[新兵問路] 求问addict新店地址

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Addict在sukhumvit上开了家新店,有CHING知道地址吗?
轉出了後巷, 在那我也想知
乜轉左地址?

網址都無話有新開喎
回復 jacky10 #4 的帖子

名字不一样,上次去的时候给了张名片说,新店开张有discount,名片掉了。
Amethyst Massage
12/3 Sukhumvit 33 Road
開張約1個月,上次去只得4、5個囡囡
之前個囡囡話自己係新人,4月會轉去新店。
回復 hwyz_penny #1 的帖子

咁請問舊店還在嗎?

I think I got a card from there... it is on Soi33 from memory, will check and get back to you ching.

Amethyst Massage
12/3 Sukhumvit 33 Road
請問舊店地址在那?
回復 small_fat #10 的帖子

Thx ching,昨日也去探探路,腦務係有保證,食左個170高,長腳,,b cup,樣中上。個part massage 真係晤錯,所以一定會返食,晤識路請pm我。祝大家食好西。
期待新店包膠
謝謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 09:48