[曼谷] 芭堤芽曼谷七日六夜(進行中)

簽到
泰國夜店類別: 酒吧 場所名稱: Palace , baccara 網址: 
是次消費: 3000~3999銖 日期:  消費意見 可以一試 返啅指數: 6/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位ching大家好,
一條友去泰國,book好晒先知撞正潑水節 ,星期一好夜先到芭堤芽,去到walking street 係咁俾人淋水射水....而且周街都好多人,入左間叫Palace嘅agogo bar避下先
入面唔算好多人,台上囡囡八至十個到,年紀都比較幼,有兩個幼齒大波都ok ,不過實在太攰,所以飲枝啤酒就番酒店訓
第二朝四圍行,beach road全部被小眅佔據,諗住先去水晶晶探下路,但係實在太多人潑水,條路接近封鎖,冇唒10b果D雙條車搭,又真係好q熱...頂唔到五點已經番左酒店
心諗潑水節咁嘅情況下,交通唔方便,浴室囡囡應該少,beach road椰子林又失守,似乎得番gogo bar呢個選擇 ,都係夜D先再出動。
十點過外,再行五分鐘到walking street ,入左有師兄講過嘅living doll, 可惜感覺好一般,飲左杯野好快走左。再行番琴晚palace門口,竟然人山人海,心諗唔通有料?所以箭步沖左入去, 全場爆滿,兩面台有成十幾個囡囡,仲有好多已經俾人叫左落位陪坐. 我未坐低已經見到條唔錯嘅囡囡,所以坐低就即刻叫佢落黎坐
囡囡19歳,健康膚色好身材,直頭係啦啦隊果D活潑好動,見到即刻想執一劑果D feel, 俾佢屈左2杯tequila 就唔諗ST佢. 3000+1500 bar fine...好似有D貴,但係餓左兩日都唔理咁多
行番去酒店,好有gf feel, 入到房都係果D,係咁french kiss好正,一齊沖涼,再由沙發玩番上床,真水好反應 之後仲飲左幾枝酒,猜陣枚先放佢走。
無影相但係加左line, 睇下放唔放到上黎先.

另外想問下,現身處曼谷,想st baccara 琴晚見到一樓個條女,宜家係咩價錢?(3000+??? Bar fine)
謝謝大家

討論

圖片小弟已刪除,請勿發表任何社交賬號名稱發表於 2016-5-15 19:39
ST要3000+1500BF
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 macaukawai #3 的帖子

師兄佢又遇著過年去 (過年梗系双工丫麻 ) 加上師兄佢又餓得制 無計嫁

回復 macaukawai #3 的帖子

師兄所言甚是,小弟不才,唯有當交學費,請問baccara ST 幾錢才合理?

ㄧ場黎到貴D都好過食白果

回復 keith704 #6 的帖子

家家有求姐 唔系個個師兄都好似我咁 cheap丫麻  比得起嘅大有人在

幾可愛,正

回復 mkt3602a #1 的帖子

真係完美之旅

最緊要開心 貴少少無問題

牛仔街既B記, barfine 600+ 2 lady drinks 共400, 即1000, 囡囡 ST 2500-3000

下次玩得醒D

ST 我最多2500 或者問左囡囡拎wechat先

冇記錯baccara ST$3300 LT5800

Barcara bar fine現在要1000了

nice girl

barfine唔使咁贵啊嘛?

乜泰國啲囡囡越嚟越貴,真係揾鬼去。