[求一夜情] 唔熟但係識既人妻

princeb 發表於 2016-1-21 10:13
  b/ P" @$ m5 \$ [- i) j& o大家出去玩 撞到囡囡係相熟既朋友應該機會唔大  不過有無撞見過相識既呢??8 j% P( ^# Y" X2 a' s" A& B2 J
* G. g" f1 P" V' c4 G( d
前排岀唻玩遇見一個囡囡好熟口 ...

# w) d! p6 O" p+ Y# A+ ~試過係4仔見人地開門,望入去個女女真係有D似我朋友,心諗唔係咁邪呀嘛,但係再諗下應覺係人有相似...btw都唔敢去禁鐘睇多次,好驚係真
回覆 讚好 不讚 使用道具

可否pm埋小弟,感激不盡

心裡上會覺得刺激D

princeb 發表於 2016-1-21 10:13 # _) T/ O  z9 D+ x5 X
大家出去玩 撞到囡囡係相熟既朋友應該機會唔大  不過有無撞見過相識既呢??( N3 ^  J  J" p  j8 q3 W: \
9 {) f# |) T5 p3 F. c4 `) w! p

) [8 ~9 f% r9 w6 A) p師兄唔怕佢報串?

回復 princeb #1 的帖子; `/ D; S2 h% y1 g
8 V+ v2 }- k+ q4 ~5 `  a
請CHING PM比我
  H7 p% [2 H- S0 S& g拍謝/ O) q/ b5 Y" Y* R) r; w
但咁都比你撞到可以攪下關係+ z1 c, q" g# n- E7 G0 w5 Q* \! f& G2 e
HAHA 大膽的去吧

ching 可否pm 埋我
* ~  C. T  d9 Z% i$ C/ U  q+ |4 B; S
萬謝!

可否pm埋小弟嘛?

回復 princeb #1 的帖子
8 `; ~7 v& @; g! s0 A& j& T. {. o3 p) n. f
小弟好耐之前都遇過 http://141hongkong.com/thread-1117641-1-1.html
% F1 a; y* ~: I4 s1 _) X! h. e. f8 Z/ G( z  D
可能係CCTV見到我 , 初頭去成日轉房避我 ,/ V# Z5 y+ r' r( K% c! t# b0 K6 w
卒之洗咗成3個月樓(可能見到我成Q日等) , 比我入到 .$ s8 s7 q& U1 O, X3 }1 `
食咗 4,5次之後就冇再食 .

唔爭在PM我埋我 多谢

咁玩仲正過包二奶

我都想試人妻, 請PM 小弟
$ S9 g  a% A/ R$ K

princeb 發表於 2016-1-21 10:13 % A# n  E! l9 F8 t# A
大家出去玩 撞到囡囡係相熟既朋友應該機會唔大  不過有無撞見過相識既呢??
) t6 P9 D/ ?' @. H3 C; V9 M. l! ~8 [! N& ?

( {; ]* }9 v$ s& ^Ching 我都對呢個人妻有興趣,可唔可以pm 埋比我,thx

Pm理我,吾該晒師兄

請 PM 小弟,謝謝。

PM埋....唔該....

回復 princeb #1 的帖子
3 S- i* V/ W% x* i, `- x
3 [8 n& i2 Q& J( Z2 }: P5 d. tching,please pm,唔該……

MK 唔夠三十!?  可能食過
* n( L2 c1 g  C: y* @

已經 pm給 ching。

麻煩晒PM埋我

princeb 發表於 2016-1-21 10:13 3 k4 F, Q' T  L4 m6 L  r! p
大家出去玩 撞到囡囡係相熟既朋友應該機會唔大  不過有無撞見過相識既呢??
3 |3 D2 z  B1 C; G3 r% \% }- v0 K& G) {& \1 ~3 H8 y3 N# N
7 `4 S4 V8 _/ Y. Y2 c; w# I
可否 pm 小弟,感激