[唱K-GF] 尖東 環保

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好耐無去, 接近1年多, 有外國客戶訪港出公數應酬, 要招呼好D,
就呢間, 明知貴但有水平, 去馬!
晚飯食完北京填鴨 (全聚德, 味道唔錯), 3人行度步就到, 方便就腳.

太耐無去, 放班主任仲認得, 抵讚
寒暄一陣洗白白, 硬件依舊, 服務好.
老外十分雀躍, 瑞士國家無呢D埸所, 有都係住家式按摩服務 (不是1樓1, 是正骨)
經我詳盡介紹, 除按摩, 尾聲有手作仔, 可以互動, 乖乖不得了, 他興奮到極點, 恨不得馬上入房,
外國人係"性"急D, 如果帶佢去 "高官" , 肯定不得了, 直接快捷, 樂不思蜀, 唔捨得返瑞士

入到休息室, 再見翻主任, 介紹技師 (要求其中一個要識講英文), 呢方面環保技師可以做到,
係走廊見到識英文技師, 樣和身班唔錯喎, 老外有運, 外觀滿意, 做到嘢!
我和同事, 另外兩個技師都OK, 是袓記, 年輕走肥. 目測不到30

頭PART 按摩認真, 有水平可以保證, 一貫大場水準, 不挑剔, 有傾有講,
近尾聲到期待的戲肉, 除你條褲就肯定, 放埋一邊, 抓PAP PAT, 手法順滑流暢, 手在大腿內側/中間漫遊,
上身緊貼背部, FEEL 到有料之人, 好雙乳, 夠軟綿綿, 真波
交談中可能知道我今晚做老闆, 所以加了印象分, 前戲特長和熱情, 其實昤我左手都無得閒過, 從她的小腿一直漫遊到大腿,
無抗拒慢慢試探深D (呢到跟高官唔同, 不是明刀明槍, 入房馬上肉白相見), 要溫柔D慢慢嚟, 要講少少情趣(高級場嘛), 保證有著數,
對腳十分滑溜, 少腳毛, 至鍾意
邊摸邊上, 到盡頭是底褲位置, 摸上去開綠燈, 嘩, 摸到係著咗喱士茶包(T-BACK), PAT PAT 兩邊鼓起有肉, 有肉地,
唔客氣摸前面, 少毛, 聽到微弱呻吟, 申請轉身,
轉身後發覺房燈已熄, 我索性坐係床邊, 跟她面對面, 黑暗中目測高5'3",樣貌OK, 有身材好雙乳,
將她一抱入懷, 她順利成章跟我胸貼胸, 雙手點可以得閒, 第一時間解BRA, 係喱士上下一套, 果真有品味,
翻起她的運動型T-SHIRT, 品嘗雙乳, 開綠燈, 乳頭唔算細, 無所謂, 波型唔錯, 好有手感32-33B,
她落油輕CHOK細佬, 手法"沒得說" (請用普通話), 一流機師, 我即時翻兜裙底, 向盡頭出發,
輕脫底褲至大腿, 急急睇下係咩顏色 (睇到尾你就知), 單掌輕按妹妹, 由於少毛, 摸落貼上肉, 噢, 好正,
感覺佢同樣進入最高狀態, 常嘗將佢再拉近D, 就地正法, 可惜, 著紅燈, 只能手作仔.
最後順利發射, 十分舒暢, 滿意的! 清潔完按多一陣頭部, 報了代支, 寺等待客人.

結論: 3個人都滿意, 老外十分雀躍高興, 有機會想再試
價錢預咗貴, 埋單接近5千, 高級場所, 明白的
服務好, 軟硬件都有水平, 值唔值得, 見人見智, 自己付款肯定唔去, 有D貴 !

顏色: 紫色

thx for report
回覆 讚好 不讚 使用道具

老外今次有性福

回復 ck974973 #1 的帖子

師兄,夜晚去是否約千五一人? 有加價嗎? 另外可否pm女女名字,下星期正想去?謝謝

回復 ck974973 #1 的帖子

Thank you for the detail report

excellent report,c hing

Yes, about 1.5K including HJ.

多謝分享

多謝師兄的分享.

多謝師兄詳細報導

All the above services could be found if you are willing to pay HK$1.5K in most of the saunas in TST, Wanchi and Causeway Bay areas...

thx ching, is that HJ $1500 or 5000?

我都有老外客,可以考虑吓。

20年前 1994年  北角 嘉记  都要 700元 埋单啦.....      一D 都不贵      嘉记果时学生妹多....  

一分錢一分貨

呢個價錢都唔平.

貴在乾淨又公數無所謂啦。其實好多加錢做全套都得,當然私下同囡囡傾

回復 Mr.TT #4 的帖子

可否pm女女名字,下星期正想去?謝謝

Ching, 環保是否有個“中” 字那間呢/? 謝謝

回復 Irondick #19 的帖子

就係叫"環保桑拿"英文 RAINBOW