[求一夜情] 唔熟但係識既人妻

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大家出去玩 撞到囡囡係相熟既朋友應該機會唔大  不過有無撞見過相識既呢??+ L+ o/ X5 L$ @: P, T, @' q

0 G4 T+ X: K2 `! i& _, {7 ?前排岀唻玩遇見一個囡囡好熟口面 後來先醒起之前一齊岀過聚會 (細路仔乜乜會果D)1 S/ }* `  ^( B: J& Y0 B

" i* ?3 W6 @9 E. m8 Z- X& h# a後來問返一啲比較熟既朋友確認 真係佢本人
. n& p5 F. X8 J. t% w: h+ b) m' F, _
6 p9 M) V/ y. _, W; U佢老公唔知佢偷偷地出唻做 而家我都唔敢去呢個 Group 聚會 費事尷尬
2 l( g' f$ U; ^8 v" I  x
: k1 O7 ?8 Q# ?' l不過就成日都翻食呢個人妻 因為佢幾靚女
通常現實生活見到真人,  都無哂胃口,  熟唔熟都無所謂 6 `8 e$ s& u5 C

0 E0 T, |! J9 S- ?* J( f( K
回覆 讚好 不讚 使用道具

熟啲會好玩啲

回復 princeb #1 的帖子* a% O. E4 C- E7 Q% s' n9 L: x
0 f% _* M, @: n2 S# J0 R
邊度呀,可提示喺邊度呢?

sex33055 發表於 2016-1-21 10:36
5 O6 P2 y: }7 L* z0 J; W( ]回復 princeb #1 的帖子+ v+ k5 c$ U( z( O
2 A- X/ ^! n) Y0 p) d5 F
邊度呀,可提示喺邊度呢?
% R: _4 W4 g* A: ~  a( Z0 s& r* t
旺角  你pm我

princeb 發表於 2016-1-21 10:13 ' g" z' w* y3 p$ z! V- z2 H3 ]
大家出去玩 撞到囡囡係相熟既朋友應該機會唔大  不過有無撞見過相識既呢??
2 `$ Z( L' H: q+ l/ m& M4 J: V5 }1 p$ ]$ v
前排岀唻玩遇見一個囡囡好熟口 ...

: T6 R! q. o- u/ N甘仲PM甘小弟?

回復 肥叔叔 #2 的帖子
1 `3 g! K) S( p+ p# ~' H( v+ [; o9 d9 q4 F
同感, 太熟冇哂對佢嘅性幻想

princeb 發表於 2016-1-21 10:48 % M3 [$ v5 ~. g4 k/ g
旺角  你pm我

0 n8 F/ j  G* R, {/ x5 |( G  s9 l可否pm埋小弟嘛?

princeb 發表於 2016-1-21 10:13
. Z8 @3 n& D  p, C( T7 a4 S大家出去玩 撞到囡囡係相熟既朋友應該機會唔大  不過有無撞見過相識既呢??& f5 W3 R$ N7 v" \& w! G
$ i' F. A" G. I1 y/ `0 h1 F- _
前排岀唻玩遇見一個囡囡好熟口 ...

! U; m7 L, J) F# }8 Qpm人妻,THXpm人妻,THX

princeb 發表於 2016-1-21 10:48
$ S$ g' l5 i" e旺角  你pm我
. S% J, d. E4 N1 [& W
可否pm埋小弟,感激不盡

羊仔 發表於 2016-1-21 11:03 % w8 f( s  U: g' L% o3 l
可否pm埋小弟,感激不盡

4 p0 U: i6 G. B; q! L6 i( g: `可否pm埋小弟
3 B1 P9 R/ t  @# `Many thanks!

可否pm埋小弟?

Pm 埋比小弟 吾該師兄!
0 Y6 d0 X6 q1 y1 |5 r/ d

回復 princeb #3 的帖子- X% _' p' v9 f" s' g

. d9 [$ y. y" W- ^4 d- Q7 W大哥,其實係唔係你知道佢底細,所以先返食* _1 _0 E( r5 M6 n- [" `6 A' c
另外你比較熟的朋友,同你一齊去過那乜乜會嗎

補充返少少先 已經好多師兄pm我 人妻我唔熟佢 大約只知佢叫咩名同唔過卅歲 因為扮返寫字樓關係 每日開工時間唔會係夜晚或者假期( X- g, r' ^, @
( ?+ [! m( W2 g& l

麻烦師兄pm她的地址给我1 }  R2 b2 Y6 |' O

有幻想係好玩D...有種莫明的刺激感

Pm理我,吾該晒師兄

人妻啱我,麻煩pm 小弟