[LB專區] 求各大大指教....

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

黎緊5月頭會過去曼谷幾日,但係第一次乜都唔識....想問下詳情....求各大大指教一下
如果你比心機睇左D REPORT, 你應該可以帶團呀! 邊洗請教人呢
師兄直頭勇氣可嘉
cdkiki 發表於 2016-4-26 21:36
黎緊5月頭會過去曼谷幾日,但係第一次乜都唔識....想問下詳情....求各大大指教一下

你把問題發在 LB 專區... 是想找 Ladyboy 嗎?
如果是的話,直接到 Nana Plaza 的 OBSession 去即可。
或者,安裝默默,然後到 Nana 附近,搜尋附近的人,就可以
看到一大堆的 Ladyboy 了。

如其他師兄說的,先看舊文,看了後,想知道細節可以用
141 上面的搜尋窗,找了沒答案後再提問可能會有效率一點。
第1次去記住下載WE CHAT, 好多靚女.
然後從失敗中學習與成長
回復 FUtonight #2 的帖子

其實已經爬晒 但係都唔係好知詳情 定要爬埋其他區?
因為LB區剩係睇到一兩個地方同價錢
回復 pandahui #3 的帖子

就係睇完都唔係好明白.....同埋可能第一次亦係一個人去 所以想了解詳情先咁就唔會搞到雙方唔開心嘛👉👈
回復 ilovejapangirl #5 的帖子

係想食鵝的 其實係香港都試過幾次 不過次次上到房都唔同咗樣 一係就叫你雙飛 而且好貴最後當然都係冇乜服務啦
回復 ilovejapangirl #1 的帖子

師兄,請問NaNa Plaza附近d企企Lady Boy公價係多小呢?Thx!
thai_9989 發表於 2016-4-27 11:42

師兄,請問NaNa Plaza附近d企企Lady Boy公價係多小呢?Thx!

漂亮的 LB 一般會開 2K ~ 2.5K,多數情況下 2K 可成交。
(企企是什麼意思?)

師兄,多謝你回覆先.
企企意思是指企街女啫.因小弟自己本人不大喜歡叫人家做企街.
cdkiki 發表於 2016-4-27 11:18
回復 ilovejapangirl #5 的帖子

係想食鵝的 其實係香港都試過幾次 不過次次上到房都唔同咗樣 一係就叫你雙飛 而且好貴最後當然都係冇乜服務啦

微信或默默上面 Ladyboy 很多會明標的,算是很簡單的方式。
如果要面對面看的話還是到 OBSession 去坐一坐。

附一張我在那附近時微信及默默的截屏,你可參考看看:

thai_9989 發表於 2016-4-27 12:06

師兄,多謝你回覆先.

原來如此。那條街上 LB 記得也不少,不過我路過不下二十回吧,
基本上沒看到那位有笑容,估計應該和我長的不帥有關。
也因此,價格不知。但不會高於 2K。

師兄,小弟眼見過有d好啱小弟口味呀~
回復 cdkiki #1 的帖子

小弟 5月3-6日在曼谷,有冇興趣一齊去 obsession 睇下?
我只係晚上才可以出黎。
小弟仲未入倒食鵝
千萬不要在微信 或是陌陌 上找
問題多的很啊~~~

回復 cdkiki #7 的帖子

第一次, 唔好去街上搵, 佢地無人管理, 偷錢唔定, 中途反面唔定, 你第一次唔識應付

簡簡單單去NANA PLAZA任何一間LADYBOY AGOGO BAR搵啦, 唔知邊間係, 開口直接問, 佢地唔會呃你, 開埋名俾你, 想搵日韓LOOK的, 去地下OBESSION, 想搵高頭大馬可以做男方的(你明啦, 上樓去TEMPATATION), 想兩種都睇下的, 一樓FAIRYbar, 頂樓Charades, 兩種都有

過程: 行去門口, 掀起布簾望下, 有女有氣氛, 覺得OK, 入去, 無女無氣氛唔OK, 轉身走, 入到去, 自己鍾意坐邊個位就坐, 唔使等人帶, 坐低, 問你飲咩, 啤酒, 水, 可樂, 都係130匹左右, 唔會呃你, 隨便叫; 坐低有好多女女會向你招手, 你唔使理,保持禮貌笑容 , 慢慢睇, 直到睇中一件, 不論在台上或台下, 直接招手叫佢來坐; 佢坐低, 禮貌上都請佢一杯lady drink又係百零匹, 唔會呃你; 啱傾, 直接問佢, what can you do, 你想插佢或想佢插你, 都可以直接問, 英文係 Can you do bottom/ can you do top? 如對方表現進取, 好想叫你開房, 你甚至可以直接摸佢下面, 有的甚至會攞個電話出來, 俾照片你睇佢下面有幾大。一半以上都會答你兩樣都可以
跟住係重點, 你唔使問幾錢, 直接問short time, 2000baths? 咁問唔會開貴你, 一般都接受呢個價(有鬼佬師兄可以壓低過呢個價錢, 甚至係執死雞價一千匹, 但感覺雙方都唔好, 何必呢), 跟住問埋 bar fine 700baths? 近來無加價, 應該都係700匹
最後要問埋, 如果你想佢跟你返酒店做, 你要問明, Go to my HOTEL OK? (進取的女女會一見面就問定你住邊度)
佢OK就一切搞掂, 埋單返酒店, 少部份可能嫌遠, 唔想行, 之後有約, 會叫你上樓上炮房酒店, 如你接受得到, 大約300匹左右, 加幾十匹袋袋錢, 就可以開房, 女女會帶你上去, 食快餐走, 炮房衛生方面, 以香港人來講係勉強
如果你想玩足一晚, 要傾清楚, 4000-5000匹應可成交, 一般佢地話早上六時要走, 但往往多多理由, 四點五點要走, 既然個個係咁, 都無咩好投訴, 不過如果大家對上咀形, 又真係會玩到好遲走, 睇你老兄本事啦
最後, 媽媽生及侍應在期間或埋單時, 都會向你要求貼士, 你一味傻笑, 唔俾都得, 又或者話第一次見面, 下次啦, 當然, 你唔介意, 幾十匹找贖的碎銀, 一百匹, 塞入佢手都會大家開開心心

咁辛苦打到咁詳細, 你唔開開心心叫個鵝返來, 唔好見我呀

有無置頂或存檔, 可以留俾後來的師弟做參考? 我唔想打第二次
師兄好文分享,值得項置
回復 starbuster #18 的帖子

師兄好暢盡仔細,真係學到嘢。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 21:46