國泰越来越差

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

機票貴服不好野食就更加

十hk express 反而不錯
佢推個 vantage pass, 買  2 short haul business 有小小著數 la, 打入去問下野真係比佢串到咩咁, 如家貪平有罪咩
long haul sometime go upgrade. but, meal is going downhill.

how did u get the long haul upgrade? i can see no way of purchasing any premium econ for upgrade, all r non-upgradable
國泰現在的管理層肯定是今非昔比,我已經是 MP Club十多年會員,睇見佢地近年服務人員質素下降,客機坐位殘舊又清潔不足,實感痛心!明年四月MP Club 將實施一套新的積分方法,目的是把更多會員趕走。
中東航空如阿联酋等,機新服務又好!
Baritone 發表於 2015-12-9 17:52
國泰現在的管理層肯定是今非昔比,我已經是 MP Club十多年會員,睇見佢地近年服務人員質素下降,客機坐位殘 ...

Totally agree
Baritone 發表於 2015-12-9 17:52
國泰現在的管理層肯定是今非昔比,我已經是 MP Club十多年會員,睇見佢地近年服務人員質素下降,客機坐位殘 ...

看見國泰近年服務質素非常差,,,我現在都較少坐國泰,轉坐新加坡航,英航和澳航
steven2012 發表於 2015-12-12 20:48
看見國泰近年服務質素非常差,,,我現在都較少坐國泰,轉坐新加坡航,英航和澳航

不錯!都是 One World Alliance !
轉坐JAL!!!
their service is just a little better than USA airlines. hahaha
我咁耐都係坐過2次,我吾覺得好囉又吾係平過人,人得揀我就吾座佢喇

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 12:12