新記差評之旅

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

新記近來囡囡質素,我本人認為差,除了oscar,童童外,其他都麻麻地,就算新女都冇信心試。
今日就試了新年前比較多好評的囡,囡囡名就唔講啦,聰明的ching應該估到。
過程,衫各有各除,冇問題,冇水蕭,冇問題,冇毒龍都冇問題,問題就做做吓囡囡幫我除左套。我呆呆了一呆,佢以為我射左!!
我之後同佢講番,其實佢都非常唔意思,佢都馬上幫我上戰衣再來,不過,我就已經冇曬feel.

另外,我覺得哩段時間,其實t記比較穩陣得多,雖然t記酒店的浴室較細,做服務來不方便,但佢地d囡服務比較周到之外。亦比較少地雷。而且新記只有45分鐘,而T記有60分鐘。哩樣真係想新記改善吓!起碼做完感覺上唔洗咁趕。我都希望新記會有改善,不論囡囡質素同時間方面!
報告完畢!
回復 onlywin #2 的帖子

Can't agree anymore!!
次次揀大波9成中雷..之後都只敢試B OR C..
回復 Kevinzip #1 的帖子

新記巴嬲都係60分鐘...女女紅咗就黎唱衰⋯⋯TpS你地可以冇品到咁.....
onlywin 發表於 2016-4-14 21:35
我試過t記5到6件女,得出個結論,細波唔會雷,大波必定雷

冇咁偏激吧
回復 Kevinzip #1 的帖子

先生你好. 請問先生約了哪位囡囡.手機號碼尾數多少.好讓我們查查哪位囡囡的問題.如果囡囡服務不周到,歡迎先生的意見,我們會作出改進,下次能為你帶來更好的服務.
要雷就點都雷架啦,
兄弟講得無錯
回復 onlywin #2 的帖子

大波雷唔雷就好難講,不過t記我自己經驗就冇咁雷。
回復 loklok樂 #5 的帖子

Ching.下次你找新記d囡時,可以去睇吓只錶,係咪45分鐘或更短既時間。
上次試戈件藝娜都十級雷,34C波一除衫,就好似一對長形氣球冇晒氣前端20%裝住水咁巢晒皮咁……
marco強 發表於 2016-4-15 00:29
上次試戈件藝娜都十級雷,34C波一除衫,就好似一對長形氣球冇晒氣前端20%裝住水咁巢晒皮咁……

依排新記keep住質數都還可以....美乳莎莎對波好鬼正...lucky樣靚加瘦底大波...總之邊既女女正我就去邊...
回復 Kevinzip #11 的帖子

先生,點解唔覆人地電話男你既電話尾數幾多?
回復 loklok樂 #13 的帖子

見過鬼怕黑,短期唔會再幫襯佢……
回復 marco強 #15 的帖子

咁咪死咯,有質數好既女女你唔去幫襯,女女搵唔到錢...再有新女唔一定仲會有好野...如果係我,除晒3見唔對路即刻打比電話男換一件咪得咯...
loklok樂 發表於 2016-4-15 02:03
回復 marco強 #15 的帖子

咁咪死咯,有質數好既女女你唔去幫襯,女女搵唔到錢...再有新女唔一定仲會有好野...如果係我,除晒3見唔對路即刻打比電話男換一件咪得咯...

除晒衫都仲有得換?下次試下得唔得先!
回復 電話男 #7 的帖子

微信約的                  
回復 Kevinzip #18 的帖子

哈哈哈哈哈...你有冇去新記食女已經真相大白⋯⋯相信去開新記既巴打都知新記微信預約都係需要登記電話號碼...
回復 Kevinzip #18 的帖子

我們微信預約都係有電話記錄的,謝謝

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 14:53