[新兵問路] 唔劈酒有乜嘢可以玩

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

如題

我飲得貴但怕劈.  又唔捱得夜
回復 hangten #1 的帖子

飲汽水,回酒店自打机~説笑
曰式桑拿開中午11時,可以早D去玩,例如addict,angel等
浴室多數下午4,5点多D女,例如,nataree,the lord等
go go bar晚上9点,可以揾女ST
其實去旅行,睡到11点,再中午睡2小时,晚上玩晚D都不累啦,另外好小見人去劈酒,誰同你劈呢,可以飲可樂,去club或disco就劈
ansonwkf 發表於 2015-11-28 18:39

乃少見多怪,我地晚晚飲,少少劈
回復 icefree #4 的帖子

我話左比佢知有咩玩啦,去club或落disco才劈酒,唔通去gogobar劈咩,乃筨人楂波~
ansonwkf 發表於 2015-11-28 19:20
回復 icefree #4 的帖子

我話左比佢知有咩玩啦,去club或落disco才劈酒,唔通去gogobar劈咩,乃筨人楂波~

我提議拒揸波,有咩問題? 您飲您既汽水啦,My kid !

若閣下有不滿或投訴,請告知版主,謝謝!  
回復 icefree #6 的帖子

我見你咁奶,答下你姐~你小見多奶姐~哈哈
ansonwkf 發表於 2015-11-28 19:47
回復 icefree #6 的帖子

我見你咁奶,答下你姐~你小見多奶姐~哈哈

洗撚您答吖!  
不好意思,.... "劈酒"  是指喝酒嗎?
"揸波" 是指抓奶嗎?
Thanks。
回復 icefree #8 的帖子

留言区都係你吉我我吉你,你説我小見多怪,我話你小見多奶,好正常,你有事嗎。就揾媽媽~笑死人,豬仔
ilovejapangirl 發表於 2015-11-28 19:52
不好意思,.... "劈酒"  是指喝酒嗎?
"揸波" 是指抓奶嗎?
Thanks。

劈酒是指喝酒

揸波

ansonwkf 發表於 2015-11-28 19:57
回復 icefree #8 的帖子

留言区都係你吉我我吉你,你説我小見多怪,我話你小見多奶,好正常,你有事嗎。就揾媽媽~笑死人,豬仔

My kid !

massage is better, no need alcohol, just milk (breast)!!
ansonwkf 發表於 2015-11-28 18:39

曰式桑拿 同 浴室 有咩分別?
唔劈酒咪去沖涼囉
其實答揸波都錯唔哂, NANA的AGOGO都收兩點, 下午一Q, 八九點後一Q, 食完飯返去AGOGO, 叫一支啤酒甚至飲可樂, 叫無上裝的囡囡同你坐一陣, 先醒一杯LADY DRINK, 吹一陣水再俾一百匹, 摸兩摸又一百匹, 佢唔會太反抗, 當然唔可以太長時間, 阻住人搵客出鐘, 尤如殺人父母

飲得貴但怕劈.  又唔捱得夜, 回酒店好了
謝謝師兄精彩報告
greenflower 發表於 2015-12-1 01:31
謝謝師兄精彩報告

人哋問撚緊野呀,乜鳩精彩報告啊  
回復 icefree #20 的帖子

呢D咪呃分囉.  有D元老都係咁.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 11:35