特登點俾我地聽同帶落黎soso)

左邊agogo 囡囡,右邊係Hollywood dancer

女歌手同鼓手合照,可惜最靚既歌手人妖經理帶唔到黎soso 合照

跟住兩個囡囡仲有聯絡都係用faceboxx wechxx相算,都係Barr hing 話齋信就信,唔信就當我九吹

哩件sauna 妹成日蒲Hollywood 好得意同好玩,過夜更是震憾價

今水我連bacara 都冇入,哩件我係細場發掘,感覺pattaya之旅最正

哩張係佢做既場,睇下師兄們看得出冇?

因為今水同行友人好多囡囡都有留contact 咁hollywood玩既相比較少(唔似以前多)以避免不愉快爆打獲事件出現!敬請各brother 見諒!

出番曼谷既下篇又可以同Barr hing & 友人同遊啦!

係芭提雅食左唔少好野,飽哂啦
期待曼谷篇
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄可否介紹下芭提雅細場嗰間agogo

我都想知那間細場~D大場好PK

感謝大大分享

hunterx99 發表於 2015-10-29 19:32
慣性每年都係十月放番個大假去泰國勾根sabai sabai! 七月與Barr hing 友人同行,九月去搵相好玩幾日冇咩好 ...

10日芭曼之旅實在令人泰羨慕!!!

兩大才子又一經典之旅,非常羨慕!

回復 barr #2 的帖子

始終BKK女質高D, 只不過今次PTY感覺又好左,下年又STAY 多幾日先

回復 hunterx99 #1 的帖子

最尾這件正喎 乜野價錢?

回復 戰火連天 #3 的帖子

SORRY 師兄, 好耐之前出個POST俾人報串俾囡囡知所以決定以後唔再講場名.請見諒
有張相係囡囡係AGOGO門口影, 也在橫巷內. 希望夠HINTS 俾到CHING LA
同埋間場冇個得除左佢

回復 我叫阿牛 #6 的帖子

你去既時候我都泰羨慕你啦

回復 Mr.TT #9 的帖子

BAR FINE 1500 (好早十點到)
LT 3500
間場仲要我BUY SHOT 俾條囡 (5 DRINK 800BATH)
但條囡我覺得值俾 DEAL

Pattaya有這樣的水準已經很厲害了
師兄的雞運很好

hunterx99 發表於 2015-10-29 21:25
回復 我叫阿牛 #6 的帖子

你去既時候我都泰羨慕你啦

大家咁話!
總之一齊出精就perfect啦!

回復 ppgpap #13 的帖子

今次雞運確實不錯,希望以後每年都咁好運👍

回復 我叫阿牛 #14 的帖子

係牛兄應該等埋我,因為一齊玩先開心㗎嘛

很好的經歷,講得對信就信,唔信就算, 唔一定要出相

多謝師兄有相報告

最尾這件正 雞運很好 多謝有相報告