[新兵問路] 泰國邊度穩鬼妹

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本帖系求助帖 如果師兄被騙進來 唔好走住先。。。睇下回復 有無驚喜?
自從上次機緣巧合食左件鬼妹之後 就對此情有獨鐘
想問問個位師兄 除左agogo bar 有鬼妹可以食用之外
會唔會有邊間浴室 系有鬼妹做全套服務?例如:沖涼 推波波 裹味嘢

當然好多師兄會話 本地都有鬼妹食用 但係唔知道服務態度點樣?
你知啦 入到去 就訓系度 同你講 “hurry up” 甘樣就咪搞啦 系咪先。。。

當然我有爬文但係好小系提及穩鬼妹噶或者系小弟無用心。。。
最後 希望個位師兄可以指點指點。。
回復 macaukawai #2 的帖子

師兄系話4臺裹D 俄羅斯妹?
agogo有鬼妹?邊間啊?
落D咪多D鬼妹
MIXX Disco 多鬼妹,但價格不便宜!
鬼姐質數差次又唔抵不如番黎玩
回復 sanwang #6 的帖子

落bar 玩 裹D鬼妹收的真系比較貴
回復 crow7 #7 的帖子

我都系咁喃 唔知師兄去開邊間 PM 我
quewenrui 發表於 2016-4-10 17:03
本帖系求助帖 如果師兄被騙進來 唔好走住先。。。睇下回復 有無驚喜?
自從上次機緣巧合食左件鬼妹之後 就 ...

Royal Garden 是鬼妹集中地,地址請按此
型態較像樓鳳,服務費約 3000,服務的話就別太期待。
我都想知
去泰國仲食鬼妹丫, 食泰妹越南妹好過啦!!!
謝謝師兄分享
回復 macaukawai #2 的帖子

Agree! better than Bangkok

回復 keith704 #12 的帖子

泰國在哪裡可以找到越南妹?
沒有論戰的意思
個人認為金絲貓只是噱頭
Size跟亞洲人的不合
用起來有點無邊無際的感覺
回復 babyfacing #16 的帖子

呢d野要相輔相成,同我都唔覺得d鬼下面特別大,最鐘意啪到d鬼叫唒救命,嗌唒俄文

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 12:36