[指壓囡囡] 美女指壓沉淪记(老友討論篇)2016年1月

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

此帖回覆奬勵20元/次 !

美女指壓沉淪記(老友討論篇)2016年1月

話説有班老友 , 無聊時都會間中一至两个月上指壓場輕鬆吓 , 带位一般都會問(2~3年前做法)及或“講明”(近年做法)介绍個带袋做的囡囡 ; 老友们都很开心和樂意接受 , 因带袋的可安全至上 ! 有時好彩仲會遇到心頭好 , 又年轻又貌美又身材有波有籮的中上貨色 , 老友们自然當堂賞心悅目 !

在指壓这一行 , 囡囡都为求快錢 , 多为搏命一族 , 尤其不乏好貨色的 , 不乏裙下之臣 , 收入豐厚, 更是理所當然 !

好多老友 , 在经安排好带袋的美女, (好像或心觉得)安全地开始了快活享受的一刻 !

美女一貫做足服務 , 服侍周到 , 老友们在与美女互車車咀咀攬抱吹啜飽棍棍及捽夠碟...並準備攻前門及菊花...等前奏後, 雙方已開始進入不由自主和控制的局面 ! 此時 , 美女们也洞悉到契機 , 在男性乘勢棍磨鮑魚的此時此景 , 暗暗地扮作不经意 , 不觉意地 讓棍滑入洞穴中 , 此刻的男性 , 在十分刺激 , 有趣 , 及很有女友Feel的濃情氣氛下 ; 就不由自主的沉淪芳舟, 活色當下 , 甚至得寸進尺...得尺進米 ! ...1Q唔夠喉 , 2Q又唔夠時間即時起到頭 , 唯有加多個鐘再戦美女 , 美女以欲拒还迎的乘其時更讓其环保中出 , 男士滿意得到米上米 ! 一切處於濃情厚意 , 沉醉於娃 , 感觉此時此刻盡善盡美, 妙不可言 ! 男客人也不少沉船於此 , 或及变得好环保中出此道的沉淪者 !

美女亦因此多了不少恩客 , 鞏固了不少客源 !

有時间与老友们聚首一堂時 ; 好多都反映 , 说: 以住一般和囡囡带袋出的情節 , 老友们很少沉淪 , 一般1至2個月才取道一次 ! 現在试过环保中出美女的真味後 , 一切变得沉淪 了 , 美女固然令人神往 及 沉船 ! 不夠绝色美的女, 但...环保中出真味後 , 也令人沉淪记了 ; 老友们不由得自主的過 3, 5, 7日總是心頭上心思思的想走上这的確令人的神往 但令人沉淪的路....!!!

谢谢各位C兄 ! 请俾D個人心得及或個人经验 ; 個人经歴和描述一下, 甚至天南地北的見闻見解見識都無限欢迎 ! 谢谢各位的讨論和分享 ! 谢...!!!

回帖獎勵 +20 元錢

我怕死, 唔會中山
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +20 元錢

留精不流情!唔好沉G

回帖獎勵 +20 元錢

回復 pony2007 #3 的帖子

超人係要保護地球。中出會破壞世界和平,係吾會試既既

回帖獎勵 +20 元錢

thx for the report

回帖獎勵 +20 元錢

不如?你講下邊度有美女中出仲好啦!

回復 白仔神 #2 的帖子

白神 大家好 !

回帖獎勵 +20 元錢

我都好想知道樓主所講的美女是哪位?

回帖獎勵 +20 元錢

回復 jeff_jeff #8 的帖子

見解精辟!過來人!

jeff_jeff 發表於 2016-1-5 17:39
我都好想知道樓主所講的美女是哪位?

好多指壓場不時有新囡囡 ! 一般係荀貨的求快錢 , 多做唔耐 , 可遇不可求 ! 班老友们试过, 金記 , 上个月新囡囡 , 相头好又白、又正 , 但又係做唔耐 !

回帖獎勵 +20 元錢

我怕死, 唔會中出 x 2

sunnyon 發表於 2016-1-5 18:03
我怕死, 唔會中出 x 2

讲得有道理的 !
但对於囡囡来说,环保及或中出否 , 可能是相對给予客戶的额外派息 , 客戶要不要是有自主的 !

times2020 發表於 2016-1-5 16:35
回復 pony2007 #3 的帖子

超人係要保護地球。中出會破壞世界和平,係吾會試既既

你好 ! 请问有無老友记试过用“史上最薄0.01的岡本 ”, 效果好吗 ?

回帖獎勵 +20 元錢

樓主所講咁似我之前嘅遭遇嘅.........

pony2007 發表於 2016-1-5 16:27
留精不流情!唔好沉G

好有道理 !
好多店子掛着的名言啊.!

eat-tart 發表於 2016-1-5 18:16
樓主所講咁似我之前嘅遭遇嘅.........

呵呵 ! C兄係得兄  , 風趣和幽默!

回帖獎勵 +20 元錢

用0.01可試到真軍效果

TING167 發表於 2016-1-5 18:25
用0.01可試到真軍效果

呵呵 ! 这个效果非常理想...thx !

回帖獎勵 +20 元錢

回復 勇士勁 #1 的帖子

邊有咁多唔覺意呀?她本自係做環保而見個客又生面口就用呢招啦!重話平時唔做架只係比你一個,大把人從此中招又送禮又醒現金。大把女咁好戲啦!。