東堡

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上星期去了次東堡,揀了個高的Russian girl做空姐。過程一般。後悔入空姐房床好Q細,做到頂住頂住吾舒服。最後為有狗仔式快快搞定!個人覺得東堡的女好正。有個韩妹前凸後翘。睇到留口水!花費兩條友6千几。

兩條友六千幾就唔係好貴,話曬食鬼妹喎
識玩一定玩圓床
回覆 讚好 不讚 使用道具

katiesuet 發表於 2016-4-2 05:39
兩條友六千幾就唔係好貴,話曬食鬼妹喎
識玩一定玩圓床
6000多算貴了,我聽人說D1才2000不到1人,不是太喜歡av, 時間太短。來自: iPhone客戶端

evildeathevil 發表於 2016-4-2 06:04
6000多算貴了,我聽人說D1才2000不到1人,不是太喜歡av, 時間太短。

我都唔鍾意玩AV, 又要入戲

katiesuet 發表於 2016-4-2 07:54
我都唔鍾意玩AV, 又要入戲
師兄有沒有去個打令? 你覺得澳門那間桑拿最好, 性價比最高?
另外最便宜的是不是打令2?來自: iPhone客戶端

多謝分享

回復 HKNO8 #1 的帖子

下次玩不要AV,或者AV的女僕,SM都係大圓床。都聽過空姐房好小。

HKNO8 發表於 2016-4-2 03:21
上星期去了次東堡,揀了個高的Russian girl做空姐。過程一般。後悔入空姐房床好Q細,做到頂住頂住吾舒服。 ...

空姐房是不大啊,張床是扮成飛機座位的,大家可以想像不會太寬。
不過個人覺得如選嬌小型女女,還是可以的。
如選高大的俄妹當然不太適合。

回復 evildeathevil #3 的帖子

同意,时间只有50分钟,玩前调情都去了大半时间啦,又要草草了事!

Ms_cfe 發表於 2016-4-2 08:57
回復 evildeathevil #3 的帖子

同意,时间只有50分钟,玩前调情都去了大半时间啦,又要草草了事! ...
師兄,想問下打令1一般是不是75分鐘,做完之後是不是可以加鐘多做一次,時間有多少和要多少錢呢?
之前看到有一個師兄說他運氣好撞到一個服務十分好的妹妹,免費加了15分鐘。來自: iPhone客戶端

wingsns 發表於 2016-4-2 08:53
空姐房是不大啊,張床是扮成飛機座位的,大家可以想像不會太寬。
不過個人覺得如選嬌小型女女,還是可以的。
如選高大的俄妹當然不太適合。 ...
師兄,這個房間也比較特別, 因為不是床。
另外sm都是是女虐男,沒有男虐女嗎?好奇問下。
另外師兄知不知道澳門最便宜但又好服務的桑拿是哪一間呢?來自: iPhone客戶端

evildeathevil 發表於 2016-4-2 10:14
另外師兄知不知道澳門最便宜但又好服務的桑拿是哪一間呢?

當然沒有男虐女啊,師兄!
有時我地要替女女同間場諗下:
客人當中,雖然我估大家多數係普通人,但也不乏超級大隻,孔武有力,昂藏七尺,手瓜如鐵的仁兄。男虐女?唔好話受創入院咁嚴重;就算係身上留有傷痕,咁女女點選美、點繼續開工啊?

多數師兄大概心想玩下,不懷惡意,但有時下手輕重好難講,尤其是世上確有變態佬。小弟親見有客玩SM ,未入房就在大堂搶去女女手持的鞭子,當眾二話不說狠狠抽打在女女身上。。。女女當下拒絕入房:大庭廣眾下都咁,誰知道入房後會怎樣?想求救也難啊……

evildeathevil 發表於 2016-4-2 10:14
另外師兄知不知道澳門最便宜但又好服務的桑拿是哪一間呢?

世事無完美啊,師兄。
小弟覺得最令我滿意的,是東記兩間場,至尊、凱旋(個人意見)。當中最便宜是至尊。
但人夾人緣,客人同間場也要看夾不夾。

wingsns 發表於 2016-4-2 11:06
世事無完美啊,師兄。
小弟覺得最令我滿意的,是東記兩間場,至尊、凱旋(個人意見)。當中最便宜是至尊。
但人夾人緣,客人同間場也要看夾不夾。 ...
非常感謝師兄詳細的回答,男虐女也真的只是問問,我本身不是被虐狂, 所以覺得俾女女虐 沒有什麼意思。
另外師兄講得非常對, 為己為人 ,安全第一 ,文明社會。來自: iPhone客戶端

wingsns 發表於 2016-4-2 11:06
世事無完美啊,師兄。
但人夾人緣,客人同間場也要看夾不夾。 ...
之前記得爬文的時候,好像看到至專桑拿的鬼妹是最便宜的, 不知道是真是假,師兄有沒有試過鬼妹和黑妹 (非亞洲人), 小弟是新手所以有時會問得 比較多。
十分感謝師兄。來自: iPhone客戶端

多謝分享

多謝分享

6000豪貴阿~

3千幾屌俄妹,質素係咪頂級先?

回復 choi02 #19 的帖子

頂吾頂級好難講,啲祖記同韓妺都得。條俄妹几高同真波。下面diu時冇泥牛入大海的感覺就是了