[英倫三國] 倫敦東南部Kent有波蘭妹 (2P)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上回去咗Sheffield(http://141hongkong.com/forum.php ... ;page=1#pid62008168)。

既然黎到英國。落倫敦搵吓Friend同行吓街shopping。睇吓D聖誕燈飾。去完唐人街,當然去隔離街嘅紅燈區 – 即係蘇豪(Soho) 。已前果到只係得幾間無上裝酒巴同性商店,及少量企街。搵女要去King’s Cross或晌電話亭D紙仔叫外買。依家Soho成街都係桑拿店(邪骨)。主打北妹(其實係中女)同泰妹(泰婆同人妖!)。一個鐘齋按四十幾、五十鎊,起機再加掂士四、五十鎊!嘩!倫敦打飛機同錫菲而扑嘢差唔多價?你去啦!

後來從其他師兄介紹嘅Web Site紅搵料。一般Central London啲高鐘起碼150英鎊。靚D要200至300。不過D服務要逐樣計 (例如:環吹加20,口爆再加20。大車牌加20……..) !最後放棄倫敦搵女嘅念頭!

因為倫敦啲酒店好撚貴。所以去咗倫敦外圍東南部住嘅Friend屋企到做幾日廳長。上網時誤打誤撞時晌一個叫Friday-Ad嘅web site ( http://www.friday-ad.co.uk/uk/adult/ )到發現附近有波蘭妹。因為我個Friend屋企有其他人,唔方便叫外買。所以膽粗粗搵In-Call(上條女到搞)。約好簡單,sent個SMS問條女幾時方便。幾分鐘後回覆你。講好價錢就會SMS個詳細地址。我搵咗個二十歲,藍眼金髮嘅波蘭妹。地方好靚,高級Appartment。條女身材超正,皮膚白滑,樣子甜美。最搞鬼係晌佢妹妹對上紋咗自己個名Nichole。一百英鎊一個鐘(足六十分鐘)。服務都係先shower,推油,吹幾吓(可惜要帶套吹) ,最後仆嘢。好嘅係佢態度好好,笑容滿面,英文好好,下面又緊。只可惜要帶套吹同唔俾車。過咗幾日身痕再去,可惜佢返咗鄉下。有條新波蘭妹,叫Olivia。藍眼黑色孿髮,小小肉。大波,皮膚白滑,粉紅” 的”。個樣好Kawaii。價錢同服務同先前條女一樣,但有大車牌。

O n N 3.jpg N 3.jpg

總括黎講,英國女主打東歐妹。平過港、澳(因為英國D女好足鐘,香港141啲鬼妹千二蚊半個鐘都冇!) ,貴過曼谷!晌倫敦玩大陸妹,日、韓、泰妹好唔底玩因為同鬼妹同價。最搵笨就係機場!Central London啲女好靚但好貴,屬於高消費。外圍有好多好野嘢食但要花啲時間搵料!
多謝 C HING 分享 !

香港141啲鬼妹千二蚊半個鐘都冇! 的確係事實...
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 47434923 #1 的帖子

多謝有用貼士。

I want to eat 鬼妹 also

回復 maraman #4 的帖子

Now-a-days, 鬼妹 are the cheapest! So go and have fun!

No need to worry if your English is not good enough! Their English are just equally lousy!

As long as you can speak $$$. You're in business!

多谢师兄分享

多謝師兄分享

內容豐富,大開眼界!

多謝師兄分享....want to eat 鬼妹 also

小弟從來未試過波蘭妹,其實東歐國家啲囡囡都未試過,好想試吓,明年8-9月有可能去歐洲,到時有機會一定要試試;謝謝師兄報告!

回復 Ddjasho #11 的帖子

去烏黑蘭,波蘭同俄罗斯。

發帖很用心啊!

thanks for your sharing.

多谢师兄的分享

謝謝師兄分享

內容豐富,大開眼界!

內容豐富,大開眼界!