[新兵問路] 包女女 問題

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

女女包全日問題

女女本身收6000B 1次. 朋友搵咗佢 覺得佢好有感覺 所以就約佢玩. 呢條女佢係浴室識的.

朋友就約佢兩日 本來佢開價10000B..朋友話唔得 最後朋友還價9000B成交..我就話咁貴嘅咩...我之前都係6000B 一日 佢就同我講真係幾靚下 好有感覺..我就話點解唔壓到7000 8000 佢話好似好衰咁..我朋友都去去曼谷好多次下 不過就比較好人 如果黑面西口西面 佢真係可以好絕

咁佢就比張相我睇啦...又真係好靚下嘅 細細粒 有身材 有波 有腿 仲幾瘦下..好多朋友都話好貴 佢就話想問下我意見 因為我最熟悉佢 因為佢同我講去過好多間係有身材嘅 不過個樣通常麻麻地 服務佢唔要求好高 朋友都係食樣人.

朋友講到咁 我都唔知比咩反應佢 靚就真係幾得意 而且得18歲.

所以想問下大家意見 有冇試過搵差唔多9000B一日的女 大家覺得值唔值得?  如果我搵嘅話 最多最多8000B

我問過佢 你搵一條女ST都係2500-3500左右 佢同我講包女 就真係唔係日日都拍. 我聽完就笑一笑就算 始終囡囡呢d野 情人眼裏出西施
我啱啱whatsapp左佢 同佢講如果佢覺得值得嘅咪俾 我冇咩意見. 我淨係話條女係幾靚 身材係幾正 價錢就見仁見智 我話感覺呢d嘢好難講 佢又唔係同我一齊 我又唔係係曼谷 都冇得禁止了
我淨係叫佢玩得開心d 佢就答返我ok thanks
用手機回應 macaukawai #2 的帖子

師兄尋日見到你開post 我印象中你唔係前排先過左黎咩? 咁快又過黎?
怎呢,如能付出金钱,何必汁较,最䋈哥开开心心的度过一天,何必计,这就是在一起女朋友的感觉。來自: iPhone客戶端
女女本身收6000B 1次。得个半钟,

一万B,包全日,你话贵?
其實我覺得9000B 1個FULL DAY又靚女都OK啊,
壓得太低攪到女女又唔開心又何必呢.
係BKK LT 條女大大話話都要6,7K啦仲要無咩服務
FULL DAY...好多時都係8000-10000....當然啦要睇下囡囡既顏值, 身材, 功夫等等啦
1314.ww 發表於 2016-5-1 21:51
怎呢,如能付出金钱,何必汁较,最䋈哥开开心心的度过一天,何必计,这就是在一起女朋友的感觉。

係呀 係咁同佢講 值得嘅咪去馬 唔好為咗行一兩千蚊Baht 最後大家唔開心 我同佢講你都係要講感覺 唔係晚晚搞
alex008 發表於 2016-5-1 21:56
女女本身收6000B 1次。得个半钟,

一万B,包全日,你话贵?

我冇問詳細 唔知邊個浴室搵 淨係知道一個鐘 6000B 得1Q 我又唔係話好貴 只不過喺度睇到報告 大部份都係6000-7000左右 我一聽到10000B 有d驚訝姐..因為其實加埋食飯行街 其他雜項都萬一至萬二 而且我覺得即使咁靚 係浴室入邊 都唔會日日有客掛 唔排除有d真係有啦 仲有條女收6000B 我諗公司應該攞一半? 可能更多? 我覺得如果我朋友包佢幾日 唔係應該平d咩 佢起碼唔使返工 唔使同唔同人搞呀 打個比喻 如果佢一日有三至四個客 佢係收一半嘅 大約9000-12000左右 佢又係收返我朋友呢個價 咁呢個係明買明做 佢做得公平 條女無錯..只不過覺得係咪可以平d咁樣姐 純屬個人意見

即係師兄你話10000B 包全日 係唔貴 算平..?
jacky10 發表於 2016-5-1 22:04
其實我覺得9000B 1個FULL DAY又靚女都OK啊,
壓得太低攪到女女又唔開心又何必呢.
係BKK LT 條女大大話話都要6,7K啦仲要無咩服務

我上次搵個個6000一日都唔錯 不過就冇朋友呢個咁靚 咁後生 所以我同佢講你覺得值得就OK 我同佢講感覺有時係要比多好多錢 無謂為左少少錢大家唔開心

係呀之前我去cowboy LT 6000 服務都係麻麻地..自從果次之後我都小去agogo bar 最多都係買支酒 坐下睇下女 最多有時請下女女飲嘢 抽下水咁
聽價就有d貴,但心頭好就無價嘅
43427957 發表於 2016-5-1 22:28
FULL DAY...好多時都係8000-10000....當然啦要睇下囡囡既顏值, 身材, 功夫等等啦

如果師兄咁講 即係我上次6000B 個個算好平了 亦都可能因為佢冇咩客啦 所以佢肯6000 上次個個顏值都OK啦 身材就有少少肉 但係唔肥
jwong069 發表於 2016-5-1 21:08
女女包全日問題

女女本身收6000B 1次. 朋友搵咗佢 覺得佢好有感覺 所以就約佢玩. 呢條女佢係浴室識的.

其實看條女同佢咩程度FD而己

10000算係合理價錢中叫最貴

5000係合理價公中最平

唔洗錢的往往最貴
macaukawai 發表於 2016-5-1 22:36
係阿,忍唔住又去玩左兩晚囉,六月又出發了

師兄你好似咁得閑咁嘅 你唔使返工 自己開公司? 定係親星期五晚飛去曼谷 星期一朝頭早返香港 繼續返工呀?
各花入各眼,最重要您朋友覺得值就得
各花入各眼,如果佢服務可以又不西口西面開心就好了
回復 macaukawai #17 的帖子

{ 我都就黎搞唔清邊度先係我屋企 }

師兄真好嘢,玩到屋企係邊到都唔知!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 20:06