[LB專區] LB/AGOGO/CLUB心得交流 (上篇)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大家好,我叫CP兄,想分享下近排去AGOGO玩的一些心得交流,對一些新手和一些CHING們應該有用下的!

小弟之後可能很少機會單拖出門了,所以今次有主要2個目標,就係NIGHTCLUB女同LB(我唔係GAY),只係抱住及時行樂心態而已!可能CHING們問我點解唔玩其他好似浴室、口爆等,我會話你知其實AGOGO同NIGHTCLUB係好玩好多的,小弟喜歡冇咁多公式化的野,同埋仲會有D意外收獲TIM!

唔講廢話,減頭減尾玩3日,搭夜機,到BKK約11:30pm,即搭TAXI,留意零晨TAXI有機會貴少少(約100-150),唱錢最好出到去CITY ATM,可以ATM 30000(AIRPORT 20000 ONLY),到ASOK/NANA酒店約1:00am,其實仲有很多時間,放心各位通常AGOGO女女收2:00am的,BAR就3:00am!

1支公9衝到NANA既LB BAR先,經過RAINBOW 2俾女捉住,唔理佢喇,果然仲有客仔響入面DRINKING(日本,外國,仲有兩個男扮女......仲要坐我隔離個檯DIU),約12-15件女女,9成食用,3-4個服務員,好彩冇男MAMASAN

都係一坐底,LBs就即刻走曬埋呢叫你DRINK佢,嗱.......呢個時侯就考你定力了,就算睇中都唔好出手住,點解,就係要等佢失望已回先,之後睇番咁上下佢地跳舞先約5-10MINS喇,跟住睇岩就請佢埋呢,記住係有禮D,因為佢以為食白果點知你主動叫番轉頭,果LB會更加好SERVICE你,不論ST/LT/ONLY DRINK!

講番我個LB,名唔開了,CHING可MSG我如果真係有興趣,佢應該係全場最正頭2件之一,佢今晚走唔甩我,AGE 21,MODEL身形,請左佢飲可樂,都係傾下3W(WHAT,WHERE,HOW MANY DAYS),主動放我隻手落腰,到我問番佢轉頭,佢來泰國東北既mahasarakham,做左3個月,之前讀書同參加選美比賽

小弟心諗,靚到咁唔怪之得喇,死妹釘,當然我冇表現出來俾佢知,之後佢電話俾我睇佢選美D相,WAHAHA....唔係第一就第二....咩料先....第一晚就俾件咁正既野我,會唔會之後對其他女冇興趣嫁....諗諗下佢就向我細佬埋手....即刻STOP住佢....問佢野分散注意力,坐我隔離個兩個男扮女都叫左2個LB坐低左,睇佢地應該OK好"日系"的LB的,望真D個兩個男扮女似印度南亞人....其餘仲應該有一兩檯客仔,不過是有女伴的應該ONLY DRINK!

我個件LB話有好多咁既客人,佢地唔係GAY只係打扮成女人同鍾意JJ,所以會來LB BAR度玩....

之後問清楚佢可以做咩唔做D咩幾點走....我話有D肚餓,佢話有一堆LISTS帶我去好食野wor.好喇就帶你出街,我話先ST...再決定要唔要LT,叫佢去換衫先....跟住同其他LBs吹下水,坐我另一邊有個TOP5既LB全程自己唔出聲,問佢why唔開心係咁玩電話,跟住帶我入來的LB又埋呢"OUT"水吹...係咁講WHY NO ME,WHY NO ME"...唉第一晚開心D,所以我每人俾左100THB佢地開心番曬,兩個都識做俾番個physical既goodbye kiss小弟 haha, 等埋我條LB換完衫就埋單1000THB(150THB+150THB+700THB)+200THB tips

SHARE我同我件LB合照響BAR的合照
IMG_2862 拷貝.JPG
IMG_2863 拷貝.JPG

想知道我之後點玩請留意我下一篇的後續......HAHA......要睇下各位支唔支持先再繼續寫落去~~~~其實仲有好多想分享俾大家

最後呢度分享D AGOGO 既貼士俾大家,就係BAR入面的收入,有幾種情況:
1) 正常假設150THB 的LADY DRINK,BAR袋100THB,女女袋50THB,正常假設150THB 的WAITRESS DRINK,BAR袋100THB,WAITRESS袋50THB
2) 有客人BARFINE是不同的計法,WAITRESS會有幾條相熟女女,佢地會將DRINK貼士幫女女儲起,如之後日子冇客會在這個POOL拿出來,  所以女女如有BARFINE會將DRINK貼士俾WAITRESS
3) 女女每個月約at least 有BARFINE quota x 10要追, 第11個可以攞100-150貼士不等(eg $700 barfine they have $100 from 11th,$100 from 12th,$100 from 13th customers…...)         

師兄拆數都咁清楚 扺你成日有得玩
回覆 讚好 不讚 使用道具

我想問師兄間LB BAR叫咩名??因為我怕到時入錯去呀!!真係太靚啦

就咁睇相片,件女吾算靚女!

回復 alex008 #4 的帖子

thanks for the report please keep posting

多謝c兄分享

回復 cpbrother #1 的帖子

c兄 有無去埋純吧0.0 需然話lb好靚 不過都係想知道多d純女既plz

多謝分享

梗喺要支持師兄, 等師兄繼續出報告

很好多謝師兄分享。

多謝C兄分享!!!!好鬼正!!!!

支持師兄

係唔係ob?

cpbrother 發表於 2016-4-29 01:25
大家好,我叫CP兄,想分享下近排去AGOGO玩的一些心得交流,對一些新手和一些CHING們應該有用下的!

小弟之後可 ...

thanks 师兄,very informative!

RAINBOW 2 有LB架咩   你入Q錯下話

LB唔係最入面間OB咩?

等睇下集,

thanks for the report