維維

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

http://mo.nightlife141.com/zh/42 ... -%E7%B6%AD%E7%B6%AD

香港HG就搞得多,澳門HG今次就第一次。
同agent約好十點幾到,安排好女女就入閘。
今次女主角叫維維,雖然同AD相差DD,但都係我心儀類形,OK照砌。
囡囡係四川美少女,話自己第一次黎澳門塭食,今日仲係第一天上班。甘我就好好錫住黎玩。
同美女吹左一陣水,感覺都幾吹得,原來係珠海做陪坐檯,唔怪之得,搞到細佬即時有反應,因細佬最愛拮K女。即時去拉女冲涼開波。
冲好凉抹好身即時彈上床等女埋位,準備享受K女大餐,女女一埋位都係錫Lin,吹簫,奶蛋基本套餐,但細路最鐘意享受女女品簫呢個無套感覺,甘就叫女女係甘吹,係甘奏,係甘索,仲要幫細佬深喉急救成十分鐘都唔炸形,抵讚!
跟住上套做活塞動作,女女有真水加有真反應,換左幾個體位之後細派貨投降。
女女幾細心,非常細心幫細佬解衣清潔,又要讚。
跟住去冲凉換衫比家用,再醒小小荼錢比女女就黎個Kiss GB就走人趕船返香港。

女女唔想我放她V7相,為左尊重她,C兄門自己看她AD相吧!

準備落船
恭喜食到好野
回覆 讚好 不讚 使用道具

I want to visit her.

咁正,师兄一定爽死!

真系唔错。。好

Thank you for sharing!

多謝師兄分享

多謝師兄分享,維維已食

多謝師兄分享