[精兵召集] 5月12-15號有冇Ching 會係曼谷一齊玩?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

如題。因為小弟都去過曼谷玩,今次就第一次自己去玩,但又好想同去nightclub 玩,所以想搵下有冇ching帶路一齊玩下
我五月8至五月13在曼谷!
回復 afw1116 #2 的帖子

CHING 我12號早機,如果岩可以夜晚一齊玩
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
8/5香港中午機飛曼谷直落芭提雅,
12/5至番曼谷,夜晚去PIMP
回復 JohnLarry #5 的帖子

CHING一齊去?
我應該ok, pm你個聯係方式啊師兄
我4/30~5/4在曼谷
有CHING要一起去PIMP嗎?
PM Wechat ID給我
回復 kikit #1 的帖子

I am interested to go to the nightclub too but i am available only on May 14. Please PM if you are ok.
回復 babyfacing #8 的帖子

時間唔岩
SOR==
有機會一齊玩
CHing, 我同2位戰友都會在BKK, 從13號晚至17 號, 可以一起去The Pimp 及The Lord, Please PM me
仲有冇CHING時間岩又有性趣
我五月尾才去
回復 shareshare #13 的帖子

應該好多日子都有CHING去曼谷嫁
小弟14-15/5  也會到BBK  玩 , 可JOIN 嗎 ?

我都係曼谷,一齊去OB可以嗎…?
小弟5 月7 - 11 係bk , 一個人, 有ching 想一齊咪pm , 食飯都可以叫下叫好多個送丫
回復 little1984 #17 的帖子

時間唔岩,我係12-16
我同一位師兄10-12芭提雅 13-14曼谷 有意PM
回復 misterG #19 的帖子

你可以PM WECHAT ID 給我嗎?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 14:46