[曼谷] Nataree 完美結局

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

喺酒店等夠鐘出機場拿拿臨出report 今朝去完mixx終於都係食白果兼搵唔翻女神 (有留意嘅師兄可追翻上年post) 臨過年前4日3夜之旅係咁跌錢 去好好/paradise/bit style全部揀啱心水都發軟蹄射唔出 火撚滾仲要銀包比人偷左1000蚊...
今朝12點起身checkout去T21隔離食牛補充體力就直去nataree 爸爸生逐個女嗌價錢 睇多一陣問我係香港人就隨手推薦一個講普通話嘅女 拍板比錢要碌卡 同期仲有幾件架仔都pick倒女一齊搭𨋢上房..
上房先放水沖涼 等緊滿水佢提議鬆骨 力度唔錯特別會幫你開埋腳筋 細佬都係第1次咁玩法 鬆完就漫遊 細佬已經著火時水滿 一頭淋㴧晒慾火...過左嗰個位細佬就好難扯翻起 點算?續...

P.S. 要set權限後補相 冧把係"娘交筍"
相已補 鬆郁矇多多包容
另想問點解編輯唔倒自己貼?

登錄/註冊後可看大圖
回覆 讚好 不讚 使用道具

續: 落浴缸一路洗一路吹水 原來條女大學讀4年中文所以溝通毫無問題; 波推水簫乳交漫遊做足仲幫我洗埋頭同面!奈何打得飛機多細佬仲係瞓緊 唯有上床再諗辦法
上床對C級波就壓落嚟差D壓死細佬 環吹高級吹功再大車竟然好似起死回生 8分硬上套坐落嚟醒晒! 成個巫斯義騎功騎足10分鐘轉男上 一路車住插但開始冇力 抆出嚟玩69又吹翻硬就背面坐落 唔夠廿下就feel倒收音機咁大個仔第一次感受倒! 坐多一陣轉後入衝刺衝到大脾抽筋咁滯 條女知我冇力就想幫手打出嚟 我問佢可唔可以口爆仲say yes! 結果就吹完又車車完又吹一滴不漏比佢搾乾晒!
事後得張100匹比埋佢tips 影相留念走人 自己仲要額外㩒機搭車返酒店...完 現正在機場等上機

等師兄POST 相, 攞返個尾彩都幾好

D 錢用到咁盡

หนึ่งเก้าศูนย์

多谢Ching 分享

多謝師兄分享

CHing好功夫!囡囡好enjoy。

玩法值回票价

冇得頂呀!去泰遊,去到盡

多謝師兄分享

果然去到盡

條女樣好似唔錯, 唔知身材又點呢?

師兄一定係劉華咁樣

greenboy 發表於 2016-2-11 13:47
條女樣好似唔錯, 唔知身材又點呢?

矮 有肉地但膊頭好橫 想食高妹或者細細粒就唔好試喇 吸手波+冇肚腩 態度滿分

少少總結: 早1日其實有踩過線去幾間唔同嘅浴室

Nataree去完肯定會翻啅 太多靚女食唔晒
Emanualle就勸各師兄無謂去喇 當日4點倒到 媽媽生話開完大會啲女齊晒章 但可食用率少於10%(講緊卅幾條女)
行落The Lord就夠氣派但最低消費4300感覺仲衰過N記2600 可能比媽媽生扣起晒靚女..有冇師兄試過XX級Model?
最後一站搭電單車去plaza得10件豬扒都要3500即走...基哥話18層地獄已經係20年前 已經再冇靚女鳥...

回復 danonball #17 的帖子

Nataree 我上年都有去,好回億,入到去大把女,門口有個細細粒但好大波既係咁望實我笑,很完一個圈後番來帶佢上房,上到去就sweet到不能再sweet了

Emanualle食過兩次,好一般,感覺同一仔差唔多。

The Lord最貴既好似係7-8000冇記錯的話,但有D質素堅高!

我下個月會去BKK,到時又會去 Nataree 了

問多句師兄 bit style服務和質素 如何?

KK_gas 發表於 2016-2-16 12:47
回復 danonball #17 的帖子

Nataree 我上年都有去,好回億,入到去大把女,門口有個細細粒但好大波既係咁 ...

Bit style有多餘錢先好試 我當晚入到去5個得閒但得1件ok 最唔好係先比錢再揀女分分鐘全部豬扒就仆街;隔離師兄有出post話口爆場最平可以800B開埋大都係1300 Bit Style要1400B其實就好撚貴...

回復 danonball #19 的帖子

多謝提點先。

我有同事去過D平既BJ場,但結果係同我講以後唔會再去因為軟和硬件都唔掂,當然,好多時大家standard 唔同好難比既