[曼谷] 2015年 Hunter 泰國最後一撃 曼谷篇

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

封面相一張

黎到曼谷篇又離一離題post 下芭提亞酒店泳池鬼妹照!
2.JPG 3.JPG

同我group友人玩完芭提亞出番曼谷,同佢地食完泰fusion菜同health land 按完腳送別佢地我就要lonely二日,因為Barr hing &friend 要後日先到!咁入夜後我自己plan 去Siam paragon 買手信shopping同食野!咁食野就係gourmet market 入面有間食蠔同海鮮既bistro 叫The Dock.咁食D蠔補充戰力先!

5.JPG 6.JPG

小插曲埋單我發覺平左原來計少左house wine錢,我提番個經理仔佢話我好人咁我就hunt一hunt 佢影張相!

之後去番T21睇場戲,散場時間啱啱好去蛇美搵左佢(右邊個位)

係入面行個圈見佢得D就企佢面前打亮一下(佢企係近買drink個排女第十個八個到!見到好多日本仔行到佢前面都停一停,唔得啦要出手!成功LT 又過一晚!合照唔post 啦因為出左邊到pick 佢!之後個day barr兄&friend 都未到,咁我就搵相好見一見面,去佢幫韓國人打理既massage 同cafe 既鋪頭泵下腳飲下咖啡食下雪糕吹下水!下面係佢幫我制作既韓式雪糕

11.JPG 13.JPG

走個日仲幫我買4kgs芒果真係甜到入手呀!探完相好個人有D空虛感,是日休息沒再勾根!等第二日Barr 兄 & friends 到步即刻去番labelle 打邊爐重溫七月既意淫畫面!
女女唔肯影相但肯俾我影對奶!

人肉火煱後的污糟水

特別嗚謝Y兄贊助今次打邊爐既開支。
因為Y兄今次有個表弟外國回來未體驗過曼谷夜生活!所以沖完涼食完dinner 就帶佢行下cowboy nana plaza 鬼妹酒店蛇美!
順帶一提九月中蛇美附近Soi 15 係 4 points Sheraton 門口開左間美式炸雞薯條既Hooters 下次可以睇女睇波之後再去蛇美睇女

17.JPG 18.JPG

再來二張日式按摩區女女相!
19.JPG 20.JPG

樣就一般但service 好 同對堅G奶包冚唒我條腸我條小Hunter 係以全個TRIP最硬對佢對G奶作出致敬來迎接夜晚既night club節目

同七月一樣二晚去左二間night club,我就做再戰地記者周圍影!同一班好爸打再加barr兄睇住一齊真係玩到好hyper,唔講咁多去相
星期四去主題係Straps 有D囡囡做show坐枱都著成咁

21.JPG 22.JPG

隔離sofa揀囡盛況

有師兄Drunk左,囡囡細心照顧

24.JPG 25.JPG

我既囡囡仲有contact,不發合照只發wechxx照

雖然假波但樣性格同body都加番好多分彌補假波既缺憾

另一間場既相繼續發放

我既囡囡成個泰版何傲兒

30.JPG 31.JPG

其他同行好友&barr hing hyper相

33.JPG 34.JPG

35.JPG 36.JPG

37.JPG 38.JPG

其實泰版何傲兒最後嬲左我話我唔會搵佢
原因下圖 (因為upload 過左上限,後補)

中間黑衫囡囡上次七月pick 左佢 http://141hongkong.com/thread-1496196-1-1.html
因為我唔firm 個日落唔落呢間club,最後先line佢佢覆番已經被客booking左,我叫佢黎我地個位 so so 下佢真係黎左,咁泰版何傲兒見到我同佢咁close米嬲我囉!
不過我再去都係會搵黑衫囡囡!

總結今次10days旅程發左13Q(又被上左,老左真係....)最後我就好次圖中囡囡咁好似望鄕咁既心情準備回歸. I miss thailand!!!

回覆 讚好 不讚 使用道具

個個年青貌美, 汰到流鼻血...

除可以講精彩之外 無咩好再可以講

巧懷念la belle人肉打邊爐!
by the way,封面la belle女對波好正!

回復 barr #2 的帖子

謝謝Barr hing 唔嫌煩揸數,Y兄也是絕讚請打邊爐

我再想去曼谷玩....

回復 我叫阿牛 #5 的帖子

牛兄最衰就唔到時間同遊,唔係我地又可以一齊人肉涮涮鍋!

好正

hunterx99 發表於 2015-11-6 18:31
回復 我叫阿牛 #5 的帖子

牛兄最衰就唔到時間同遊,唔係我地又可以一齊人肉涮涮鍋!

下次度度期同你入芭出曼!

我都想去曼谷

睇完師兄REPORT, 我真係好即刻買機票飛返去泰國呀!, 請問HUBTER 兄第二個場係邊到咩名,有時去開PIMP都想去第二到見識下

好精彩又學到野, D囡囡有MODEL 級WOR CHING, 城年冇去我都好掛住

师兄好劲呀

13Q真係好強呀!

回復 kahojai #13 的帖子

好精彩既分享

多謝師兄分享

回復 hunterx99 #1 的帖子

Very nice and detail report, thank you for ching sharing!

回復 hunterx99 #1 的帖子

P 記始終bikini 係好吸引

By the way greeze 好似廋了