有單車問題.

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我家小朋友識踩 12" 單車. 生日禮物想買架好小小 14" 送比佢. 上綱見到有兩個品牌但香港冇代理.

http://www.islabikes.co.uk/
http://www.us.woombikes.com/

有什麼方法可以買到?

真 CAKE 手,我好多年都冇踩過單車啦,等版主答你啦
回覆 讚好 不讚 使用道具

等版主吹雞

我都唔知啊

Check 左, 只有上綱買在美國空運到香港. 6kg 單車,
DHL 1-4 days US$ 115
FedEx 1-4 days US$128

cableitoh 發表於 2015-12-7 16:30
Check 左, 只有上綱買在美國空運到香港. 6kg 單車,
DHL 1-4 days US$ 115
FedEx 1-4 days US$128

一千蚊咁上吓空運,差唔多啦

這牌子有甚麼特別之處?

madinhj 發表於 2015-12-8 00:52
這牌子有甚麼特別之處?

因為真的是對準小朋友大小而做的單車.

呢個 price ok, 我成日都用 fedex n dhl, 冇問題既

hk3937 發表於 2015-12-8 11:07
呢個 price ok, 我成日都用 fedex n dhl, 冇問題既

香港好小小品牌的小孩單車都冇.

Update 下先, 今天一早打電話去美國 Portland 落 order 訂架單車, 點知 operator 話只收本地 (美國) Visa!! 其他 paypal 乜乜都唔收...

cableitoh 發表於 2015-12-9 15:24
Update 下先, 今天一早打電話去美國 Portland 落 order 訂架單車, 點知 operator 話只收本地 (美國) Visa!! ...

要搵美國朋友代訂

I don't really understand this bike , it may be good for kids figure ,
let put in this way, kids grow up very quick, it may be fit him this year, but not next year, anyway this is a good looking bike

toppas 發表於 2015-12-9 18:41
I don't really understand this bike , it may be good for kids figure ,
let put in this way ...

Let's think about it this way. It is much safer to ride a proper fit bike then an under size or over size bike. It is not about the money.

waiking 發表於 2015-12-9 15:29
要搵美國朋友代訂

找到英國代運公司, 打電話去訂, 開頭佢知到寄去外國都話唔賣, 因為 warranty 問題. 後來我話有問題我不會 claim warranty 佢先賣比我.

cableitoh 發表於 2015-12-10 08:52
找到英國代運公司, 打電話去訂, 開頭佢知到寄去外國都話唔賣, 因為 warranty 問題. 後來我話有問題我不會 claim warranty 佢先賣比我.

買架單車都咁受氣

waiking 發表於 2015-12-10 08:53
買架單車都咁受氣

又唔算受氣, 鬼佬好細心講解, 但我心念長途電話呀大佬...

cableitoh 發表於 2015-12-10 08:59
又唔算受氣, 鬼佬好細心講解, 但我心念長途電話呀大佬...

乃真係廿四孝老豆

waiking 發表於 2015-12-10 09:12
乃真係廿四孝老豆

有辨法...