[新兵問路] 蛇尾

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟新手,未在泰國享受。
請各師兄指導,蛇尾在那裡?
及有何浴室推介?
小弟也是快槍手一名,如果出了1Q,
是否和莞式一樣,限時不限Q呢。

謝謝各師兄指導,感激感激!
希望有人回你
扮下做過功課都要啦
回復 Liverbirdywna #2 的帖子

哈哈 回覆得好標準
單單蛇美兩個字 系 google 一 search 就搵到啦
自行serach啦
真係好多謝以上咁多位師兄之回復。
小弟有抓過文,但只是未親身到過,所以先出貼一問,令咁多位師兄花時間回復,真感激啦。
回復 nelnel_925 #6 的帖子

你 search 到位置後 去一次就知點樣

搵囡囡姐 仲可以有啲點樣姐

你所有嘅問題 應該去問下個囡囡 可能你靚仔 醒多兩 Q 比你都有可能
上次LT件蛇美妹限我二Q,

吊狗七她。

无限Q,你问定先,吾係无引。。
回復 alex008 #8 的帖子

原來要先商談,不是規定的。謝謝
蛇美 Agogo Bar 冲涼 曼谷必去景點
我真係未見過有蛇美女會無限Q
其實等同大陸,廿年前咩都有可能,而家玩到白熱化,D女精甩尾,仲邊有咁著數呀無限Q
回復 nelnel_925 #1 的帖子

我都想不限時两Q,因為我要等三日回氣,哈 等發夢吧
回復 soboy #14 的帖子

你好過我 我要等 四 五日先得
nelnel_925 發表於 2016-4-19 20:32
真係好多謝以上咁多位師兄之回復。
小弟有抓過文,但只是未親身到過,所以先出貼一問,令咁多位師兄花時間回復,真感激啦。

咪玩啦
我未特登做功課都知係類似酒吧
去到玩杯酒再直接傾
回復 nelnel_925 #6 的帖子

你落到去就有人叫你買野飲 之後好似超級市場咁 啲囡囡棟曬系到比你睇 啱就問下價囉
想無限Q? 香港馬欖寫明 45 分鐘任做.
回復 takeawayking #11 的帖子

師兄:gogobar 是否會遇到人妖。要如何分别。謝謝

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 22:27