[新兵問路] 9月BKK+PTY,有無PATTAYA VILLA可以介紹?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

咁多位CHING,小弟同兩個FRIEND(TOTAL 3)PLAN緊9月中去THAILAND玩番幾日,先BKK後PATTAYA

QUESTION:
1. 之前有位CHING介紹過vip villas pattaya palm oasis jomtien beach但佢都話好遠,有無其他VILLAS介紹呀,上網搵過其他都好Q遠
2. AGOGO BAR知道咁Q遠應該都唔會理我地,有無MAMA SAN介紹呀
3. 好多VILLA都好似5房,有無CHING下齊JOIN可以PM我

THX
回復 macaukawai #2 的帖子

我地應對14-17係pattaya喎,但搵過幾間villa都好q遠,好似1000幾一晚
我今次住左兩晚villa 好遠 好多女 司機都唔識黎 出入唔方便 附近咩都無 我就係住villa oasis Palm ,有舊式同新式house ,我book6房 竟然連柴房都計埋 仲要比間舊式我 3500hkd一晚 同一家大細或女朋友黎都可以試下 但炮兵團就極不建議
回復 艦長 #5 的帖子

Thx for your advice
我都住villa.到時我怕mm唔會去
試過住比較遠的villa 不過出發之前搵左件大學生囡囡肯陪我玩 如果唔係悶死

回復 reggiechiu #1 的帖子

Sea Two Pool Villa Resort Pattaya 諗下呢間 不過都系勁遠

住得 villa 你就預左遠 唔系點  villa 呢
回復 husky11 #8 的帖子

師兄真系好計劃

其實諗住夜遊就唔好住 villa 唔系搭車都搭窮你

重點系夜晚好難搵車出去
回復 macaukawai #10 的帖子

我無 LB 朋友 因為我都未到呢個境界 TS 就有

介紹真系唔敢 上次我自己個 friend 番黎比佢小我 話條 TS 系靚 但約親都要兩三點後先可以 LT (大佬 我同佢玩開系咁丫麻 ) 所以唔再介紹 費時比人埋怨
回復 macaukawai #13 的帖子

哈哈 唔好啦抱歉
我有芭堤雅pool villa好介紹, 上次我哋6人去揾咗間pool villa有六間客房,客房好大,優閑舒適嘅泰式裝修,有一大廳可開PARTY,廚房等,最緊要有私人泳池,夜媽媽飲到HI HI地就叫埋D女跳落水,夜晚可喺大廳開PARTY,又可BBQ,玩玩下同條女入房開餐,開完餐再飲過,正!

冇女的話,去完Hollywood或Agogo 吧揾女返來再玩過都得!

跟住第二次我們一行8人,租了間勁大嘅8人房pool villa,連大泳池,事先約定D女嚟開PARTY,駛乜出去同班韓仔、國內人事爭。

他們亦有超豪的4人房POOL VILLA,竟然有埋健身房、士碌架房,D客房勁大勁豪,泳池又大,我介紹左朋友去完讚不絕口,呢D先叫享受。

可以唔駛經AGODA訂,直接搵有關屋主平好多,交通方面都不太遠,基本坐DUK DUK都得,只有一點遠離市區,但去食海鮮地方會近,有需查詢可聯絡我!
剛介紹班朋友去間超豪華pool villa,超大私人泳池、客房、客廳, 又有健身房,士碌架枱都有。我認識業主負責人,可不需經agent,平好多

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 12:07